HOLIDAY SUGARPASTE Cukura pasta Black...
HOLIDAY SUGARPASTE Cukura pasta Black...
HOLIDAY SUGARPASTE Cukura pasta Black Sugar (kokogles) 800ml
HOLIDAY SUGARPASTE Cukura pasta Black Sugar (kokogles) 800ml

HOLIDAY SUGARPASTE Cukura pasta Black Sugar (kokogles) 800ml

A019
>5
58,44 €
PVN iekļauts
Pasūti Holiday Depilazione produktus:
- virs 50eur un saņem -10% atlaidi
- virs 100eur un saņem -20% atlaidi
- virs 150eur un saņem -25% atlaidi

 

SugarPaste ir dabiska pasta, ko izmanto tikai ar roku palīdzību. Tas tiek uzklāts pret un noņemts ar matu augšanas virzienu, samazinot sāpes, un pasta iekļūst folikulārajā ostijā, lai noņemtu pat īsākos matiņus.

100% dabīgā formula samazina apsārtumu un dziļi mitrina ādu, un jau no pirmās lietošanas reizes matu ataugšana ir plānāka nekā ar tradicionālo taukos šķīstošo vasku. Pārbaudes arī ir pierādījušas, ka jau no pirmās lietošanas reizes matu ataugšana ir lēnāka nekā ar parasto vaksāciju.

Produkta uzklāšana un noņemšana ar Holiday Depilatori metodi nodrošina limfodrenējošu masāžu. Šī produkta lietošana ir atļauta tikai pēc apmācības kādā no mūsu sertificētajiem kursiem.

Šis sastāvs ir bagātināts ar kokogli, kas palīdz piešķirt makaroniem raksturīgo melno krāsu. Augu ogles nav tikai dabiska krāsviela, tā ir dabiska antibakteriāla, pretsēnīšu līdzeklis un ir lielisks sabiedrotais ādas attīrīšanai. Lieliski piemērots attīrošai sejas kopšanai.

Ielīmēts cietības līmenis 4/6

Tilpums
401-850ml
Ādas tips
Visiem ādas tipiem
Kolekcijas
HOLIDAY SUGARPASTE

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.