SkinSystem Pieniņš sejai, attīrošs 500ml
SkinSystem Pieniņš sejai, attīrošs 500ml
SkinSystem Pieniņš sejai, attīrošs 500ml
SkinSystem Pieniņš sejai, attīrošs 500ml
SkinSystem Pieniņš sejai, attīrošs 500ml
SkinSystem Pieniņš sejai, attīrošs 500ml

SkinSystem Pieniņš sejai, attīrošs 500ml

1030021030
>10
41,79 €
PVN iekļauts
Pasūti Skin System produktus:
- virs 50eur un saņem -10% atlaidi
- virs 100eur un saņem -20% atlaidi
- virs 150eur un saņem -25% atlaidi

 

Attīrošais krēmpiens, efektīvi attīra un noņem visas kosmētikas un netīrumu pēdas, nesausinot ādu. Bagātināts ar E vitamīnu, hialuronskābi un inovatīvo Akoactive®Horus, tas mitrina un aizsargā ādu no brīvo radikāļu, UV staru un gaisa piesārņojuma kaitīgās ietekmes. Tajā pašā laikā tam ir svarīga attīroša un antibakteriāla iedarbība, īpaši parādīta pūtītes izraisošo baktēriju nomākšanā. Paredzēts visiem ādas tipiem, arī tiem, kam ir nosliece uz netīrumiem.

 

AKTĪVĀS SASTĀVDAĻAS:

* MORINGA OLEIFERA

Moringa oleifera sēklu eļļa ir vitalitātes un ādas barošanas koncentrāts. Bagāts ar olbaltumvielām, vitamīniem, minerālsāļiem, beta-karotīnu un flavonoīdiem ar antioksidantu iedarbību, kavē brīvo radikāļu darbību, palīdz attīrīties no nepilnībām un oksidatīviem bojājumiem, dziļi mitrināt un barot ādu. Aizsargājošs efekts: bagāts ar polifenoliem un fitosterīniem, spēlē nozīmīgu antioksidantu darbību, aizsargā ādu no gaisa piesārņojuma, dūmiem un citiem piesārņotājiem, kā arī no UV staru kaitīgās iedarbības. Attīroša iedarbība: ir svarīga antibakteriāla un pretmikrobu iedarbība, īpaši kavējot aknes baktēriju augšanu, novēršot ādas nepilnības. Mitrinoša un mīkstinoša iedarbība: bagāta ar olbaltumvielām, aminoskābēm, sterīniem, oligosaharīdiem un polisaharīdiem, tai ir svarīga tieša mitrinoša darbība, jo sastāv no hidrofilām molekulām, kas aiztur ūdeni, gan netieši, veidojot plēvi uz ādas virsmas, kas novērš ūdens zudumu. .

* NIGELLA SATIVA

Nigella Sativa sēklu ekstrakts, kas bagāts ar Omega 3 un 6, olbaltumvielām, mikroelementiem un enzīmiem, spēlē antioksidantu darbību, aizsargājot ādu no brīvo radikāļu agresijas. Tas atjauno un atdzīvina sausu, jutīgu vai kairinātu ādu no tādām ādas problēmām kā pinnes.

* HIALURONSKĀBE

Tā ir viena no galvenajām saistaudu sastāvdaļām, piešķir ādai izturību un tvirtumu. Tas iesūcas dziļi, atsauc un saglabā lielu skaitu ūdens molekulu, kas līdz pat 70 reizēm pārsniedz tās molekulmasu, nodrošinot mitrināšanu, stingrību un plastiskumu, kas ir būtiski jaunas ādas uzturēšanai.

* E VITAMĪNS

Tas veic svarīgu antioksidantu darbību, kas spēj bloķēt kaitīgo ietekmi, ko brīvie radikāļi iedarbojas uz šūnām. Tas aizsargā kolagēna struktūru un saglabā ādas elastību, tādējādi novēršot priekšlaicīgu novecošanos saules staru, piesārņojuma un dūmu oksidatīvā stresa dēļ.

 

KĀ IZMANTOT:

Uzklājiet piena krēmu uz sejas, kakla un dekoltē. Viegli iemasējiet ar apļveida kustībām. Noņemiet ar ūdeni. PAO: 12 MĒNEŠI Tikai ārējai lietošanai. Uzglabāt vēsā un sausā vietā.

Tilpums
401-850ml
Īpašības
Aizsargājošs
Ar UV aizsardzību
Krēmveida
Mitrinošs
Sastāvdaļas
Hialuronskābe
Vitamīni
Ādas tips
Visiem ādas tipiem
Kolekcijas
Collagena Complete Protocol

Skin System devīze ir “Apmierināti klienti – tā ir patiesā uzņēmuma vērtība!” Jau gandrīz 20 gadus Skin System ir viena no ievērojamākajām itāļu kompānijām, kas ražo BIO epilācijas vaskus un citus BIO epilācijai paredzētus produktus, kā arī sejas un ķermeņa kopšanas produktus. Aktīvi un inovatīvi darbojoties skaistumkopšanas nozarē, kompānija turpina attīstīt un paplašināt produktu sortimentu, aptverot arvien jaunus virzienus.

No neliela ģimenes uzņēmuma Skin System ir izaudzis par lielu, starptautisku kompāniju, kas savu produkciju eksportē uz vairāk kā 30 pasaules valstīm. Uzņēmums savu darbību sāka ar BIO epilācijas produktu ražošanu, bet tagad savu sortimentu ir paplašinājis, ražojot arī augstvērtīgu sejas, ķermeņa un nagu kopšanas kosmētiku. Kompānijas mērķis ir garantēt augstu produktu un pakalpojumu kvalitāti, izprotot katra klienta prasības, izmantojot savas profesionālās zināšanas un pieredzi.

Gadu gaitā uzņēmums ar savu nemitīgo darbu izpētes, attīstības jomā un konstantu profesionālo prasmju attīstīšanu, ir ieguvis klientu un sadarbības partneru augstu novērtējumu un atzinību.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.