Novicide Līdzeklis virsmu...

Novicide Līdzeklis virsmu dezinfekcijai, izsmidzināms 1000ml

62526
>10
14,84 €
PVN iekļauts

 

Izsmidzināmais dezinfekcijas līdzeklis. Jau gatavs lietošanai un ir paredzēts frizieriem, pedikīra, manikīra meistariem, skaistumkopšanas saloniem, sporta klubiem un solāriju studijām. Piemērots arī mēbeļu, gludu virsmu un daļējai instrumentu dezinfekcijai. Tas ir efektīvs fungicīds, baktericīds un virocīds. Pierādīta līdzekļa efektivitāte pret stafilokokiem, salmonellu, HIV (AIDS) un hepatītiem B un C. Sastāvā iekļauta pretrūsēšanas formula. Iedarbības laiks 1 minūte.

Lietošana: Izsmidziniet lietošanai gatavu šķidrumu uz iepriekš notīrītām virsmām/ objektiem līdz pilnīgai samitrināšanai. Atstāt uz 3 minūtēm, lai sasniegtu vēlamo dezinfekciju. Noslaucīt dezinficēto virsmu ar mitru drānu. 

Uzmanību!

Uzliesmojošs škidrums un tvaiki. Ļoti toksisks ūdens organismiem. Izraisa smagus ādas apdegumus un acu bojājumus. Sargāt no karstuma, kastām virsmām, dzirkstelēm, atklātas uguns un citiem aizdegšanās avotiem. Nesmēķēt. Neielpot izgarojumus vai smidzinājumu. Izvairieties no izplatīšanās apkārtējā vidē. Izmantot aizsargcimdus/aizsargdrēbes un sejas aizsargus/acu aizsargus. NORĪŠANAS GADĪJUMĀ: Izskalot muti. NEIZRAISĪT vemšanu. SASKARĒ AR ĀDU (vai matiem): Nekavējoties novilkt visu piesārņoto apģērbu. Noskalot ādu ar ūdeni vai iet dušā. SASKARĒ AR ACĪM: Uzmanīgi izskalot ar ūdeni vairākas minūtes. Izņemt kontaktlēcas, ja tās ir ievietotas un ja to var vienkārši izdarīt. Turpināt skalot. Nekavējoties sazinieties ar SAINDĒŠANĀS INFORMĀCIJAS CENTRU/ārstu. 

Tilpums
851- un lielāks ml

Barbicide ir kļuvis par ikonu profesionālajā skaistumkopšanas nozarē – tas simbolizē drošu un tīru vidi no matu griešanas līdz pedikīram. Visi Barbicide dezinfekcijas līdzekļi ir EPA apstiprināti un medicīnas iestāžu kvalitātei atbilstoši. Barbicide zīmols ir radies ASV kompānijas King Research (tagad BlueCo Brands) paspārnē, un tā pirmsākumi meklējami jau 1947. gadā. Izteikti zilā Barbicide krāsa ir starptautisks tīrības simbols, kuru uzņēmums izmanto no tā radīšanas brīdim līdz mūsdienām.

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.