NOVICIDE Koncentrāts instrumentu un...

NOVICIDE Koncentrāts instrumentu un virsmu dezinfekcijai 1:20, 2000ml

62007
>10
67,23 €
PVN iekļauts

 

NOVICIDE ir vienkāršākais, ātrākais, efektīvākais un drošākais uzticamas dezinfekcijas veids.

Dezinfekcijas līdzeklis (koncentrāts). Paredzēts veselības aprūpes iestādēm, frizieriem, pedikīra, manikīra meistariem, skaistumkopšanas saloniem, sporta klubiem un solāriju studijām. Piemērots nerūsējošā tērauda instrumentiem, kā arī akrila un plastmasa virsmām. 100% nogalina visas esošās vīrusu formas. Tas ir efektīvs fungicīds, baktericīds un virocīds. Pierādīta līdzekļa efektivitāte pret stafilokokiem, salmonellu, HIV (AIDS) un hepatītiem B un C. Sastāvā iekļautā pretrūsēšanas formula ļauj līdzekli lietot jebkuru instrumentu dezinfekcijai. Saskares laiks – 15 minūtes. Atšķaidīšanas proporcija ar ūdeni 1:20 (50ml produkta un 1000ml ūdens). No 2000ml pudeles 40l lietošanai gatava maisījuma.

Patīkams lietošanā, jo ir bez smaržas.

Uzmanību!

Uzliesmojošs šķidrums un tvaiki. Ļoti toksisks ūdens organismiem. Izraisa smagus ādas apdegumus un acu bojājumus. Sargāt no karstuma, kastām virsmām, dzirkstelēm, atklātas uguns un citiem aizdegšanās avotiem. Nesmēķēt. Neieelpot izgarojumus vai smidzinājumu. Izvairieties no izplatīšanās apkārtējā vidē. Izmantot aizsargcimdus/aizsargdrēbes un sejas aizsargus/acu aizsargus. NORĪŠANAS GADĪJUMĀ: Izskalot muti. NEIZRAISĪT vemšanu. SASKARĒ AR ĀDU (vai matiem):  Noskalot ādu ar ūdeni vai iet dušā. SASKARĒ AR ACĪM: Uzmanīgi izskalot ar ūdeni vairākas minūtes. Izņemt kontaktlēcas, ja tās ir ievietotas un ja to var vienkārši izdarīt. Turpināt skalot. Nekavējoties sazinieties ar SAINDĒŠANĀS INFORMĀCIJAS CENTRU/ārstu. 

Tilpums
851- un lielāks ml

Izcilība salonu dezinfekcijas un higiēnas līdzekļos!

 

Kā Eiropas līderis profesionālās salonu dezinfekcijas un higiēnas jomā, NOVICIDE® nosaka jaunus standartus aizsardzībā pret patogēniem un vīrusiem. Mūsu produkti piedāvā jūsu klientiem profesionālu dezinfekcijas un higiēnas produktu klāstu, kas īpaši izstrādāts salonu, nagu un kosmētikas studiju vajadzībām.

 

Kāpēc NOVICIDE®?

• Nozares līderis: Eiropas eksperti salonu dezinfekcijas un higiēnas jomā. Specializēts: Mūsu produktu sortiments ir pielāgots unikālajām ikdienas salonu vajadzībām.

• Uzticams: mūsu produkti ir izstrādāti un ražoti Vācijā atbilstoši augstākajiem kvalitātes standartiem.

• ES sertificētas formulas: NOVICIDE® nodrošina optimālu efektivitāti pret visiem vīrusiem (piem., Covid-19), baktērijām un sēnītēm, izmantojot savu uzlaboto, ES sertificēto formulu.

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.