Anti-Aging pīlings nobriedušai ādai 50ml

Anti-Aging pīlings nobriedušai ādai 50ml

20086
PRECE NAV NOLIKTAVĀ 0
Profesionāļiem

 
Skābju pīlings nobriedušai ādai, kas palīdz atjaunot ādu. Satur salicilskābi, nikotīnskābi, glikolskābi, krotonskābi, kā arī C vitamīnu un retinolu.
Tilpums
0-50ml
Īpašības
Atjaunojošs
Sastāvdaļas
Salicilskābe
Vitamīni
Preces veids
Pīlingi

GIGI piedāvā produktus gan sejas, gan ķermeņa ādas kopšanai, kā arī dekoratīvo un ārstniecisko kosmētiku. Pagājušā pusgadsimta laikā tā guvusi ievērojamus panākumus, saņemot starptautisku atzinību par ieguldīto darbu. Ieņemot līdera pozīciju Izraēlas profesionālās kosmētikas tirgū, „GIGI Cosmetic Laboratories” veiksmīgi eksportē savu produkciju erī uz citām pasaules valstīm, kā, piemēram, Japānu, Krieviju, Ungāriju, ASV, Vāciju, Indiju, Kanādu, Spāniju, Norvēģiju un citām.

"GIGI Cosmetic Laboratories" pamatlicējs ir Eliejzers Landau. Viņš ir ievērojams bioķīmiķis un farmakologs. Izmantojot kosmetoloģijas, farmakoloģijas, dermatoloģijas, fito- un aromaterapijas sasniegumus, kā arī austrumu medicīnas pieredzi, 50-os gados viņš izstrādāja virkni unikālu preparātu vecas un problemātiskas ādas kopšanai. Vēlāk tika izveidota efektīvi darbojošās kompānija, kas izstrādā un ražo jaunus preparātus ārstnieciskajā kosmetoloģijā, kuru īpaši augstā kvalitāte saistīta ar zinātnisku pieeju, mūsdienīgām tehnoloģijām un augstas kvalitātes izejvielām.

„GIGI” produktu raksturīgākās īpašības ir:

     1) zinātniski pamatotu dabīgu sastāvdaļu un augstas kvalitātes biotehnoloģijas produktu kombinācija, kas nodrošina efektīvu produktu iedarbību;

    2) produktu ražošana farmaceitiskajā rūpnīcā „AGIS”, Izraēlā, kur tiem tiek piemērotas tādas pašas drošības, hipoalerģijas un kvalitātes prasības kā ārstnieciskiem preparātiem;

      3) plaša produktu daudzveidība - vairāk kā 400 preparātu sejas un ķermeņa ādas kopšanai, kā arī ārstēšanai, dažāda dziļuma pīlinga veikšanai un dekoratīvā kosmētika sniedz iespēju izvēlēties produktu jebkuram ādas tipam un attiecīgu procedūru veikšanai;

     4) izveidotas sērijas „ekonomiskā”, „bizness” un „lukss” klase, kas ļauj speciālistiem izvēlēties produktus klientiem ar dažādām vajadzībām un iespējām.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.