SkinSystem Pīlings sejai 7 skābju 150ml

SkinSystem Pīlings sejai 7 skābju 150ml

1030020088
>5
46,93 €
PVN iekļauts
Pasūti Skin System produktus:
- virs 50eur un saņem -10% atlaidi
- virs 100eur un saņem -20% atlaidi
- virs 150eur un saņem -25% atlaidi

 

Profesionāls sejas pīlings, kura pamatā ir 7 dabīgas un biotehnoloģiskās izcelsmes pīlinga un antioksidantu skābju kopums. Revolucionāra formula, kas izstrādāta, lai palīdzētu atjaunot ādu, izlīdzināt tās tekstūru un uzlabot tās izskatu. Tas veicina dziļu, bet maigu pīlingu, paātrinot šūnu apmaiņu, un veicina aktīvo sastāvdaļu iekļūšanu, kas spēj atjaunot kolagēna un elastīna šķiedras dziļākajos dermas slāņos. Samazina traipus, izdzēš sīkas grumbiņas un stresa pazīmes, piemēram, blāvu sejas krāsu un tumšos lokus. Atstāj ādu maigu, elastīgu, kompaktu un mirdzošu. Piemērots visiem ādas tipiem, pat īpaši jutīgai ādai.

 

AKTĪVĀS SASTĀVDAĻAS:

* ĀBOĻSKĀBE

Ir svarīga balināšanas un prettraipu iedarbība, padarot to īpaši piemērotu krāsas maiņas un melasmas ārstēšanai. Sinerģijā ar citiem komponentiem tas padara šo sastāvu piemērotu netīras, asfiksētas un sabiezinātas ādas ārstēšanai.

* VĪNSKĀBE

Spēlē svarīgu keratolītisku, komedolītisku, izgaismojošu un antioksidantu darbību. Apstrādājot sabiezinātas ādas, tas atjauno dabisko maigumu, piešķir tonusu un mirdzumu. Melngalvju un pinņu ārstēšanā atvieglo cistu iztukšošanos, ļaujot dziļi attīrīt ādu; tumšo plankumu ārstēšanā noņem virspusējās šūnas no epidermas, stimulējot šūnu apriti un sniedzot tūlītēju mirdzumu.

* CITRONSKĀBE

Spēlē svarīgu helātu veidojošu, pīlingu un keratolītisku darbību.

* MANDEĻSKĀBE

Spēlē svarīgu apgaismojošu, antioksidantu un attīrošu darbību. Netīras ādas ārstēšanā palēnina baktēriju vairošanos, kas izraisa pūtītes un pūtītes; asfiksētai ādai vai tām, kas pakļautas fotonovecošanai, tas likvidē stratum corneum, veicinot jaunu un jaunu šūnu atjaunošanos, samazinot sīkās krunciņas un izgaismojot virsmas traipus. Tas stimulē jaunā kolagēna sintēzi, dermas atbalsta struktūru, piešķirot tonusu un elastību;

* GLIKOLISKĀBE

Tās darbība ir saistīta ar spēju samazināt kohēzijas spēkus starp korneocītiem, tieši iedarbojoties uz desmosomām. Epidermas augšējā slāņa atslāņošanās un no tā izrietošais šūnu apmaiņas ātruma pieaugums izraisa fibroblastu aktivitātes palielināšanos un kolagēna un elastīna ražošanas pieaugumu.

* PIENSKĀBE

Piederot alfa hidroksi skābju saimei, tas spēj saraut saites, kas veidojas starp keratinocītiem, atvieglojot to izvadīšanu, tādējādi veicinot ātrāku šūnu atjaunošanos (apgriešanos), nemainot ādas dabisko pH līmeni. Tas stimulē kolagēna (olbaltumvielas, kas piešķir ādai struktūru) un elastīna (olbaltumvielas, kas piešķir ādai elastību) sintēzi. Tādējādi tas padara iespējamo aktīvo sastāvdaļu pārnešanu efektīvāku un iedarbīgāku un noņem melanīna nogulsnes, kas atrodas ādas virspusējos slāņos. Turklāt, pateicoties tā higroskopiskajām īpašībām, tas spēj piesaistīt ūdens molekulas līdz pat dziļākajiem ādas slāņiem, lai padarītu to kompaktāku, mīkstāku un gludāku uz tausti.

* SALICILSKĀBE

Spēlē spēcīgu keratolītisku un izlīdzinošu darbību, jo spēj selektīvi salauzt keratīna proteīnu ķēdi, kas atrodas korneocītos, tādējādi samazinot kohēzijas spēkus starp šūnām, veicinot hiperpigmentētu keratinocītu lobīšanos un stimulējot šūnu atjaunošanos. Tas piešķir spilgtumu un kompaktumu. Šajā sastāvā tas veic arī attīrošu un nomierinošu darbību uz netīras ādas.

* CUKURS

Dabisks pīlings, maigi noņem netīrumus, padarot ādu mitrinātu, maigu un elastīgu. Tas stimulē šūnu apriti, veicinot epidermas audu pašatjaunošanos. Izvada toksīnus un piesātina audus ar skābekli.

* UREA

Spēlē svarīgu mitrinošu un keratolītisku darbību. Tā kā hialuronskābei ir īpašība piesaistīt un noturēt ūdens molekulas epidermā dziļākajos slāņos, tādējādi efektīvi ārstējot dehidrētu, sausu, sasprēgājušu ādu. Tam ir pīlinga īpašības, kas spēj noņemt atmirušās šūnas, pat tās, kas ir visvairāk sabiezinātā raga slāņa, tādējādi atjaunojot ādas vitalitāti un maigumu.

* HIALURONSKĀBE

Hialuronskābe ir viena no galvenajām cilvēka saistaudu sastāvdaļām. Pateicoties spējai atsaukt un saistīt ar sevi lielu ūdens molekulu skaitu, tas garantē dziļu mitrināšanu, izturību, ādas struktūru un tvirtumu.

* E VITAMĪNS / TOKOFEROLS

Tas veic svarīgu antioksidantu darbību, kas spēj bloķēt kaitīgo ietekmi, ko brīvie radikāļi iedarbojas uz šūnām. Tas aizsargā kolagēna struktūru un saglabā ādas elastību, tādējādi novēršot priekšlaicīgu novecošanos saules gaismas, piesārņojuma un dūmu oksidatīvā stresa dēļ. Tādējādi āda paliek tonizēta un elastīga, izvairoties no grumbu rašanās, audu iztukšošanās un sejas kontūru izteiksmes zaudēšanas.

 

KĀ IZMANTOT:

Pēc rūpīgas sejas, kakla un dekoltē zonas attīrīšanas uzklājiet produktu ar otu uz sausas ādas. Atstājiet vismaz 10 minūtes un uzmanīgi noņemiet ar samitrinātu sūkli. Mēs iesakām produktu lietot vienu / divas reizes nedēļā.

Tilpums
51-150ml
Īpašības
Pret novecošanos | Pret grumbu
Ādas elastībai
Ādas mirdzumam
Ādas tips
Visiem ādas tipiem
Preces veids
Pīlingi
Skrubji

Skin System devīze ir “Apmierināti klienti – tā ir patiesā uzņēmuma vērtība!” Jau gandrīz 20 gadus Skin System ir viena no ievērojamākajām itāļu kompānijām, kas ražo BIO epilācijas vaskus un citus BIO epilācijai paredzētus produktus, kā arī sejas un ķermeņa kopšanas produktus. Aktīvi un inovatīvi darbojoties skaistumkopšanas nozarē, kompānija turpina attīstīt un paplašināt produktu sortimentu, aptverot arvien jaunus virzienus.

No neliela ģimenes uzņēmuma Skin System ir izaudzis par lielu, starptautisku kompāniju, kas savu produkciju eksportē uz vairāk kā 30 pasaules valstīm. Uzņēmums savu darbību sāka ar BIO epilācijas produktu ražošanu, bet tagad savu sortimentu ir paplašinājis, ražojot arī augstvērtīgu sejas, ķermeņa un nagu kopšanas kosmētiku. Kompānijas mērķis ir garantēt augstu produktu un pakalpojumu kvalitāti, izprotot katra klienta prasības, izmantojot savas profesionālās zināšanas un pieredzi.

Gadu gaitā uzņēmums ar savu nemitīgo darbu izpētes, attīstības jomā un konstantu profesionālo prasmju attīstīšanu, ir ieguvis klientu un sadarbības partneru augstu novērtējumu un atzinību.

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.