• -25%
SkinSystem Bandāžas procedūras...

SkinSystem Bandāžas procedūras līdzeklis CELLULITE 500ml

1010020060
>5
14,63 € 19,50 € -25%
PVN iekļauts
Pasūti Skin System produktus:
- virs 50eur un saņem -10% atlaidi
- virs 100eur un saņem -20% atlaidi
- virs 150eur un saņem -25% atlaidi
Time left

 

Risinājums īpaši paredzēts celulīta ādas plankumiem. Bagāts ar augu aktīvajām vielām, tas iedarbojas ātri ar redzamiem rezultātiem jau no pirmās lietošanas reizes.

  

AKTĪVĀS SASTĀVDAĻAS:

* CENTELLA

Triterpēnu saponīni, ar kuriem ir bagātas centellas lapas, uzlabo venozo cirkulāciju un stimulē audu un asinsvadu sieniņu veselībai nepieciešamos fibroblastus. Tie ir īpaši indicēti, lai novērstu un ārstētu venozo mazspēju, pietūkumu un smaguma sajūtu kājās un potītēs.

* GUARĀNA'

“Paullinia cupana”, ko parasti sauc par Guaranà, ir Amazones krūms, kas satur holīnu, katehīnus, tanīnus un kofeīnu. Šīs vielas stimulē termoģenēzi, procesu, kura rezultātā palielinās enerģijas patēriņš, kas palīdz zaudēt svaru. Termoģenēze, ko izraisa kosmētiskās eļļas un uztura bagātinātāji, kuru pamatā ir guaranà, stimulē taukaudu veidošanos un veicina lokalizētu tauku nogulsnējumu izšķīšanu.

* PANAX ŽEŅŠENS

Panax Ginseng novērš šūnu novecošanos, stimulējot audu vielmaiņu. Ādas tonizēšana, elastība nodrošina lielāku skābekļa daudzumu audos, nodrošinot labāku enerģijas cirkulāciju.

* ROSMARINUS OFFICINALIS

Rozmarīna ekstraktam ir dziedinoša, vazodilatējoša un perifēro asinsriti stimulējoša iedarbība.

* BETULA ALBA

Pateicoties diurētiskajai aktivitātei, tas veicina celulīta un antiestētiskās "apelsīna mizas" samazināšanos. Tas novērš lieko šķidrumu ūdens aiztures dēļ un ierobežo zemādas tauku uzkrāšanos.

 

KĀ IZMANTOT:

Samitriniet pārsēju ar ūdeni un labi izspiediet to, pēc tam iemērciet to apmēram 25 ml šķīduma un turpiniet uzklāšanu, atstājot to vismaz 15-20 minūtes.

Tilpums
401-850ml
Īpašības
Ietīšanai
Pret celulītu
Pielietojums
Ķermenim

Skin System devīze ir “Apmierināti klienti – tā ir patiesā uzņēmuma vērtība!” Jau gandrīz 20 gadus Skin System ir viena no ievērojamākajām itāļu kompānijām, kas ražo BIO epilācijas vaskus un citus BIO epilācijai paredzētus produktus, kā arī sejas un ķermeņa kopšanas produktus. Aktīvi un inovatīvi darbojoties skaistumkopšanas nozarē, kompānija turpina attīstīt un paplašināt produktu sortimentu, aptverot arvien jaunus virzienus.

No neliela ģimenes uzņēmuma Skin System ir izaudzis par lielu, starptautisku kompāniju, kas savu produkciju eksportē uz vairāk kā 30 pasaules valstīm. Uzņēmums savu darbību sāka ar BIO epilācijas produktu ražošanu, bet tagad savu sortimentu ir paplašinājis, ražojot arī augstvērtīgu sejas, ķermeņa un nagu kopšanas kosmētiku. Kompānijas mērķis ir garantēt augstu produktu un pakalpojumu kvalitāti, izprotot katra klienta prasības, izmantojot savas profesionālās zināšanas un pieredzi.

Gadu gaitā uzņēmums ar savu nemitīgo darbu izpētes, attīstības jomā un konstantu profesionālo prasmju attīstīšanu, ir ieguvis klientu un sadarbības partneru augstu novērtējumu un atzinību.

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.