• -10%
Mazgāšanās putas 125ml

Mazgāšanās putas 125ml

LO129
PRECE NAV NOLIKTAVĀ 0
17,10 € 19,00 € -10%
PVN iekļauts
Time left

 
Viegli attīrošas putas, kas pilnībā izgatavotas (100%) ilgtspējīgas, dabiskas izcelsmes sastāvdaļas. Īpaši paredzēts taukainai, jauktai ādai, pūtītēm pakļautas ādas attīrīšanai un maigam pīlingam. Satur jaunu molekulu, kas ūdenī šķīstošo aminoskābi Glicīnu apvieno ar eļļā šķīstošo undecilēnskābi, lai līdzsvarotu ādu un uzlabotu virsmas higiēnas apstākļus, savukārt krēmveida mīkstinātāji, kuru izcelsme ir Kokosriekstu eļļa, aizsargā dabisko ādas barjeru. Efektīvi attīra, nesausinot ādu, padarot to patīkami mīkstu un gludu. Efektīvi un maigi attīra Nesausina ādu Noņem nevēlamo spīdumu Nekairina Atjauno ādas aizsargbarjeru
Tilpums
51-150ml
Īpašības
Aizsargājošs
Dziļi attīrošs
Ādas tips
Jutīgai ādai
Taukainai ādai

Anna Lotan produkti ir izstrādāti ne tikai, lai uzlabotu ādas izskatu, bet arī atvieglotu specifiskas ādas neērtības.

Visi preparāti tiek izstrādāti uzņēmuma laboratorijās, kas arī sniedz pētniecības un attīstības pakalpojumus citiem uzņēmumiem gan Izraēlā, gan ārvalstīs. Kaut arī zīmols Anna Lotan visā pasaulē tiek izplatīts tikai profesionāliem estētiķiem, citi zīmoli tiek izplatīti aptiekās, veselības, pārtikas veikalos un citos mārketinga kanālos. Daudzi no mūsu produktiem ir izstrādāti un klīniski pārbaudīti jutīgai vai alerģiskai ādai pirms to laišanas tirgū sabiedrībai.

Mūsu Or Akiva rūpnīca ir aprīkota ar vismodernākajām ražošanas iespējām, nodrošinot nemainīgi augstu produkcijas kvalitāti un visaptverošu uzpildīšanas iespējas tūkstošiem vienību stundā. Produktu izstrāde un ražošana koncentrējas uz modernām uz emulsijām balstītām formulām (krēmiem) visdažādākajiem ādas tipiem.

Produktu kvalitāte un drošība ir mūsu galvenā prioritāte.

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.