SkinSystem Fluīds ķermenim, arī pēc...
SkinSystem Fluīds ķermenim, arī pēc...
SkinSystem Fluīds ķermenim, arī pēc epilācijas (vaniļa/kumelīte) 500ml
SkinSystem Fluīds ķermenim, arī pēc epilācijas (vaniļa/kumelīte) 500ml

SkinSystem Fluīds ķermenim, arī pēc epilācijas (vaniļa/kumelīte) 500ml

1010020023
>10
18,75 €
PVN iekļauts
Pasūti Skin System produktus:
- virs 50eur un saņem -10% atlaidi
- virs 100eur un saņem -20% atlaidi
- virs 150eur un saņem -25% atlaidi

 

Īpaša emulsija, kuras pamatā ir kumelīšu un vaniļas augu ekstrakti. Tajā esošie flavonoīdi iedarbojas nomierinoši, atslābinoši un pret apsārtumu, savukārt fibroplasti veicina kolagēna sintēzi. Tas palīdz atjaunot pareizo mitrināšanas pakāpi, atstājot ķermeņa ādu gludu, maigu, samtainu, tonizētu un patīkami aromātisku. Uzsūcas uzreiz bez smērēšanās. Lieto kā krēmu pēc vannas visam ķermenim. Nomierinošs - Pretnovecošanas - Relaksējošs. Lieliski arī kā pēcvasks sniedz tūlītēju labsajūtu.

 

AKTĪVĀS SASTĀVDAĻAS:

* KUMELĪTE

Kumelīšu ekstraktam, pateicoties tā sastāvdaļām (flavonoīdiem, piemēram, apigenīnam, luteolīnam, kvercetīnam, rutīnam un to glikozīdiem), piemīt izteiktas apsārtumu mazinošas, nomierinošas un atslābinošas īpašības. Tas stimulē mikrocirkulācijas funkciju un fibroblastu darbību, veicinot kolagēna, elastīgo šķiedru un hialuronskābes sintēzi. Tam ir spēcīga epidermas un dermas ārstnieciska iedarbība.

* VANIĻA

Vaniļas ekstrakta priekšrocības ietver fizisko un garīgo sfēru. Uzklāts uz ādas, tam ir svarīga antioksidanta iedarbība, kas cīnās ar brīvo radikāļu kaitīgo ietekmi. Plaši izplatīts vidē, tai ir svarīga aromterapijas darbība: atslābina centrālo nervu sistēmu, veic efektīvu antidepresīvu, līdzsvarojošu un afrodiziaku darbību. Indicēts arī nervu bada un bezmiega gadījumos.

* ALANTOINS

Dermas veselības pamatmolekula. Bagāts ar antioksidantiem, nomierinošām, mitrinošām un atjaunojošām vielām, tas aizsargā ādu no brīvo radikāļu kaitīgās agresijas, novēršot normālu ādas novecošanos. Tas to dziļi baro un stimulē tā fizioloģisko pašatjaunošanos, saglabājot to jaunu laika gaitā.

* E VITAMĪNS

 Tokoferols, antioksidants, antiradikāls, aizsargā šūnu membrānu lipīdus, ko uzbrūk piesārņojums, UV stari, dūmi, dabiska ādas novecošanās, tādējādi saglabājot kolagēnu, dermas atbalsta struktūru. Āda paliek tik tonizēta un elastīga, novēršot grumbu parādīšanos. Tā izteikti aizsargājošā darbība piešķir tai primāro lomu ādas novecošanās novēršanā.

 

KĀ IZMANTOT:

Uzklājiet emulsijas slāni uz ādas un maigi iemasējiet, līdz tas pilnībā uzsūcas.

Tilpums
401-850ml
Preces veids
Emulsijas
Pēc depilācijas emulsijas | krēmi | balzāmi

Skin System devīze ir “Apmierināti klienti – tā ir patiesā uzņēmuma vērtība!” Jau gandrīz 20 gadus Skin System ir viena no ievērojamākajām itāļu kompānijām, kas ražo BIO epilācijas vaskus un citus BIO epilācijai paredzētus produktus, kā arī sejas un ķermeņa kopšanas produktus. Aktīvi un inovatīvi darbojoties skaistumkopšanas nozarē, kompānija turpina attīstīt un paplašināt produktu sortimentu, aptverot arvien jaunus virzienus.

No neliela ģimenes uzņēmuma Skin System ir izaudzis par lielu, starptautisku kompāniju, kas savu produkciju eksportē uz vairāk kā 30 pasaules valstīm. Uzņēmums savu darbību sāka ar BIO epilācijas produktu ražošanu, bet tagad savu sortimentu ir paplašinājis, ražojot arī augstvērtīgu sejas, ķermeņa un nagu kopšanas kosmētiku. Kompānijas mērķis ir garantēt augstu produktu un pakalpojumu kvalitāti, izprotot katra klienta prasības, izmantojot savas profesionālās zināšanas un pieredzi.

Gadu gaitā uzņēmums ar savu nemitīgo darbu izpētes, attīstības jomā un konstantu profesionālo prasmju attīstīšanu, ir ieguvis klientu un sadarbības partneru augstu novērtējumu un atzinību.

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.