• -45%
MARILOU BIO Pieniņš ķermenim |...
MARILOU BIO Pieniņš ķermenim |...
MARILOU BIO Pieniņš ķermenim |...
MARILOU BIO Pieniņš ķermenim | Mitrinošs 100ml
MARILOU BIO Pieniņš ķermenim | Mitrinošs 100ml
MARILOU BIO Pieniņš ķermenim | Mitrinošs 100ml

MARILOU BIO Pieniņš ķermenim | Mitrinošs 100ml

3760143830625
>10
6,38 € 11,60 € -45%
PVN iekļauts

 

Sausai ādai

Jūsu ķermeņa ādai ir nepieciešama arī mitrināšana un uzturs. Rūpējieties par savu sauso ādu ar Marilou Bio Organic Argan Oil ķermeņa pienu. Pateicoties tās mīkstajai un patīkami smaržojošajai tekstūrai, tas nodrošina tūlītēju komforta un maiguma sajūtu uz ķermeņa, vienlaikus aizsargājot jūsu ādu. Marilou Bio Organic Argan Oil Body Milk iesūcas ātri: nav jāgaida pirms ģērbšanās. Mierinošs balzams Marilou Bio Organic Argan Oil Body Milk samazina ādas sasprindzinājumu, kas izžuvusi no vannas vai dušas ūdens. Bagāts ar augu eļļām no bioloģiskās lauksaimniecības, tas ir īsts ilgnoturīgs mitrinātājs. Āda tiek mīkstināta un aizsargāta, jutīga āda tiek nomierināta. Viņa noslēpums? Argana eļļa no Marokas, skaistuma noslēpums, ko gadsimtiem ilgi izmantojušas berberu sievietes. Šī zelta eļļa ir bagāta ar omega-6 (neaizstājamās taukskābes) un tokoferoliem (E vitamīns), kas palīdz novērst ādas sausumu. Argana eļļai piemīt mitrinošas, atdzīvinošas un antioksidanta īpašības: izmantojiet šo senču dārgumu, lai āda būtu elastīga, maiga un perfekti mitrināta.

Tā bagātīgā, krēmīgā tekstūra un maigais vaniļas aromāts padara Marilou Bio Organic Argan Oil ķermeņa pienu par būtisku jūsu dušas rutīnas sastāvdaļu.

Sastāvdaļas:

- Organiskā argana eļļa (Argania Spinosa Kernel Oil): bagāta ar taukskābēm un E vitamīnu. Baro un palīdz ādai atjaunoties.

- Organiskais šī sviests (Butyrospermum Parkii (Shea) Butter): baro un palīdz ādai pašai atjaunoties.

- Organiskā Aloe Vera (Aloe Barbadensis): nomierina un mitrina.

Ieguvumi:

- Mitrina un baro sausu ādu

- Nomierinošs un mierinošs līdzeklis sausai ādai

- Samazina sasprindzinājuma sajūtu

- Ilgstoša mitrināšana

99% no kopējām sastāvdaļām ir dabiskas izcelsmes

10% no kopējām sastāvdaļām nāk no bioloģiskās lauksaimniecības

Ražots Francijā

Tilpums
51-150ml
Īpašības
Atjaunojošs
Barojošs
Mitrinošs
Sastāvdaļas
Ekoloģisks
Ādas tips
Sausai ādai
Preces veids
Pieniņi

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.