SkinSystem VANILLA SKIN 100% Šī...
SkinSystem VANILLA SKIN 100% Šī...
SkinSystem VANILLA SKIN 100% Šī sviests 200ml
SkinSystem VANILLA SKIN 100% Šī sviests 200ml

SkinSystem VANILLA SKIN 100% Šī sviests 200ml

1010020145
1-4
23,14 €
PVN iekļauts
Pasūti Skin System produktus:
- virs 50eur un saņem -10% atlaidi
- virs 100eur un saņem -20% atlaidi
- virs 150eur un saņem -25% atlaidi

 

Šī sviests, kas bagātināts ar auksti spiestu saldo mandeļu eļļu un mežrozīšu ekstraktu. Tas cīnās ar ādas sausumu, piešķir sausai ādai elastību un maigumu. Īpaši mīkstinošs un barojošs, tas ir paredzēts vissarežģītāko zonu, piemēram, roku, elkoņu, ceļgalu un papēžu, ārstēšanai.

* ŠĪ SVIESTS

Īpaši bagāta ar vitamīniem un ādai svarīgām vielām, tas ir mitrinošas, barojošas un ar antioksidanta funkciju. Tajā pašā laikā tas veido aizsargplēvi, kas aizsargā ādu no ārējām ietekmēm, no aukstuma un no dehidratācijas, padarot to mīkstu un elastīgu.

* TĪRA SALDO MANDEĻU EĻĻA AUKSTI ESTRUKTA

Spēcīgi mīkstinošs, reģenerējošs un antioksidants, novērš epidermas dehidratāciju, novēršot visa veida lobīšanos. Bagāts ar vitamīniem, minerālu antioksidantiem un neaizstājamām taukskābēm, tas stimulē kolagēna un elastīna ražošanu, novēršot elastības un tonusa zudumu.

* MEŽŠROŠĪBU EKSTRAKTS

Bagāts ar A, C vitamīnu, bioflavoinoīdiem un pektīniem, tas aktivizē kolagēna un elastīna ražošanu, saglabājot ādu jaunu un elastīgu. Pateicoties karotinoīdu un antioksidantu saturam, lieliski noder kā pretnovecošanās, pretgrumbu un sausas un bojātas ādas kopšanai. Tas palīdz atjaunot audus, kas pakļauti rētu, striju vai pinņu radītajiem bojājumiem.

 

KĀ IZMANTOT:

Uzklājiet uz apstrādājamās vietas ar vieglu masāžu. Lai atvieglotu tā lietošanu, ieteicams produktu nedaudz uzsildīt ar rokām un lietot vakarā pirms gulētiešanas.

Tilpums
151-400ml
Īpašības
Barojošs
Ādas elastībai
Ādas tips
Saplaisājušai ādai
Sausai ādai
Visiem ādas tipiem
Pielietojums
Kājām
Rokām
Kolekcijas
VANILLA SKIN
Preces veids
Sviesti

Skin System devīze ir “Apmierināti klienti – tā ir patiesā uzņēmuma vērtība!” Jau gandrīz 20 gadus Skin System ir viena no ievērojamākajām itāļu kompānijām, kas ražo BIO epilācijas vaskus un citus BIO epilācijai paredzētus produktus, kā arī sejas un ķermeņa kopšanas produktus. Aktīvi un inovatīvi darbojoties skaistumkopšanas nozarē, kompānija turpina attīstīt un paplašināt produktu sortimentu, aptverot arvien jaunus virzienus.

No neliela ģimenes uzņēmuma Skin System ir izaudzis par lielu, starptautisku kompāniju, kas savu produkciju eksportē uz vairāk kā 30 pasaules valstīm. Uzņēmums savu darbību sāka ar BIO epilācijas produktu ražošanu, bet tagad savu sortimentu ir paplašinājis, ražojot arī augstvērtīgu sejas, ķermeņa un nagu kopšanas kosmētiku. Kompānijas mērķis ir garantēt augstu produktu un pakalpojumu kvalitāti, izprotot katra klienta prasības, izmantojot savas profesionālās zināšanas un pieredzi.

Gadu gaitā uzņēmums ar savu nemitīgo darbu izpētes, attīstības jomā un konstantu profesionālo prasmju attīstīšanu, ir ieguvis klientu un sadarbības partneru augstu novērtējumu un atzinību.

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.