MATRIX TOTAL RESULTS KEEP ME VIVID...
MATRIX TOTAL RESULTS KEEP ME VIVID...
MATRIX TOTAL RESULTS KEEP ME VIVID KRĀSAS LAMINĒŠANA 200ML
MATRIX TOTAL RESULTS KEEP ME VIVID KRĀSAS LAMINĒŠANA 200ML

MATRIX TOTAL RESULTS KEEP ME VIVID KRĀSAS LAMINĒŠANA 200ML

884486399090
PRECE NAV NOLIKTAVĀ 0
22,53 €
PVN iekļauts
Pasūti Matrix/Biolage produktus:
- virs 150eur un saņem -7% atlaidi
- virs 300eur un saņem -12% atlaidi
- virs 500eur un saņem -18% atlaidi

KEEP ME VIVID KRĀSAS LAMINĒŠANA

LIETOŠANAI 1 MINŪTI PĒC KRĀSAS IZSKALOŠANAS

Tilpums: 200ml

 

Matrix Total Results Keep Me Vivid Color Lamination - izsmidzināms līdzeklis matu mirdzumam un noturīgai krāsai. Noturīga krāsas intensitāte līdz vismaz 21 mazgāšanas reizei. Krāsa ar 3x mirdzošāku rezultātu.

Izsmidzināms līdzeklis Keep Me Vivid Color Lamination — matu kopšanas līdzeklis krāsotu matu aizsardzībai. Salonā apstākļos veicama, ātra kopšanas procedūra matiem pēc krāsošanas, lai uzlabotu krāsas noturību un piešķirtu matiem spīdumu. KRĀSAS LAMINĒŠANA lietošanai 1 minūti pēc krāsas izskalošanas. Keep Me Vivid izsmidzināmais krāsas laminators veido matu krāsas aizsargslāni, saglabājot matus veselus un mirdzošus.

MATU KOPŠANAS PROCEDŪRA:

Izmazgājiet krāsotus matus ar Keep Me Vivid un izskalojiet tos

Uzklājiet matiem Color Lamination izsmidzināmo līdzekli visā to garumā un pagaidiet vienu minūti

Pēc tam ieklājiet matos Keep Me Vivid kondicionieri un rūpīgi tos izskalojiet

Pirms žāvēšanas vai ieveidošanas ar fēnu izmantojiet Keep Me Vivid Color Velvetizer līdzekli, lai piešķirtu matiem samtainumu

Ar šīs kopšanas sistēmas palīdzību, jūsu matu krāsa iegūs noturību līdz pat 21 mazgāšanas reizei, un mati kļūs mirdzošāki.

UNIKĀLAS PRIEKŠROCĪBAS

Kam?

Krāsotiem matiem

Tilpums
151-400ml
Īpašības
Matu aizsardzībai
Matu krāsas noturībai
Procedūrām dažādi
Matu tips/stāvoklis
Krāsotiem un balinātiem matiem
Kolekcijas
KEEP ME VIVID

A. Millers jau iepriekš bija izmēģinājis spēkus uzņēmējdarbībā, bet pavisam citā sfērā: 1971. gadā viņš vadīja uzņēmumu, kas specializējās mākslīgo skropstu jomā. A. Millera dibinātais uzņēmums Ardell piegādāja profesionālos produktus izplatītājiem un skaistumkopšanas saloniem. Paralēli tam uzņēmums Ardell nodarbojās ar matu krāsu izgatavošanu un tirdzniecību.

1970. gadu beigās A. Millers saprata, ka tirgus situācija mainās un pārdeva uzņēmumu Ardell, lai 1980. gadā pilnībā nodotos zīmola MATRIX izstrādei. Viņa mērķis bija izveidot zīmolu, kas tiktu tirgots tikai skaistumkopšanas nozares profesionālajā tirgū.

„Es jutu, ka, lai būtu veiksmīgs, man jākoncentrējas uz kaut ko vienu. Mana izvēle krita par labu profesionālajam tirgum, jo es to ļoti labi pazinu, un tajā pazina mani,” stāsta Ārnijs Millers. Milleru ģimene vēlējās frizieriem piedāvāt produktu līniju, kas ļautu tiem pilnveidot un attīstīt savu darbību. Ārnijs un Sidela, apzinoties, ko nozīmē būt frizierim, izstrādāja produktus, kas stilistiem ļauj uzlabot meistarību un jaunradi.

Šodien, vairāk nekā trīsdesmit gadus vēlāk, Milleru ideja joprojām ir aktuāla. MATRIX galvenais uzdevums un mērķis šobrīd ir salonu biznesa attīstība. Zīmols piedāvā plašu produktu klāstu matu krāsošanai, kopšanai, tekstūras uzlabošanai un veidošanai. Baltijas valstu tirgū veiksmīgi palaistas produktu līnijas: Total Results, BIOLAGE, Oil Wonders, SOCOLOR.beauty, Color Sync, LightMaster, Vavoom, StyleLink.

MŪSU UZDEVUMS

MATRIX mērķis – būt ikviena skaistumkopšanas salona uzticamam partnerim un sniegt stilistiem iespēju ieviest jaunas vēsmas savu klientu dzīvē un pasaulē ap mums. Izmantojot inovatīvas tehnoloģijas un sniedzot iedvesmu, MATRIX atbalsta stilistus, lai tie spētu paveikt visu iecerēto un saskatītu jaunus horizontus!

Jums arī varētu patikt

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.