SHIPSHAPE Līdzeklis matu lakas...

SHIPSHAPE Līdzeklis matu lakas notīrīšanai 250ml

33250
PRECE NAV NOLIKTAVĀ 0
5,88 €
PVN iekļauts

 

Profesionāls izsmidzināms virsmu tīrīšanas līdzeklis skaistumkopšanas saloniem. Īpaši piemērots virsmu attīrīšanai no matu lakas. Ar tā palīdzību var ātri notīrīt salona darba vietas, krēslus un ratiņus. Līdzeklis ir lieliski piemērots stikla un spoguļu virsmu, kā arī izlietņu tīrīšanai. Tas ir drošs visām ierīcēm, ieskaitot arī matu taisnotājus.

Tilpums
151-400ml

Barbicide ir kļuvis par ikonu profesionālajā skaistumkopšanas nozarē – tas simbolizē drošu un tīru vidi no matu griešanas līdz pedikīram. Visi Barbicide dezinfekcijas līdzekļi ir EPA apstiprināti un medicīnas iestāžu kvalitātei atbilstoši. Barbicide zīmols ir radies ASV kompānijas King Research (tagad BlueCo Brands) paspārnē, un tā pirmsākumi meklējami jau 1947. gadā. Izteikti zilā Barbicide krāsa ir starptautisks tīrības simbols, kuru uzņēmums izmanto no tā radīšanas brīdim līdz mūsdienām.

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.