SkinSystem Sviests ķermenim (šī...
SkinSystem Sviests ķermenim (šī...
SkinSystem Sviests ķermenim (šī sviests/mandeļu eļļa/ēzeļmātes piens) 200ml
SkinSystem Sviests ķermenim (šī sviests/mandeļu eļļa/ēzeļmātes piens) 200ml

SkinSystem Sviests ķermenim (šī sviests/mandeļu eļļa/ēzeļmātes piens) 200ml

1010020174
>5
29,57 €
PVN iekļauts
Pasūti Skin System produktus:
- virs 50eur un saņem -10% atlaidi
- virs 100eur un saņem -20% atlaidi
- virs 150eur un saņem -25% atlaidi

 

Ķermeņa sviesta krēms, kas bagātināts ar ēzeļa pienu, tīru saldo mandeļu eļļu un šī sviestu. Tas dziļi baro, cīnās ar sausumu un ādas sausumu, piešķirot tūlītēju elastību un maigumu. Piemērots sausai un novecojošai ādai.

 

AKTĪVĀS SASTĀVDAĻAS:

* ĒZEĻA PIENS

Bagāts ar mikroelementiem un Omega 3 un Omega 6 polinepiesātinātajām taukskābēm, tai ir svarīga barojoša un atjaunojoša iedarbība. A vitamīns, paātrinot kolagēna ražošanu, saglabā ādas tonusu un elastību, savukārt C un E vitamīns veic antioksidantu iedarbību pret brīvajiem radikāļiem, pasargājot ādu no novecošanās. Lizocīma un citu ēzeļa pienā esošo olbaltumvielu molekulu klātbūtne spēj pabeigt pretnovecošanās darbību, piešķirot maigumu un spilgtumu.

* ŠĪ SVIESTS

Īpaši bagāta ar vitamīniem un ādai svarīgām vielām, tai ir svarīgas mitrinošas, barojošas un antioksidanta funkcijas. Tajā pašā laikā tas rada aizsargplēvi, kas aizsargā ādu no ārējām ietekmēm, no aukstuma un no dehidratācijas, padarot to mīkstu un elastīgu.

* TĪRA SALDO MANDEĻU EĻĻA AUKSTI ESTRUKTA

Spēcīgi mīkstinošs, atjaunojošs un antioksidants, novērš epidermas dehidratāciju, novēršot visa veida lobīšanos. Bagāts ar vitamīniem, minerālu antioksidantiem un neaizstājamām taukskābēm, tas stimulē kolagēna un elastīna ražošanu, novēršot elastības un tonusa zudumu.

* ALANTOINS

Dermas veselības pamatmolekula. Bagāts ar antioksidantiem, nomierinošām, mitrinošām un atjaunojošām vielām, tas aizsargā ādu no brīvo radikāļu kaitīgās agresijas, novēršot normālu ādas novecošanos. Tas to dziļi baro un stimulē tā fizioloģisko šūnu pašatjaunošanos, laika gaitā saglabājot to jaunu.

 

KĀ IZMANTOT:

Uzklājiet sviesta krēmu uz ādas un iemasējiet, līdz tas pilnībā uzsūcas.

Tilpums
151-400ml
Īpašības
Barojošs
Mitrinošs
Ādas elastībai
Ādas tips
Sausai ādai

Skin System devīze ir “Apmierināti klienti – tā ir patiesā uzņēmuma vērtība!” Jau gandrīz 20 gadus Skin System ir viena no ievērojamākajām itāļu kompānijām, kas ražo BIO epilācijas vaskus un citus BIO epilācijai paredzētus produktus, kā arī sejas un ķermeņa kopšanas produktus. Aktīvi un inovatīvi darbojoties skaistumkopšanas nozarē, kompānija turpina attīstīt un paplašināt produktu sortimentu, aptverot arvien jaunus virzienus.

No neliela ģimenes uzņēmuma Skin System ir izaudzis par lielu, starptautisku kompāniju, kas savu produkciju eksportē uz vairāk kā 30 pasaules valstīm. Uzņēmums savu darbību sāka ar BIO epilācijas produktu ražošanu, bet tagad savu sortimentu ir paplašinājis, ražojot arī augstvērtīgu sejas, ķermeņa un nagu kopšanas kosmētiku. Kompānijas mērķis ir garantēt augstu produktu un pakalpojumu kvalitāti, izprotot katra klienta prasības, izmantojot savas profesionālās zināšanas un pieredzi.

Gadu gaitā uzņēmums ar savu nemitīgo darbu izpētes, attīstības jomā un konstantu profesionālo prasmju attīstīšanu, ir ieguvis klientu un sadarbības partneru augstu novērtējumu un atzinību.

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.