• -20%
HIGHLIGHTING COMPLEXION CORRECTOR –...

HIGHLIGHTING COMPLEXION CORRECTOR – Pink natural Izgaismotājs- korektors 4g

50001-1
1-4
24,16 € 30,20 € -20%
PVN iekļauts
Time left

 
SLA izgaismotājs (gaismas atstarojošs efekts) – korektors nomaskē zilos lokus acu zonā vai jebkurā citā korekcijai nepieciešamajā zonā, izlīdzina ādas toni, piešķir svaigumu un starojumu. Tā unikālā formula nodrošina veselīgu sejas ādas toni. Izgaismotāja maigā un vieglā tekstūra izceļ un izgaismo sejas kontūras, radot dabīgu starojumu – gaismas atstarojošu efektu. Īpaši izstrādātā formula un blīvā tekstūra ideāli pārklājas. Šis unikālais produkts piedāvā profesionāla izskata meikapu jebkurā apgaismojumā. Sastāvs: Sezama sēklu eļļa – satur ievērojamu daudzumu E vitamīnu. Baro, mitrina un izlīdzina piešķir elasticitāti, noņem kairinājumu, atjauno ūdens – lipīdu barjeru. Piemīt saules aizsardzības īpašības SPF 4-6 Bišu vasks – mīkstina un aizsargā Dabiskie pigmenti un pērles – izgaismo un sublimē (izceļ) Dabīgas izcelsmes minerāli – talks , silīcijs Tokoferols (E vitamīns ) – antioksidants, mitrina, piemīt pretiekaisuma iedarbība.
Īpašības
SPF 2–10
Ādas elastībai
Sastāvdaļas
Bez parabēniem
Vitamīni
Svars
0-100gr
Preces veids
Izgaismotāji

SLA PARIS  kompānijai pieder inovatīva  pētniecības un attīstības laboratorija  un produktu ražošanas rūpnīca. Tas ļauj izcili kontrolēt kvalitāti. SLA PARIS  produkti ir bez parabēna, fenoksietanola un polietilēnglikolu. Mēs rūpējamies par to, lai mūsu produkti būtu saudzējoši jūsu ādai un veselībai.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.