Dubultās iedarbības pīlings (enzīmi...

Dubultās iedarbības pīlings (enzīmi un aprikožu kauliņi) 10gr

I5510P
1-4
5,50 €
PVN iekļauts

 
Double Action SUPER PEEL - Enzīmu skrubis 2-in-1 dubultā darbība profesionālai lietošanai, satur fermentus (enzīmu pīlinga darbība) un sasmalcinātas aprikožu kauliņus (mehāniska pīlinga darbība). Fermentatīvā un mehāniskā pīlinga īpašību kombinācija nodrošina izteiktu atjaunotas ādas iedarbību - gludu, veselīgu un mirdzošu. Ideāla sagatavošanās nākamajiem aprūpes posmiem. Struktūra: Kalnu medus: "Dievu nektāram" piemīt ārstnieciskas īpašības, un tajā ir visdažādākās minerālvielas, piemēram, magnijs, kalcijs un kālijs, un tajā ir daudz mikroelementu, piemēram, dzelzs un vars. Tas satur vitamīnus C, B1, B2, B6, biotīnu un pantotēnskābi, kas atbalsta ādas atjaunošanās procesus. Aprikožu kauliņi: pulētas granulas, kas iegūtas no aprikožu kauliņiem, veic mehānisku pīlingu, noņemot atmirušās šūnas, stimulē mikrocirkulāciju un izlīdzina ādas reljefu. Bromelains: Augu proteolītiskais ferments, kas atrodams ananāsu augļos, kas noārda peptīdu saites starp aminoskābēm proteīnā. Noņem atmirušās šūnas no ādas virsmas, kā arī tai ir spēcīgs imūnmodulējošs, pretiekaisuma, dekongestants, dziedinošs un lipolītisks efekts. Papains: proteolītisks augu ferments, kas atrodams melones koka augļa (papaijas) piena sulā un kas katalizē olbaltumvielu hidrolīzi līdz aminoskābēm, ir pretmikrobu iedarbība un noņem atmirušās šūnas no ādas virsmas slāņa.
Īpašības
Atjaunojošs
Izlīdzinošs
Svars
0-100gr
Preces veids
Enzīmu pīlingi
Pīlingi

Izmantojot labi sabalansētus dabiskos un biotehnoloģiski aktīvus sastāvdaļu maisījumus, tiek izstrādāti produkti, pamatojoties uz aktuālajām patērētāju vajadzībām, vēlmēm un jaunākajiem zinātniskajiem atklājumiem. Izejvielas un dabiskās sastāvdaļas ir Inspira Cosmetics “attīstības kodols”, vienlaikus maksimāli izmantojot jaunākās inovatīvās un augstas kvalitātes biotehnoloģiskās vielas.

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.