• -25%
SkinSystem Skrubis ķermenim...
SkinSystem Skrubis ķermenim...
SkinSystem Skrubis ķermenim (vitamīni/cukurs) 200ml
SkinSystem Skrubis ķermenim (vitamīni/cukurs) 200ml

SkinSystem Skrubis ķermenim (vitamīni/cukurs) 200ml

1010020172
>10
28,93 € 38,57 € -25%
PVN iekļauts
Pasūti Skin System produktus:
- virs 50eur un saņem -10% atlaidi
- virs 100eur un saņem -20% atlaidi
- virs 150eur un saņem -25% atlaidi
Time left

 

Atjaunojošs un antioksidants cukura skrubis, maigi noloba ādu, vienlaikus pasargājot to no brīvo radikāļu agresijas, pateicoties granātābolu sēklu eļļas un citrusaugļu ēterisko eļļu apvienotajai darbībai. Dziļi attīra ādu, noņemot netīrumus un atmirušās šūnas, radot detoksikācijas/skābekļa efektu. Bagātināts ar jojobas eļļu, padara ādu maigu un zīdainu. Ar maigu un dabisku citrusaugļu aromātu. Bez alkohola. Lieto kā pirmsvasku, uzlabo epilācijas efektu, sagatavojot matus pareizai to ekstrakcijai.

 

AKTĪVĀS SASTĀVDAĻAS:

* GRĀNATU SĒKLU EĻĻA

Bagāts ar pucīnskābi (polinepiesātināto taukskābi), E vitamīnu un flavonoīdiem, tai ir svarīga pretiekaisuma un antioksidanta iedarbība, kas ir noderīga, lai novērstu brīvo radikāļu veidošanos un dabiski palēnina ādas novecošanos. Saglabā elastību un tonusu un neitralizē tumšo plankumu parādīšanos. Atjaunojošs, barojošs un elastīgs, tas ir īpaši piemērots nobriedušai, sasprēgājušai vai ārējo faktoru noslogotai ādai.

* CITRONU ĒTERISKĀ EĻĻA

Bagāts ar vitamīniem, tostarp C, flavonoīdiem un minerālvielām, tai ir svarīga antioksidanta darbība. Tas palīdz saglabāt ādu jaunu, neitralizē brīvo radikāļu kaitīgo darbību un tādējādi tiek norādīts kā pretnovecošanās līdzeklis. Alfa hidroksi skābes stimulē dermas fibroblastus, kā rezultātā palielinās kolagēna un elastīna ražošana, kā arī šūnu apmaiņa, veicinot dermas virsējo slāņu lobīšanos, tādējādi izlīdzinot sejas krāsu. Tam ir arī tonizējoša un stimulējoša iedarbība, kas spēj stiprināt venozo kapacitāti un novērst šķidruma stagnāciju. Indicēts smagu un nogurušu kāju gadījumā.

* SALDO APELSĪNU ĒTERISKĀ EĻĻA

Īpaši bagāts ar flavonoīdiem, stimulē asinsriti, samazina kapilāru caurlaidību, palielinot to pretestību. Pateicoties tonizējošajām un drenējošajām īpašībām, tas palīdz novērst celulīta plankumus. Pateicoties tā izlīdzinošajai darbībai, tas palīdz ilgāk saglabāt ķermeņa ādu jaunu.

* GREIPFRŪTU ĒTERISKĀ EĻĻA

Bagāts ar antioksidantiem, neitralizē brīvo radikāļu darbību, veicina audu reģenerāciju, tādējādi veicot svarīgu pretnovecošanās darbību. Tas stimulē asinsriti, veicot nostiprinošu un drenējošu darbību, kas ir noderīga celulīta traipu novēršanai.

* JOJOBAS EĻĻA

Jojobas eļļai piemīt mitrinošas un aizsargājošas īpašības ādas pH līmenim. Īpaši līdzīgs ādas sastāvam, bagāts ar vitamīniem, minerālvielām, jodu, tokoferolu un citiem dabīgiem antioksidantiem, novērš dehidratāciju, samazinot ūdens zudumu no šūnām. Nostiprina hidrolipīdu plēvi, aizsargā, atdzīvina un padara ādu elastīgāku, novēršot normālu novecošanos un piešķirot tai gludumu, tonusu un mirdzumu. Īpaši piemērots sausas, nokaltušas un novecojošas ādas gadījumā, tas atjauno audu tonusu un elastību ar redzamiem rezultātiem jau ar pirmajām lietošanas reizēm.

* E VITAMĪNS / TOKOFEROLS

Tam ir svarīga antioksidanta darbība, kas spēj bloķēt kaitīgo ietekmi, ko brīvie radikāļi iedarbojas uz šūnām. Tas aizsargā kolagēna struktūru un saglabā ādas elastību, tādējādi novēršot priekšlaicīgu novecošanos, ko izraisa saules staru oksidatīvā stresa, piesārņojuma un dūmu radītais stress. Tonis un elastība novērš grumbu parādīšanos, audu iztukšošanos un sejas kontūru izteiksmes zudumu.

* CUKURS

Dabisks glikolskābes avots, kas spēj saraut starp keratinocītiem izveidotās saites, atvieglojot to izvadīšanu, tādējādi veicinot ātrāku šūnu atjaunošanos. Piešķir mirdzumu matētai vai blāvai sejas krāsai. Tas atjauno veselīgu un mirdzošu ādas izskatu un ļauj vieglāk iekļūt turpmākās apstrādes produktiem. Kā dabisks antibakteriāls līdzeklis neitralizē baktēriju nogulsnēšanos uz ādas, radot dabisku aizsargbarjeru.

 

KĀ IZMANTOT:

Uzklājiet skrubi uz sausas ādas un veiciet rūpīgas apļveida kustības. Izskalot. Kā pirms vaskošanas: izmantojiet vismaz 24 stundas pirms epilācijas.

Tilpums
151-400ml
Īpašības
Atjaunojošs
Dziļi attīrošs
Mitrinošs
Sastāvdaļas
Antioksidanti
Vitamīni
Ādas tips
Visiem ādas tipiem

Skin System devīze ir “Apmierināti klienti – tā ir patiesā uzņēmuma vērtība!” Jau gandrīz 20 gadus Skin System ir viena no ievērojamākajām itāļu kompānijām, kas ražo BIO epilācijas vaskus un citus BIO epilācijai paredzētus produktus, kā arī sejas un ķermeņa kopšanas produktus. Aktīvi un inovatīvi darbojoties skaistumkopšanas nozarē, kompānija turpina attīstīt un paplašināt produktu sortimentu, aptverot arvien jaunus virzienus.

No neliela ģimenes uzņēmuma Skin System ir izaudzis par lielu, starptautisku kompāniju, kas savu produkciju eksportē uz vairāk kā 30 pasaules valstīm. Uzņēmums savu darbību sāka ar BIO epilācijas produktu ražošanu, bet tagad savu sortimentu ir paplašinājis, ražojot arī augstvērtīgu sejas, ķermeņa un nagu kopšanas kosmētiku. Kompānijas mērķis ir garantēt augstu produktu un pakalpojumu kvalitāti, izprotot katra klienta prasības, izmantojot savas profesionālās zināšanas un pieredzi.

Gadu gaitā uzņēmums ar savu nemitīgo darbu izpētes, attīstības jomā un konstantu profesionālo prasmju attīstīšanu, ir ieguvis klientu un sadarbības partneru augstu novērtējumu un atzinību.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.