SkinSystem Bandāžas procedūra,...
SkinSystem Bandāžas procedūra,...
SkinSystem Bandāžas procedūra,...
SkinSystem Bandāžas procedūra, slaidinoša 2gab
SkinSystem Bandāžas procedūra, slaidinoša 2gab
SkinSystem Bandāžas procedūra, slaidinoša 2gab

SkinSystem Bandāžas procedūra, slaidinoša 2gab

1010020134
>5
30,86 €
PVN iekļauts
Pasūti Skin System produktus:
- virs 50eur un saņem -10% atlaidi
- virs 100eur un saņem -20% atlaidi
- virs 150eur un saņem -25% atlaidi

 

Prasmīgs inovatīvu produktu sajaukums, kas izveidots ar daudzfunkcionāliem fitoterapijas kompleksiem un jaunākās paaudzes patentētajiem aktīviem, palīdz limfātiskajai sistēmai izvadīt liekos šķidrumus un toksīnus, normalizē asins mikrocirkulāciju, sniedzot tūlītēju labsajūtu un atvieglojumu. Nodrošina ādai elastību un mitrināšanu, padarot to tonizētu un mirdzošu.

Tas darbojas mērķtiecīgi un efektīvi, uzbrūkot nepilnībām un saglabājot un/vai atjaunojot ādas toni un sievietes siluetu. Redzams un garantēts rezultāts jau no pirmās lietošanas reizes!

Aukstuma pārsēji ķermenim, bagāti ar augsti koncentrētām augu aktīvajām vielām, paredzēti, lai novērstu ādas defektus ūdens aiztures dēļ. Viegli pārnēsājams, iedarbojas ātri, stimulējot mikrocirkulāciju un veicinot liekā šķidruma izvadīšanu ādas audos. Piemērots augšstilbiem, sēžamvietai un vēderam.

AKTĪVĀS SASTĀVDAĻAS:

* SALVIA OFFICINALIS

Bagāts ar aktīvām un labvēlīgām sastāvdaļām, piemēram, flavonoīdiem, B1, C vitamīnu un citām vielām, kas ir būtiskas ādas barošanai, tai ir svarīgs antioksidants un stimulējoša iedarbība. Tas neitralizē brīvos radikāļus, palēninot audu deģenerāciju, un, pateicoties sinerģijai starp hlorogēnskābi un citiem tās komponentiem, tai ir svarīga reducējoša, diurētiska un tonizējoša iedarbība.

* ĀZIJAS CENTELLA

Āzijas centellas ekstraktam, kas īpaši bagāts ar vitamīnu A C B1 B2 un karotīnu, piemīt neticama spēja optimizēt kolagēna un elastīna sintēzi, kas ir dermas mugurkauls, kā rezultātā ievērojami uzlabojas ādas kvalitāte. Tas palīdz limfātiskajai sistēmai izvadīt lieko šķidrumu un toksīnus un vienlaikus stimulē asinsriti, kas ir lielisks līdzeklis pret celulīta plankumiem. Tas novērš un ārstē vēnu mazspēju, izraisot tūsku un smaguma sajūtu kājās un potītēs, piešķirot elastību un tvirtumu asinsvadu sieniņām, tādējādi aizkavējot iekaisuma fāzes un to komplikāciju rašanos.

* DAUCUS CAROTA SATIVA

Daucus Carota Sativa ekstrakts, kas ir īpaši bagāts ar minerālvielām, vitamīniem A C B1 B2 un karotīnu, izrādās lielisks ādas barotājs. Tas palīdz limfātiskajai sistēmai izvadīt liekos toksīnus un šķidrumus, stimulē mikrocirkulāciju un līdz ar to audu apgādi ar skābekli, piešķirot ādai mitrināšanu, elastību un tonusu.

* HOP

Īpaši mitrinošs, mīkstinošs un epidermas apriti stimulējošs, apiņu ekstrakts ir indicēts kosmētiskajās procedūrās, lai novērstu un ārstētu ādas novecošanas izraisītas nepilnības, piemēram, ādas tonusa un elastības zudumu.

* ZIRGKASTANS

Kosmētikā zirgkastaņas sēklu ekstraktu izmanto tā vazoprotektīvo, pretiekaisuma un drenējošu īpašību dēļ. Īpaši piemērots apakšējo ekstremitāšu plankumu, piemēram, tūskas, celulīta un mikrocirkulācijas defektu ārstēšanai.

* HLORELLAS JŪRAS AĻĢES

Chlorella Vulgaris, kas bagāta ar olbaltumvielām, taukiem, ogļhidrātiem, šķiedrvielām, minerālsāļiem, A vitamīnu, C vitamīnu, B vitamīniem un E vitamīnu, kas kopumā veicina pareizu organisma vielmaiņu, ir īpaši indicēta priekšlaicīgas novecošanās gadījumos. Tas neitralizē brīvo radikāļu radīto kaitīgo ietekmi, veicot svarīgu detoksikācijas darbību.

FENUGREEK

Fenugreek, kas bagāts ar saponīniem, fitoestrogēniem, alkaloīdiem, vitamīniem A, B1, C, PP, lizīnu, minerālsāļiem, piemīt mīkstinošas, antioksidanta un stimulējošas īpašības, kā rezultātā tā ir būtiska aktīvā viela ādas novājēšanas, sausuma un stiepšanās skartas ādas ārstēšanā. atzīmes.

 

KĀ IZMANTOT:

Aptiniet katru kāju, sākot no potītes, raugoties, lai pārsējs ar katru apli pārklājas par 3/4 cm. Labās kājas pārsējs jāseko pretēji pulksteņrādītāja virzienam, kreisās - pulksteņrādītāja kustības virzienam. Uzkāpiet līdz gurniem, sēžamvietai un vēderam. Atstāj iedarboties 20/30 minūtes, ietinot klientu kārbā. Noņemiet pārsējus un pabeidziet apstrādi, uzklājot konkrētos tās pašas līnijas produktus.

Īpašības
Drenāžai
Ietīšanai
Ādas elastībai
Kolekcijas
Professional Draining and Toning Protocol
Preces veids
Pārsēji

Skin System devīze ir “Apmierināti klienti – tā ir patiesā uzņēmuma vērtība!” Jau gandrīz 20 gadus Skin System ir viena no ievērojamākajām itāļu kompānijām, kas ražo BIO epilācijas vaskus un citus BIO epilācijai paredzētus produktus, kā arī sejas un ķermeņa kopšanas produktus. Aktīvi un inovatīvi darbojoties skaistumkopšanas nozarē, kompānija turpina attīstīt un paplašināt produktu sortimentu, aptverot arvien jaunus virzienus.

No neliela ģimenes uzņēmuma Skin System ir izaudzis par lielu, starptautisku kompāniju, kas savu produkciju eksportē uz vairāk kā 30 pasaules valstīm. Uzņēmums savu darbību sāka ar BIO epilācijas produktu ražošanu, bet tagad savu sortimentu ir paplašinājis, ražojot arī augstvērtīgu sejas, ķermeņa un nagu kopšanas kosmētiku. Kompānijas mērķis ir garantēt augstu produktu un pakalpojumu kvalitāti, izprotot katra klienta prasības, izmantojot savas profesionālās zināšanas un pieredzi.

Gadu gaitā uzņēmums ar savu nemitīgo darbu izpētes, attīstības jomā un konstantu profesionālo prasmju attīstīšanu, ir ieguvis klientu un sadarbības partneru augstu novērtējumu un atzinību.

Jums arī varētu patikt

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.