• -45%
CF Dezodorants | Aerosols | Salmu...

CF Dezodorants | Aerosols | Salmu puķe 75ml

3770006053146
>5
5,87 € 10,68 € -45%
PVN iekļauts

 

Efektīvs dezodorants, kas nodrošina optimālu aizsardzību, nebloķējot dabisko svīšanas procesu.

Uzklājiet uz sausas un nesalauztas ādas. Sargāt no bērniem.

Nelietot pēc vaksācijas.

Izvairieties no izsmidzināšanas acīs un uz gļotādām.

Sastāvdaļas:

Aqua (ūdens), spirts, glicerīns, trietilcitrāts, smaržas (aromāts), alvejas barbadensis lapu sula*, linalols, limonēns, citronelols, benzilsalicilāts.

100% no kopējām dabīgām sastāvdaļām.

20% no kopējām lauksaimniecības bioloģiskajām sastāvdaļām.

Tilpums
51-150ml
Īpašības
Aizsargājošs
Atsvaidzinošs
Sastāvdaļas
Alveja

Lepni būt bioloģiski! „Charlotte Baby Bio” un „Charlotte Family” produkti ir sertificēti kā ekoloģiski Ecoc ert un Cosmebio. Tas nozīmē, ka tie satur vismaz 98% dabīgās izcelsmes sastāvdaļas un ka vismaz 10% no visām sastāvdaļām ir no bioloģiskās lauksaimniecības. Kāpēc tikai 10%? Jo, runājot par kopējām sastāvdaļām, tas ietver arī ūdeni. Ūdens veido 40 līdz 80% no galaprodukta un pēc definīcijas nevar būt bioloģisks…

*Lai iegūtu vairāk informācijas, apmeklējiet Ecocert tīmekļa vietni, kur viss ir izskaidrots!

Cieņa pret dabu! Izvēloties Charlotte Baby Bio un Charlotte Family, jūs izvēlaties produktus, kas izgatavoti no atjaunojamiem avotiem, un apstrādā, izmantojot videi draudzīgas metodes.

Ražots Francijā! Mums ir svarīgi parādīt Francijas pieredzi un veicināt mūsu ekonomikas attīstību, tāpēc visi Charlotte Baby Bio un Charlotte Family produkti tiek ražoti Francijā.

Prakse! Kad esat bērnu vecāks, jums bieži trūkst laika un vienmēr cenšaties atrast veidus, kā ātrāk darīt lietas. Tāpēc Charlotte Baby Bio un Charlotte Family produkti ir izstrādāti pēc iespējas praktiskāk. Lielās, 500ml pudeles ir ideāli piemērotas tiem, kuriem ir maz laika iepirkties! Turklāt produkti ir aprīkoti ar dispanseri, jo ir grūti atbrīvot vienu roku, kad vannojat bērnus, nemaz nerunājot par diviem!

Nav endokrīnās sistēmas traucējumu izraisītāju! Nepietiek ar to, ka produkts ir videi draudzīgs - tam ir jābūt arī patērētājiem draudzīgam! Mūsu formulas tika izstrādātas, ņemot vērā jaunākās zināšanas un ieteikumus, un tajos nav atzītu endokrīnās sistēmas traucējumu izraisītāju.

Par saprātīgu cenu! Samazinot mūsu peļņas normu un uzņemoties risku ražot lielos daudzumos, mēs varam piedāvāt vislabāko iespējamo cenu. Bioloģiskajiem produktiem jābūt pieejamiem ikvienam, ne tikai priviliģētajam patērētājiem, lai visi zīdaiņi, bērni un ģimenes varētu baudīt savas priekšrocības.

Oriģināls un stilīgs iepakojums! Uz Charlotte Baby Bio produktiem ir attēloti gudri dzīvnieku motīvi, kurus var izmantot arī izglītības nolūkos: katrs mazais dzīvnieks ir ar personības iezīmi un tam ir savs burvīgs stāsts. Piemēram, mazais putns vienmēr ir jautrs un nes prieku un laimi, bet drosmīgais mazais tīģeris palīdz pārvarēt bailes.

Attiecībā uz Charlotte Family produktiem tie ir galvenokārt iedvesmoti no skandināvu dizaina, kas piešķir jūsu vannas istabai dekoratīvu pieskārienu.

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.