SkinSystem Līdzeklis ķermenim,...
SkinSystem Līdzeklis ķermenim,...
SkinSystem Līdzeklis ķermenim,...
SkinSystem Līdzeklis ķermenim,...
SkinSystem Līdzeklis ķermenim, drenāžas terapijai 30ml
SkinSystem Līdzeklis ķermenim, drenāžas terapijai 30ml
SkinSystem Līdzeklis ķermenim, drenāžas terapijai 30ml
SkinSystem Līdzeklis ķermenim, drenāžas terapijai 30ml

SkinSystem Līdzeklis ķermenim, drenāžas terapijai 30ml

1010020049
>5
24,21 €
PVN iekļauts
Pasūti Skin System produktus:
- virs 50eur un saņem -10% atlaidi
- virs 100eur un saņem -20% atlaidi
- virs 150eur un saņem -25% atlaidi

 

Prasmīgs inovatīvu produktu sajaukums, kas izveidots ar daudzfunkcionāliem fitoterapijas kompleksiem un jaunākās paaudzes patentētajiem aktīviem, palīdz limfātiskajai sistēmai izvadīt liekos šķidrumus un toksīnus, normalizē asins mikrocirkulāciju, sniedzot tūlītēju labsajūtu un atvieglojumu. Nodrošina ādai elastību un mitrināšanu, padarot to tonizētu un mirdzošu.

Tas darbojas efektīvi, saglabājot un/vai atjaunojot ādas toni un sievietes siluetu. Redzams un garantēts rezultāts jau no pirmās lietošanas reizes!

 

Vērtīgs ēterisko eļļu savienojums, kas paredzēts apakšējo ekstremitāšu audu triecienterapijai, kurus īpaši skārusi ūdens aiztures problēma.

 

AKTĪVĀS SASTĀVDAĻAS:

* CITRONS

Citronam ir svarīgas drenāžas īpašības. Tas stimulē mikroloku un palīdz pamodināt tauku vielmaiņu. Augstā C vitamīna koncentrācija padara to par vērtīgu palīdzību vēnu vestibila atjaunošanai un nostiprināšanai.

* BALTAIS TIMIĀNS

Baltā timiāna ēteriskajai eļļai ir svarīga lipīdu un stiprinoša iedarbība uz audiem, kurus skārusi ūdens aizture, celulīts un/vai vispār lokāla aptaukošanās.

* BAZILIKS

Toniks nervu sistēmai un limfātiskajiem asinsvadiem.

* PIPARMĒTRA

Piparmētru ēteriskā eļļa rada stimulējošu iedarbību uz audiem, cīnoties ar apakšējo ekstremitāšu pietūkumu un sāpēm sliktas asinsrites dēļ.

* ROZMARĪNS

Rozmarīna esence iedarbojas uz urīnceļiem stimulējoši, veicinot diurēzi un uzlabojot netīrumu izvadīšanu no mūsu ķermeņa. Tas uzlabo asinsriti, cīnās ar ūdens aizturi un vēdera augšstilbu un vēdera pietūkumu. Kā dabisks toniks veic svarīgu audu blīvēšanas un stiepšanas darbību, novēršot to ļenganumu.

 

KĀ IZMANTOT:

Paņemiet nepieciešamo produkta daudzumu ar speciālo pilinātāju un izklājiet to tieši uz skartajām vietām. Ļaujiet tai iekļūt ar maigu masāžu.

Tilpums
0-50ml
Īpašības
Drenāžai
Kolekcijas
Professional Draining and Toning Protocol
Preces veids
Ēteriskās eļļas

Skin System devīze ir “Apmierināti klienti – tā ir patiesā uzņēmuma vērtība!” Jau gandrīz 20 gadus Skin System ir viena no ievērojamākajām itāļu kompānijām, kas ražo BIO epilācijas vaskus un citus BIO epilācijai paredzētus produktus, kā arī sejas un ķermeņa kopšanas produktus. Aktīvi un inovatīvi darbojoties skaistumkopšanas nozarē, kompānija turpina attīstīt un paplašināt produktu sortimentu, aptverot arvien jaunus virzienus.

No neliela ģimenes uzņēmuma Skin System ir izaudzis par lielu, starptautisku kompāniju, kas savu produkciju eksportē uz vairāk kā 30 pasaules valstīm. Uzņēmums savu darbību sāka ar BIO epilācijas produktu ražošanu, bet tagad savu sortimentu ir paplašinājis, ražojot arī augstvērtīgu sejas, ķermeņa un nagu kopšanas kosmētiku. Kompānijas mērķis ir garantēt augstu produktu un pakalpojumu kvalitāti, izprotot katra klienta prasības, izmantojot savas profesionālās zināšanas un pieredzi.

Gadu gaitā uzņēmums ar savu nemitīgo darbu izpētes, attīstības jomā un konstantu profesionālo prasmju attīstīšanu, ir ieguvis klientu un sadarbības partneru augstu novērtējumu un atzinību.

Jums arī varētu patikt

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.