Termoterapijas aparāts ar...
Termoterapijas aparāts ar...
Termoterapijas aparāts ar...
Termoterapijas aparāts ar...
Termoterapijas aparāts ar infrasarkano (IR) staru segu
Termoterapijas aparāts ar infrasarkano (IR) staru segu
Termoterapijas aparāts ar infrasarkano (IR) staru segu
Termoterapijas aparāts ar infrasarkano (IR) staru segu

Termoterapijas aparāts ar infrasarkano (IR) staru segu

F-825
PRECE NAV NOLIKTAVĀ 0
812,00 €
PVN iekļauts

 

Polivinilhlorīda termosega ar trijām sekcijām. Paredzēta ietīšanai un infrasarkano staru siltuma iedarbības radīšanai uz klientu dažādu kosmētisko procedūru laikā. Siltuma iedarbība palīdz labāk uzsūkties kosmētiskiem līdzekļiem. Karstā ietīšana paplašina asinsvadus, uzlabo asinscirkulāciju, palīdz izvadīt no organisma šlakvielas un toksīnus, uzlabo imunitāti. Palīdz sašķelt un samazināt tauku šūnas un līdz ar to samazināt svaru.

3 segas sekcijas: augšējā, vidējā, apakšējā
temperatūra katrā sekcijā tiek regulēta atsevišķi. Displejā mainās katras sadaļas temperatūra
regulējama temperatūra: 20 - 50 ° C
spiedpogas vadība
laika iestatīšana: 1-60 min. Automātiski iestatīts uz 30 min. laiks. Displejā tiek parādīts laiks
start / Pause poga. Ērti, ja izpildes laikā jums jāpārtrauc procedūra
loksnes virsma PVC. 5 uzlīmes ķermeņa zonai, 2 pleci, 1 kāja
loksnes platums: 210 cm, garums: 200 cm
jauda: 580 W

IEVADS:
Mūsdienu sievietes (un vīrieša) populārākā tēma ir formas saglabāšana. Katra sieviete (un vīrietis) vēlas, lai ķermenis būtu ideālā formā. Kā mēs zinām, došanās uz sporta zāli prasa daudz laika un enerģijas, taču tas var nepalīdzēt veiksmīgi zaudēt svaru. Lielākā daļa sieviešu (un vīriešu) vēlas atrast labāko veidu, kā ierobežotā laikā zaudēt svaru. Tagad kosmetologi ir atraduši labāko veidu, kā zaudēt svaru ierobežotā laikā, ir izmantot apkures segu. Šī sildošā sega var aktivizēt šūnas, sadedzināt tauku šūnas, izvadīt toksīnus un stiprināt imunitāti, veicināt asinsriti, uzlabot vielmaiņu.

DARBĪBAS TEORIJA:
Segas formas sildītājs palīdz zaudēt svaru, sildot ar infrasarkanajiem stariem. Šī platā sega var aizsegt ķermeni zem kakla. Infrasarkanie stari var stimulēt tauku šūnu katabolismu un vielmaiņu. Tie veicina toksīnu, liekā ūdens, uzkrāto taukskābju un citu vielmaiņas vielu izvadīšanu. Jūs beidzot varēsiet zaudēt svaru.

IESPĒJAS:
Šīs ierīces lietošana ir vienkārša, komplektā ietilpst mikrodatoru kontrolieris un trīsvirzienu temperatūras sistēmas kontrolieris. Ierīce var dziļi sasildīt ādu un ātri izšķīdināt taukus, sasniegt 5 cm tauku slāņa dziļumu, patērēt liekās kalorijas, noārdīt tauku šūnas, attīrīt asinis un noņemt toksīnus, stiprināt ķermeņa imunitāti, paātrināt asinsriti un uzlabot asinsriti , uzlabo vielmaiņu, novērš vielmaiņu, novērš reģenerācijas paātrināšanu. Šī sega ir daudz labāka par parasto tirgū pārdoto segu, kuras enerģijas patēriņš ir 580 W. Tas atvieglo dziļu tauku sadalīšanu. Kopējais sviedru daudzums ir divas līdz trīs reizes lielāks nekā lietojot parasto sildīšanas segu. Tā rezultātā svara zaudēšanas funkcija klientiem būs acīmredzamāka. Tas nozīmē, ka vienā sesijas stundā jūs varat sadedzināt 500-700 kalorijas, sviedru daudzums ir tāds pats kā pēc 5-6 kilometriem.

LIETOT
1. Pievienojiet strāvu, dzirdēsiet pīkstienu, ierīce būs gaidīšanas režīmā
2. Taimeris parādīs noklusējuma iestatījumu 30 minūtes. Nospiediet kanālu izvēles pogu, un iedegsies kanāla A indikatora gaisma. Temperatūras indikatora lodziņā tiks parādīta A kanāla izmērītā temperatūra
3. Gaidīšanas režīmā indikators izslēdzas. Temperatūras paaugstināšanas un samazināšanas pogas tiks bloķētas, bet laika palielināšanas un samazināšanas pogas, ieslēgšanas vai izslēgšanas poga, maiņas poga un kanālu izvēles poga darbosies. Varat pielāgot laiku no 1 līdz 60 minūtēm, nospiežot laika palielināšanas vai samazināšanas pogas. Kanālus var mainīt, nospiežot kanālu izvēles pogu, kanālu izvēli norāda, ieslēdzot attiecīgā kanāla indikatora gaismu; tiek parādīta izvēlētā kanāla temperatūra. Nospiežot ieslēgšanas / izslēgšanas pogu, ierīce tiks ieslēgta. Nospiežot iestatījumu maiņas pogu, ierīce tiks pārslēgta iestatījumu režīmā
4. Kad ierīce ir darba stāvoklī, atlikušais laiks tiek parādīts laika displeja logā. Programma darbosies automātiski, norādot laiku ik pēc divām sekundēm. Kad ir izvēlēts A, B vai C kanāls, šī kanāla indikatora gaisma iedegas. Kad kanāls ir apsildes režīmā, indikatora gaisma kļūs sarkana. Kad kanāls ir siltuma uzturēšanas režīmā, indikators kļūs zaļš. Temperatūras indikatora lodziņš parāda izvēlētā kanāla temperatūru. Šajā laikā iestatījumu indikatora gaisma izslēgsies, temperatūras paaugstināšanas un samazināšanas pogas tiks bloķētas, bet laika palielināšanas un samazināšanas pogas, ieslēgšanas vai izslēgšanas poga un iestatīšanas poga joprojām darbosies.
5. Darba režīmā laiku var noregulēt no 1 līdz 60 minūtēm, nospiežot laika palielināšanas vai samazināšanas pogas. Nospiežot iestatījumu maiņas pogu, ierīce tiks pārslēgta iestatījumu režīmā. Nospiežot ieslēgšanas / izslēgšanas pogu, ierīce tiks izslēgta
6. Pauzes režīmā atlikušā laika vērtība tiks parādīta laika lodziņā. Kad kanāls A ir izvēlēts, tā indikatora gaisma iedegas, un temperatūras indikatora lodziņā tiks parādīta A kanāla izmērītā temperatūra; izslēgsies iestatīšanas indikatora gaisma; temperatūras samazināšanas un palielināšanas pogas tiks bloķētas. Darbosies laika samazināšanas un pagarināšanas pogas, ieslēgšanas vai izslēgšanas poga, iestatījumu poga un kanāla poga.
7. Pauzes režīmā nospiediet, lai palielinātu vai samazinātu laiku

Funkcijas
Sildošās segas

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.