Novicide Blade Care Līdzeklis 5 in 1...

Novicide Blade Care Līdzeklis 5 in 1 griešanas mašīnīšu dezinfekcijai un tīrīšanai 500ml

65299
>10
19,68 €
PVN iekļauts

 

Izsmidzināms līdzeklis matu griežamo mašīnu tīrīšanai, dezinfekcijai, eļļošanai un rūsēšanas novēršanai. Īpašības: • Efektīvi atbrīvo no baktērijām, vīrusiem un sēnītēm. • Iznīcina HIV-1 (AIDS vīrusu) uz instrumentiem un to asmeņiem. • Samazina berzi un aizsargā pret rūsu. • Dezinficē 10 minūšu laikā. • Attīra instrumentus no netīrumiem. Regulāra lietošana ievērojami paildzina asmens kalpošanas laiku. Pieprasīts līdzeklis profesionāļu vidū!

Kā pareizi kopt un dezinficēt matu griešanas mašīnas?

Matu griešanas mašīnu asmeņu dezinfekcijai, tīrīšanai, eļļošanai un dzesēšanai bieži tiek izmantoti dažādi produkti. Novicide Blade Care Spray ar savu ģeniālo 5 kārtīgo formulu to visu paveic vienā, vienkāršā darbībā! Novicide Blade Care augstspiediena aerosols izpūš matus, netīrumus un ādas daļiņas, kā arī profesionāli dezinficē un ieeļļo griezēja asmeņus. Tas samazina bīdes galviņu nodilumu, ko izraisa pārmērīga berze, un vienmēr saglabā asmeņus asus. Turklāt īpaša pretrūsas formula aizsargā asmeņus un pagarina matu griešanas mašīnu kalpošanas laiku.

Tilpums
401-850ml

Izcilība salonu dezinfekcijas un higiēnas līdzekļos!

 

Kā Eiropas līderis profesionālās salonu dezinfekcijas un higiēnas jomā, NOVICIDE® nosaka jaunus standartus aizsardzībā pret patogēniem un vīrusiem. Mūsu produkti piedāvā jūsu klientiem profesionālu dezinfekcijas un higiēnas produktu klāstu, kas īpaši izstrādāts salonu, nagu un kosmētikas studiju vajadzībām.

 

Kāpēc NOVICIDE®?

• Nozares līderis: Eiropas eksperti salonu dezinfekcijas un higiēnas jomā. Specializēts: Mūsu produktu sortiments ir pielāgots unikālajām ikdienas salonu vajadzībām.

• Uzticams: mūsu produkti ir izstrādāti un ražoti Vācijā atbilstoši augstākajiem kvalitātes standartiem.

• ES sertificētas formulas: NOVICIDE® nodrošina optimālu efektivitāti pret visiem vīrusiem (piem., Covid-19), baktērijām un sēnītēm, izmantojot savu uzlaboto, ES sertificēto formulu.

Jums arī varētu patikt

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.