Attīroša želeja 250ml

Attīroša želeja 250ml

I4105P
1-4
Profesionāļiem

 
Atsvaidzinošs attīrošais gēls visiem ādas tipam. Izstrādāts, lai maigi un rūpīgi notīrītu ādu (ieskaitot acis un lūpas), vienlaikus saglabājot ādas dabisko mitruma līdzsvaru IEGUVUMI Piemērots visiem ādas tipiem, īpaši jutīgai ādai Viegli noņem dekoratīvo kosmētiku, lieko eļļu un piemaisījumus Maigi un rūpīgi attīra acu un lūpu kosmētiku Āda jūtas atsvaidzināta un attīrīta
Tilpums
151-400ml
Īpašības
Dziļi attīrošs
Ādas tips
Jutīgai ādai
Visiem ādas tipiem
Preces veids
Attīrošie gēli un krēmi

Izmantojot labi sabalansētus dabiskos un biotehnoloģiski aktīvus sastāvdaļu maisījumus, tiek izstrādāti produkti, pamatojoties uz aktuālajām patērētāju vajadzībām, vēlmēm un jaunākajiem zinātniskajiem atklājumiem. Izejvielas un dabiskās sastāvdaļas ir Inspira Cosmetics “attīstības kodols”, vienlaikus maksimāli izmantojot jaunākās inovatīvās un augstas kvalitātes biotehnoloģiskās vielas.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.