• -25%
SkinSystem Skrubis ķermenim Gommage,...
SkinSystem Skrubis ķermenim Gommage,...
SkinSystem Skrubis ķermenim Gommage, enzīmu 500ml
SkinSystem Skrubis ķermenim Gommage, enzīmu 500ml

SkinSystem Skrubis ķermenim Gommage, enzīmu 500ml

1010020169
>5
30,86 € 41,14 € -25%
PVN iekļauts
Pasūti Skin System produktus:
- virs 50eur un saņem -10% atlaidi
- virs 100eur un saņem -20% atlaidi
- virs 150eur un saņem -25% atlaidi
Time left

 

Enzīmu skrubis pirms vaska dziļi attīra ādu, noņemot šūnu atliekas vai svešķermeņus, kas aizsprosto matu ausu, veicinot pareizu izvilkšanu. Lielisks palīglīdzeklis ieaugušu matiņu un folikulīta ādas ārstēšanai. Padara ādu zīdainu, maigu un gatavu epilācijai.

 

AKTĪVĀS SASTĀVDAĻAS:

* APRIKOŽU KADOLI

Aprikožu kauliņu cirkulārā sadrumstalotība ļauj produktam maigi, bet dziļi noņemt atmirušās šūnas, veicinot audu reģenerāciju. Tie palīdz līdzsvarot tauku sekrēciju, novēršot melnos punktus un lieko sebumu.

* JOJOBAS EĻĻA

Jojobas eļļai piemīt mīkstinošas, mitrinošas un aizsargājošas īpašības ādas pH līmenim. Īpaši līdzīgs ādas sastāvam, bagāts ar vitamīniem, minerālvielām, jodu, tokoferolu un citām dabīgām antioksidantu vielām, novērš dehidratāciju, samazinot ūdens zudumu no šūnām. Nostiprina hidrolipīdu plēvi, aizsargā, atdzīvina un padara ādu elastīgāku, novēršot normālu novecošanos un piešķirot tai gludumu, tonusu un mirdzumu. Īpaši piemērots sausas, nokaltušas un novecojošas ādas gadījumā, atjauno audiem tonusu un elastību ar redzamiem rezultātiem jau no pirmajām lietošanas reizēm.

* E VITAMĪNS / TOKOFEROLS

Tas veic svarīgu antioksidantu darbību, kas spēj bloķēt kaitīgo ietekmi, ko brīvie radikāļi iedarbojas uz šūnām. Tas aizsargā kolagēna struktūru un saglabā ādas elastību, tādējādi novēršot priekšlaicīgu novecošanos saules gaismas, piesārņojuma un dūmu oksidatīvā stresa dēļ. Tonis un elastība novērš grumbu parādīšanos, audu iztukšošanos un sejas kontūru izteiksmes zudumu.

* PIENSKĀBE

Piederot alfa hidroksi skābju saimei, tas spēj saraut saites, kas veidojas starp keratinocītiem, atvieglojot to izvadīšanu, tādējādi veicinot ātrāku šūnu atjaunošanos, nemainot dabisko ādas pH. Tas stimulē kolagēna (olbaltumvielas, kas piešķir ādai struktūru) un elastīna (olbaltumvielas, kas piešķir ādai elastību) sintēzi. Tādējādi tas padara aktīvo sastāvdaļu piegādi efektīvāku un efektīvāku un noņem melanīna nogulsnes, kas atrodas ādas virspusējos slāņos. Turklāt, pateicoties tā higroskopiskajām īpašībām, tas spēj piesaistīt ūdens molekulas līdz pat dziļākajiem ādas slāņiem, lai padarītu to kompaktāku, mīkstāku un gludāku uz tausti.

* ALANTOINS

Dermas veselības pamatmolekula. Bagāts ar antioksidantiem, nomierinošām, mitrinošām un atjaunojošām vielām, tas aizsargā ādu no brīvo radikāļu kaitīgās agresijas, novēršot normālu ādas novecošanos. Tas to dziļi baro un stimulē tā fizioloģisko šūnu pašatjaunošanos, laika gaitā saglabājot to jaunu.

* PAPAINS

Dabisks augu izcelsmes proteolītiskais enzīms ar keratolītiskām, pretiekaisuma un antiseptiskām īpašībām. Tas izšķīdina atmirušās šūnas, aktivizē šūnu atjaunošanos, maigā veidā atjaunojot un atjaunojot sejas krāsu. Bagāts ar A un C vitamīnu un citām antioksidantu vielām, tas cīnās ar brīvajiem radikāļiem, palīdzot saglabāt ādu jaunu un mitrinātu, kā arī uzlabojot tādas nepilnības kā plankumi un pūtītes.

* BROMELĪNS

Dabisks augu izcelsmes proteolītiskais enzīms, tam ir svarīga keratolītiska iedarbība, attīrot ādu no atmirušajām šūnām un stimulējot jaunu veidošanos. Tādā veidā āda būs veselīgāka, elastīgāka un struktūras ziņā atjaunota.

 

KĀ IZMANTOT:

Lietojiet vismaz 24 stundas pirms epilācijas un turpmākajās dienās katru nedēļu, sākot no trešās pēc epilācijas.

Tilpums
151-400ml
Īpašības
Atjaunojošs
Ādas elastībai
Ādas mirdzumam
Pielietojums
Ķermenim
Preces veids
Enzīmu pīlingi
Skrubji

Skin System devīze ir “Apmierināti klienti – tā ir patiesā uzņēmuma vērtība!” Jau gandrīz 20 gadus Skin System ir viena no ievērojamākajām itāļu kompānijām, kas ražo BIO epilācijas vaskus un citus BIO epilācijai paredzētus produktus, kā arī sejas un ķermeņa kopšanas produktus. Aktīvi un inovatīvi darbojoties skaistumkopšanas nozarē, kompānija turpina attīstīt un paplašināt produktu sortimentu, aptverot arvien jaunus virzienus.

No neliela ģimenes uzņēmuma Skin System ir izaudzis par lielu, starptautisku kompāniju, kas savu produkciju eksportē uz vairāk kā 30 pasaules valstīm. Uzņēmums savu darbību sāka ar BIO epilācijas produktu ražošanu, bet tagad savu sortimentu ir paplašinājis, ražojot arī augstvērtīgu sejas, ķermeņa un nagu kopšanas kosmētiku. Kompānijas mērķis ir garantēt augstu produktu un pakalpojumu kvalitāti, izprotot katra klienta prasības, izmantojot savas profesionālās zināšanas un pieredzi.

Gadu gaitā uzņēmums ar savu nemitīgo darbu izpētes, attīstības jomā un konstantu profesionālo prasmju attīstīšanu, ir ieguvis klientu un sadarbības partneru augstu novērtējumu un atzinību.

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.