Citronzāles un greipfrūta masāžas...

Citronzāles un greipfrūta masāžas eļļa 500ml

BP1049
1-4
35,30 €
PVN iekļauts

 
Masāžas eļļa aizkavē novecošanās procesus ādā, pasargā ādu no mitruma zaudēšanas, palīdz saglabāt un atjaunot tās elastību, kā arī uzlabo ādas aizsargspējas. Lietošana:Eļļa izmantojama vispārējai atslābinošai masāžai, novēršot nogurumu un stresu ķermenī, kā arī smaguma sajūtu kājās. Produkts piemērots paaugstināta kapilāru trausluma gadījumos, izvada lieko šķidrumu un uzlabo mikrocirkulāciju. Eļļa ir lieliska gan sejas, gan pedikīra procedūrās, pretstriju profilakses terapijai grūtniecības laikā un pēcdzemdību periodā, kā arī strauju svara izmaiņu laikā. Produkts izmantojams arī kā ikdienas ķermeņa ādas kopšanas līdzeklis, uzklājot to katru dienu uz mitras ādas pēc dušas.
Tilpums
401-850ml
Īpašības
Barojošs
Drenāžai
Mitrinošs
Relaksēšanai
Sastāvdaļas
Ekoloģisks
Ādas tips
Kuperozai ādai
Sausai ādai
Visiem ādas tipiem
Preces veids
Dabīgās eļļas
Eļļas

Kosmētika kas radīta ar cieņu.

Drošos un efektīvos GMT BEAUTY produktus radījušas sievietes - skaistumkopšanas, medicīnas un zinātnes profesionāles, kuras ieguldot pūles jaunāko zinātniski tehnoloģisko atklājumu izpratnei un pielietojumam, gadu gaitā attīstījušas produktus, pārliecinoties par to iedarbību, efektivitāti un drošumu ikdienas darbā ar klientiem. GMT BEAUTY kosmētiku veido tīras un dabīgas sastāvdaļas, kas ir rūpīgi izvēlētas, pārbaudītas (produkti netiek testeti uz dzīvniekiem), ir drošas un nav alerģiskas.

GMT BEAUTY ir vairāk kā 20 gadu pieredze ādas kopšanas un estētiskās medicīnas jomā, jaunākie sasniegumi bioķīmijā un tehnoloģijās.

Rūpējieties par savu ādu ar GMT BEAUTY, un jautājiet savam kosmetologam par GMT BEAUTY profesionālajām procedūrām.

GMT BEAUTY - Viss, lai sniegtu jūsu ādai vislabāko!

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.