• -10%
Inovatīvs pretcelulīta krēms 500ml

Inovatīvs pretcelulīta krēms 500ml

BP1020
1-4
63,00 € 70,00 € -10%
PVN iekļauts
Time left

 

Aktīvi sildošs trīskāršas iedarbības pretcelulīta krēms ar kafijas bioloģiski aktīvajām vielām, pretcelulīta un ādu atjaunojošo fitoaktīvo vielu kompleksiem, novērš celulītu, sadedzina taukus un uzlabo ādas kvalitāti. Lietošana:Krēmu lieto tikai lokāli! Uzklāj uz problemātiskajām ķermeņa zonām (gurniem, kājām, rokām). Ieteicams pirms ķermeņa aplikācijas procedūrām (aļģu ietīšanas, dūņu kompresēm, kūdras kompresēm un maskām uz māla un krēma bāzes), pirms ķermeņa formu koriģējošajām masāžām (liposāžas, modelējošās masāžas, limfodrenāžas, vakuummasāžas u.c.). BRĪDINĀJUMS Cilvēkiem ar jutīgu ādu var būt izteikti sildoša, pat dedzinoša sajūta un lokāls ādas apsārtums. Produktu neiesaka lietot cilvēkiem ar paaugstinātu kapilāru trauslumu, redzamām retikulārām – zirnekļveida vēnām. Ja produkta Lietošana:ir nepieciešama, to lieto lokāli, „apejot” redzamos asinsvadu tīklojumus. Produktu uzklāt, uzvelkot cimdus. Izvairīties no produkta nokļūšanas acīs un uz gļotādām. Pēc produkta lietošanas rūpīgi nomazgāt rokas.

Tilpums
401-850ml
Īpašības
Formēšanai
Pret celulītu
Sildošie
Ādas elastībai
Ādas mirdzumam
Sastāvdaļas
Ekoloģisks
Ādas tips
Normālai ādai
Preces veids
Krēmi

Kosmētika kas radīta ar cieņu.

Drošos un efektīvos GMT BEAUTY produktus radījušas sievietes - skaistumkopšanas, medicīnas un zinātnes profesionāles, kuras ieguldot pūles jaunāko zinātniski tehnoloģisko atklājumu izpratnei un pielietojumam, gadu gaitā attīstījušas produktus, pārliecinoties par to iedarbību, efektivitāti un drošumu ikdienas darbā ar klientiem. GMT BEAUTY kosmētiku veido tīras un dabīgas sastāvdaļas, kas ir rūpīgi izvēlētas, pārbaudītas (produkti netiek testeti uz dzīvniekiem), ir drošas un nav alerģiskas.

GMT BEAUTY ir vairāk kā 20 gadu pieredze ādas kopšanas un estētiskās medicīnas jomā, jaunākie sasniegumi bioķīmijā un tehnoloģijās.

Rūpējieties par savu ādu ar GMT BEAUTY, un jautājiet savam kosmetologam par GMT BEAUTY profesionālajām procedūrām.

GMT BEAUTY - Viss, lai sniegtu jūsu ādai vislabāko!

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.