• -25%
WATERMELON Maska ar Arbūza Ekstraktu...

WATERMELON Maska ar Arbūza Ekstraktu 600g

137232
1-4
34,61 € 46,14 € -25%
PVN iekļauts
Pasūti Bielenda produktus:
- virs 50eur un saņem -10% atlaidi
- virs 100eur un saņem -20% atlaidi
- virs 150eur un saņem -30% atlaidi
Time left

 

Arbūzu gēla ķermeņa maska ​​palīdz mazināt celulītu, stiprina kolagēna šķiedras, uzlabo ādas elastību un tvirtumu, intensīvi un noturīgi mitrina, novērš epidermas raupjumu. Pateicoties tam, jūsu āda būs maiga, gluda un samtaina.

CELLULIT CONTRA+ komplekss stimulē asins un limfas mikrocirkulāciju, palīdz izvadīt no organisma toksīnus. Efektīvi bloķē enzīmus, kas ir atbildīgi par taukaudu veidošanos, kā arī palīdz sadedzināt esošos taukaudus. Redzami izlīdzināta āda, slaida figūra.

Arbūzu ekstrakts ir vērtīgu biokomponentu avots: fosfors, dzelzs, kālijs un B vitamīni, folijskābe, C vitamīns un beta-karotīns. Novērš DNS fragmentāciju fibroblastos un keratinocītos, aizsargā svarīgas šūnu sastāvdaļas no UV stariem, cīnās ar brīvajiem radikāļiem un samazina apsārtuma risku pēc apstarošanas. Tam ir ādu nomierinošas īpašības, piešķir tai maigumu.

Hialuronskābe - piemīt izcila spēja noturēt mitrumu epidermā (1g skābes spēj saglabāt aptuveni 6% mitruma), nodrošina atbilstošu mitruma līmeni ādā, pasargā to no elastības zuduma. To lieto kā dabisku aizsargfiltru epidermas stratum corneum.

Lietošanas veids

masku ieteicams uzklāt uz visa ķermeņa vai tikai uz atsevišķām tā vietām, ietīt folijā, uz 30 minūtēm apsegt ar termosegu. Pēc tam nomazgājiet masku zem dušas un noslaukiet ķermeni sausu. Šīs procedūras beigās iemasējiet arbūzu ķermeņa balzāmā.

Tilpums
401-850ml
Īpašības
Formēšanai
Ietīšanai
Mitrinošs
Sastāvdaļas
Ekoloģisks
Ādas tips
Visiem ādas tipiem
Kolekcijas
WATERMELON

Sakarā ar to, ka Bielenda ir sava rūpnīca un laboratorija, uzņēmuma speciālisti pastāvīgi meklē jaunus augus, kuru īpašības var sniegt vēl nebijušus un neticamus rezultātus ādas kopšanas jomā. Apvienojot daudzu gadu pieredzi, zināšanas un iedvesmu, Bielenda pastāvīgi izstrādā jaunas kosmētikas radīšanas formulas, kas patiešām nodrošina rezultātus. Pateicoties savai ražošanai, Bielenda ļauj uzturēt visaugstākos kvalitātes standartus - katra partija tiek rūpīgi kontrolēta. Produkti netiek testēti uz dzīvniekiem!

Bielenda sortimentā ir vairāk kā 400 produkti sejas, ķermeņa un matu kopšanai, kas ir rūpīgi izveidoti 25 gadu laikā. Profesionālajā sortimentā ir vairāk kā 150 produkti un to skaits nepārtraukti pieaug. Ādas terapeiti visā pasaulē ļoti atzinīgi novērtē Bielenda jūraszāļu maskas un skrubjus.

Uzņēmums ir laidis klajā profesionālās kosmētikas klāstu - BIELENDA PROFESSIONAL, kas paredzēts profesionālai lietošanai skaistumkopšanas veikalos un SPA. Viss klāsts sastāv no vairāk nekā 150 produktiem. Bielenda pastāvīgi ievieš neparastus, novatoriskus risinājumus ne tikai sastāvā, bet arī formulās. Pamats ir: arbūzs, Garcynia Cambodia, Emblica ekstrakts, Easy-Lift, mikrokolagēns, hialuronskābe, koloidālais zelts, šī sviests...

Kosmetologi novērtē BIELENDA PROFESSIONAL kvalitāti un efektivitāti, kā arī viņu klienti ir sajūsmā par mūsu produktu unikālajām smaržām, ko izmanto sejas un ķermeņa kopšanai. Mēs lepojamies, ka esam vieni no līderiem vietējā tirgū. Ādas terapeiti dažādās valstīs saka, ka viņi mīl mūsu aļģu maskas un skrubjus.

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.