• -25%
SkinSystem Dubļi-komprese...
SkinSystem Dubļi-komprese...
SkinSystem Dubļi-komprese...
SkinSystem Dubļi-komprese...
SkinSystem Dubļi-komprese...
SkinSystem Dubļi-komprese...
SkinSystem Dubļi-komprese pretcelulīta procedūrai 500ml
SkinSystem Dubļi-komprese pretcelulīta procedūrai 500ml
SkinSystem Dubļi-komprese pretcelulīta procedūrai 500ml
SkinSystem Dubļi-komprese pretcelulīta procedūrai 500ml
SkinSystem Dubļi-komprese pretcelulīta procedūrai 500ml
SkinSystem Dubļi-komprese pretcelulīta procedūrai 500ml

SkinSystem Dubļi-komprese pretcelulīta procedūrai 500ml

1010020043
>10
17,36 € 23,14 € -25%
PVN iekļauts
Pasūti Skin System produktus:
- virs 50eur un saņem -10% atlaidi
- virs 100eur un saņem -20% atlaidi
- virs 150eur un saņem -25% atlaidi
Time left

 

Jauna specifiska procedūra, kuras mērķis ir efektīvi kontrastēt ar celulītu un lokalizētiem tauku nogulsnēm.

SkinSystem Profesionālais Protokols nodrošina produktu kombināciju, pamatojoties uz daudzfunkcionāliem fitoterapijas kompleksiem un jaunākās paaudzes patentētajām aktīvajām sastāvdaļām. Tas darbojas mērķtiecīgi un efektīvi, uzbrūkot nepilnībām un saglabājot un/vai atjaunojot ādas toni un sievietes siluetu. Redzams un garantēts rezultāts jau no pirmās lietošanas reizes.

 

Augu okluzīvā komprese, kas bagātināta ar augu aktīvām sastāvdaļām ļoti koncentrētā veidā. Tam ir svarīga stimulējoša un mazinoša darbība. Pateicoties joda ieguldījumam, tas paātrina tauku vielmaiņu, tādējādi veicinot intersticiālo šķidrumu cirkulāciju un pakāpeniski samazinot celulīta plankumus, ar redzamiem rezultātiem jau no pirmajām procedūrām.

 

AKTĪVĀS SASTĀVDAĻAS:

* ASIANCENTELLA

Āzijas centellas ekstraktam, kas īpaši bagāts ar vitamīnu A C B1 B2 un karotīnu, piemīt neticama spēja optimizēt kolagēna un elastīna sintēzi, kas ir dermas mugurkauls, kā rezultātā ievērojami uzlabojas ādas kvalitāte. Tas palīdz limfātiskajai sistēmai izvadīt lieko šķidrumu un toksīnus un vienlaikus stimulē asinsriti, kas ir lielisks līdzeklis pret celulīta plankumiem. Tas novērš un ārstē vēnu mazspēju, izraisot tūsku un smaguma sajūtu kājās un potītēs, piešķirot elastību un tvirtumu asinsvadu sieniņām, tādējādi aizkavējot iekaisuma fāzes un to komplikāciju rašanos.

* LAMINARIADIGITATA

Laminaria Digitata ir jūraszāle, kas pazīstama un novērtēta tās augstā minerālvielu satura un jo īpaši bagātīgā joda klātbūtnes dēļ. Būtiska viela pareizai vairogdziedzera darbībai un enerģētiskajam vielmaiņas procesam. Tas stimulē asinsriti, paātrina tauku vielmaiņu, samazina šķidruma aizturi audos.

* HLORELLA PHRENOIDOSA

Hlorella ir vienšūnu aļģe, kas labi pazīstama ar savu spēju ļaut organismam izvadīt no audiem kaitīgos toksīnus. Atsaucot atmiņā skābekli, tas nodrošina efektīvu šūnu apriti, ļaujot ādai laika gaitā saglabāt savu dabisko jaunību.

* ZIRGKASTANS

Kosmētikā zirgkastaņas sēklu ekstraktu izmanto tā vazoprotektīvo, pretiekaisuma un drenējošu īpašību dēļ. Īpaši piemērots apakšējo ekstremitāšu plankumu, piemēram, tūskas, celulīta un mikrocirkulācijas defektu ārstēšanai.

* SAGE

Bagāts ar aktīvām un labvēlīgām sastāvdaļām, piemēram, flavonoīdiem B1 un C vitamīnam un citām vielām, kas ir būtiskas ādas barošanai, tai ir svarīga antioksidanta un stimulējoša iedarbība. Tas neitralizē brīvos radikāļus, palēninot audu deģenerāciju, un, pateicoties sinerģijai starp hlorogēnskābi un citiem tās komponentiem, tai ir svarīga reducējoša, diurētiska un tonizējoša iedarbība.

* HOP

Pateicoties to mitrinošajai, mīkstinošajai un stimulējošajai epidermas aprites aktivitātei, apiņu ekstrakti ir īpaši indicēti ādas novecošanas izraisītu nepilnību, piemēram, tonusa un ādas elastības zuduma, profilaksei un kosmētiskajai ārstēšanai.

* DAUCUS CAROTA

Īpaši bagāts ar beta-karotīnu, A vitamīna prekursoru, vērtīgu antioksidantu. Tas palēnina ādas novecošanās procesus, atjaunojot ādas mitrināšanu un tvirtumu.

FENUGREEK

Bagāts ar saponīniem, fitoestrogēniem, alkaloīdiem, vitamīniem A, B1, C, PP, lizīnu, minerālsāļiem, tai piemīt mīkstinošas, antioksidanta un stimulējošas īpašības, padarot to par būtisku aktīvo vielu ādas nokarenas, sausuma un stiepšanās skartas ādas ārstēšanā. atzīmes.

 

KĀ IZMANTOT:

Ar otiņas palīdzību uzklājiet nepieciešamo produkta daudzumu uz visas apstrādājamās ādas virsmas. Atstājiet vismaz 20 minūtes, izmantojot kartīnu, vēlams termosaunā.

Tilpums
401-850ml
Īpašības
Drenāžai
Ietīšanai
Pret celulītu
Kolekcijas
Professional Anti-Cellulite and Reducing Protocol

Skin System devīze ir “Apmierināti klienti – tā ir patiesā uzņēmuma vērtība!” Jau gandrīz 20 gadus Skin System ir viena no ievērojamākajām itāļu kompānijām, kas ražo BIO epilācijas vaskus un citus BIO epilācijai paredzētus produktus, kā arī sejas un ķermeņa kopšanas produktus. Aktīvi un inovatīvi darbojoties skaistumkopšanas nozarē, kompānija turpina attīstīt un paplašināt produktu sortimentu, aptverot arvien jaunus virzienus.

No neliela ģimenes uzņēmuma Skin System ir izaudzis par lielu, starptautisku kompāniju, kas savu produkciju eksportē uz vairāk kā 30 pasaules valstīm. Uzņēmums savu darbību sāka ar BIO epilācijas produktu ražošanu, bet tagad savu sortimentu ir paplašinājis, ražojot arī augstvērtīgu sejas, ķermeņa un nagu kopšanas kosmētiku. Kompānijas mērķis ir garantēt augstu produktu un pakalpojumu kvalitāti, izprotot katra klienta prasības, izmantojot savas profesionālās zināšanas un pieredzi.

Gadu gaitā uzņēmums ar savu nemitīgo darbu izpētes, attīstības jomā un konstantu profesionālo prasmju attīstīšanu, ir ieguvis klientu un sadarbības partneru augstu novērtējumu un atzinību.

Jums arī varētu patikt

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.