SkinSystem Peel-Off Maska sejai...
SkinSystem Peel-Off Maska sejai...
SkinSystem Peel-Off Maska sejai (violetā) 100ml
SkinSystem Peel-Off Maska sejai (violetā) 100ml

SkinSystem Peel-Off Maska sejai (violetā) 100ml

1030020111
>10
29,57 €
PVN iekļauts
Pasūti Skin System produktus:
- virs 50eur un saņem -10% atlaidi
- virs 100eur un saņem -20% atlaidi
- virs 150eur un saņem -25% atlaidi

 

Atjaunojoša un antioksidanta nolobāma sejas maska. Izstrādāts ar Resveratrolu, augu cilmes šūnām un jaunākās paaudzes patentētajām aktīvajām vielām, tas efektīvi novērš visas ādas novecošanās pazīmes, piemēram, grumbas, mīmikas līnijas, tonusa un tvirtuma zudumu, atgriežot pulksteņa rādītājus. Tā īpašā tekstūra rada okluzīvu efektu, ļaujot aktīvajām sastāvdaļām vieglāk iekļūt un iedarboties dziļākajos dermas slāņos. Ideāli piemērots nobriedušai ādai.

 

AKTĪVĀS SASTĀVDAĻAS:

* RESVERATROLS

Ir viena no spēcīgākajām molekulām, kas cīnās pret ādas novecošanos, piemēram, grumbām, izteiksmes līnijām, tonusa un tvirtuma zudumu. Tā pierādītā spēja iekļūt ādas barjerā ļauj tai darboties un veikt savu svarīgo atjaunojošo, aizsargājošo un stimulējošo darbību dziļākajos ādas slāņos. Tas stimulē fibroblastu proliferāciju un veicina kolagēna koncentrācijas palielināšanos dermā. Aktivizē sirtuīna (SIRT-1), ilgmūžības proteīna, ražošanu, veicina vielmaiņas procesus šūnās, stimulējot bojātās DNS atjaunošanos un pagarinot šūnu dzīvi. Tas atjauno, dod enerģiju, palielina elastību un, pateicoties tā “retinolam līdzīgajai” darbībai, samazina konsolidēto grumbu skaitu un dziļumu. Resveratrols ir pazīstams arī ar pierādītajām antioksidanta, pretiekaisuma un aizsargājošām īpašībām. No polifenolu molekulām tas ir visefektīvākais, lai aizsargātu ādu pret šūnu stresa kaitīgo ietekmi. Vairāki pētījumi ir pierādījuši tā spēju aizsargāt šūnas no oksidatīviem bojājumiem, kas saistīti ar brīvo radikāļu un UV starojuma ietekmi uz ādu, palēninot fotonovecošanās procesu. Iejaukties pigmentācijas un melasmas traucējumu novēršanā, tos mazinot, kā arī uz kuperozu apsārtumu, aknes rētām un hronoloģisko novecošanos.

* VĪNOGU CILMAS ŠŪNAS

Īpaši bagāts ar polifenoliem, stimulē šūnu dabisko spēju atjaunoties un atjaunoties pēc oksidatīvā stresa izraisītiem bojājumiem. Tie viegli iekļūst dermā, un tiem piemīt pārsteidzoša spēja šūnu diferenciācijas procesā integrēties ar epidermu, ar kuru tie saskaras, palīdzot tām veikt svarīgo funkciju. Tie stimulē fibroblastus un kolagēna un elastīna ražošanu, aktivizē ādas pašatjaunošanās bioķīmiskos procesus, kā rezultātā ir svarīga pretgrumbu un ādu atjaunojoša iedarbība.

* REGU®-SCENCE

Bioaktīvs līdzeklis, kas ievērojami cīnās ar kolagēna un ādas tonusa zudumu. Tā novatoriskais un ekskluzīvais darbības mehānisms palīdz samazināt redzamās dabiskā šūnu novecošanās procesa pazīmes, pabīdot pulksteņa rādītājus atpakaļ. Navarras Asparagus officinalis ‘Grolim’ satur īpaši lielu daudzumu saponīnu – pozitīvu modulatoru, kas selektīvi noņem bojātos šūnu komponentus, stimulējot jaunu produkciju. Ievērojami mazina ādas novecošanās pazīmes, piešķirot ādai kompaktāku un mirdzošāku izskatu.

 

KĀ IZMANTOT:

Uzklājiet plānu un vienmērīgu maskas kārtu uz attīrītas un sausas sejas, atstājot acis, uzacis, nāsis un lūpas. Atstāj nožūt 20-30 minūtes un maigi noņem no sejas kā plēvi. Noņemiet atlikumus ar ūdenī samērcētu sūkli.

Tilpums
51-150ml
Īpašības
Atjaunojošs
Pret novecošanos | Pret grumbu
Ādas tips
Kombinētai ādai
Preces veids
Lobošās Peel-off maskas

Skin System devīze ir “Apmierināti klienti – tā ir patiesā uzņēmuma vērtība!” Jau gandrīz 20 gadus Skin System ir viena no ievērojamākajām itāļu kompānijām, kas ražo BIO epilācijas vaskus un citus BIO epilācijai paredzētus produktus, kā arī sejas un ķermeņa kopšanas produktus. Aktīvi un inovatīvi darbojoties skaistumkopšanas nozarē, kompānija turpina attīstīt un paplašināt produktu sortimentu, aptverot arvien jaunus virzienus.

No neliela ģimenes uzņēmuma Skin System ir izaudzis par lielu, starptautisku kompāniju, kas savu produkciju eksportē uz vairāk kā 30 pasaules valstīm. Uzņēmums savu darbību sāka ar BIO epilācijas produktu ražošanu, bet tagad savu sortimentu ir paplašinājis, ražojot arī augstvērtīgu sejas, ķermeņa un nagu kopšanas kosmētiku. Kompānijas mērķis ir garantēt augstu produktu un pakalpojumu kvalitāti, izprotot katra klienta prasības, izmantojot savas profesionālās zināšanas un pieredzi.

Gadu gaitā uzņēmums ar savu nemitīgo darbu izpētes, attīstības jomā un konstantu profesionālo prasmju attīstīšanu, ir ieguvis klientu un sadarbības partneru augstu novērtējumu un atzinību.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.