SkinSystem Bandāžas procedūra,...
SkinSystem Bandāžas procedūra,...
SkinSystem Bandāžas procedūra,...
SkinSystem Bandāžas procedūra,...
SkinSystem Bandāžas procedūra,...
SkinSystem Bandāžas procedūra,...
SkinSystem Bandāžas procedūra, karsējoša-nostiprinoša-tonizējoša 2gb
SkinSystem Bandāžas procedūra, karsējoša-nostiprinoša-tonizējoša 2gb
SkinSystem Bandāžas procedūra, karsējoša-nostiprinoša-tonizējoša 2gb
SkinSystem Bandāžas procedūra, karsējoša-nostiprinoša-tonizējoša 2gb
SkinSystem Bandāžas procedūra, karsējoša-nostiprinoša-tonizējoša 2gb
SkinSystem Bandāžas procedūra, karsējoša-nostiprinoša-tonizējoša 2gb

SkinSystem Bandāžas procedūra, karsējoša-nostiprinoša-tonizējoša 2gb

1010020149
1-4
30,86 €
PVN iekļauts
Pasūti Skin System produktus:
- virs 50eur un saņem -10% atlaidi
- virs 100eur un saņem -20% atlaidi
- virs 150eur un saņem -25% atlaidi

 

Jauna specifiska procedūra, kuras mērķis ir efektīvi kontrastēt ar celulītu un lokalizētiem tauku nogulsnēm.

SkinSystem Profesionālais Protokols nodrošina produktu kombināciju, pamatojoties uz daudzfunkcionāliem fitoterapijas kompleksiem un jaunākās paaudzes patentētajām aktīvajām sastāvdaļām. Tas darbojas  efektīvi saglabājot un/vai atjaunojot ādas toni un sievietes siluetu. Redzams un garantēts rezultāts jau no pirmās lietošanas reizes.

Termosildoši pārsēji ķermenim, bagāti ar augu aktīvajām vielām ļoti koncentrēti, paredzēti, lai cīnītos pret celulītu un lokalizētiem taukiem. Viegli pārnēsājamās aktīvās sastāvdaļas ātri iedarbojas, stimulējot termoģenēzi – procesu, kas izraisa enerģijas patēriņa pieaugumu, kas palīdz zaudēt svaru. Termoģenēze stimulē taukaudus, veicinot lokalizētu tauku nogulšņu izšķīšanu. Piemērots augšstilbiem, sēžamvietai, vēderam un rokām. Pārveido, tonizē un padara ādu elastīgu.

 

AKTĪVĀS SASTĀVDAĻAS:

* CAPSICUM

Stimulē mikrocirkulāciju, pievelkot asinis uz ādas virsmas un attiecīgi radot siltumu. Tas iedarbojas uz procesiem, kas regulē šķidrumu cirkulāciju, piesātinot audus ar skābekli un veicinot starpšūnu apmaiņu. Tas paātrina šūnu bazālo metabolismu, tādējādi veicinot tūsku reabsorbciju un lokālas aptaukošanās samazināšanos.

* GINKGO BILOBA

Ginkgo Biloba ekstraktam, kas īpaši bagāts ar ginkgolīdiem A, B un C, flavonoīdiem, flavoniem un flavanoliem, ir izteikta brīvo radikāļu iedarbība, kas izpaužas kā šūnu metabolisma uzlabošanās. Tas novērš lipīdu peroksidāciju membrānās un aizsargā asinsvadu endotēliju, tādējādi stabilizējot kapilāru caurlaidību un līdz ar to uzlabojot mikrocirkulācijas funkcijas.

* EQUISETUM ARVENSE

Ar minerālsāļiem bagātā kosa ir svarīga attīroša un diurētiska iedarbība, efektīvi iedarbojoties uz ūdens aizturi. Bagāts ar flavonoīdiem, saponīniem, salicilskābi

skābe, taukskābju esteri, vit. C, fitosterīni, ābolskābe un skābeņskābe, kontrastē strijas, tonizē un nomierina ādu.

* PANAX ŽEŅŠENS

Panax Ginseng novērš šūnu novecošanos, stimulējot audu vielmaiņu.

Tas tonizē, padara ādu elastīgāku un nodrošina lielāku skābekļa daudzumu audos, garantējot labāku enerģijas cirkulāciju.

* GUARĀNA

Paullinia cupana ir īpaši bagāta ar holīnu, katehīnu, tanīniem un kofeīnu – vielām, kas stimulē termoģenēzi – procesu, kurā tiek noteikts enerģijas patēriņa pieaugums, kas palīdz notievēt.

Termoģenēze stimulē taukaudus un veicina lokalizētu tauku nogulšņu izšķīšanu.

* RUSCUS ACULEATUS

Ruscus Aculeatus ekstraktu izmanto kapilāru un kuperozes trausluma skartas jutīgas ādas kopšanai. Pateicoties labvēlīgajām īpašībām pie

mikrocirkulācijas līmenim, tas ir īpaši indicēts nogurušu un smagu kāju ārstēšanai ar venozo mazspēju. Izteiktā prettūskas iedarbība intersticiālajos šķidrumos padara to par dabisku līdzekli, kas ir būtisks celulīta ādas nepilnību un lokālas aptaukošanās ārstēšanai.

 

KĀ IZMANTOT:

Sasien katru kāju, sākot no potītes, raugoties, lai pārsējs katrā kārtā pārklātos par 3/4 cm. Labās kājas pārsējam jāseko pretēji pulksteņrādītāja virzienam, bet kreisās kājas pārsējam pulksteņrādītāja virzienam. Uzkāpiet līdz gurniem, sēžamvietai un vēderam. Lai lietotu uz rokām, aptiniet pārsēju, sākot no elkoņa līdz plecam, ievērojot aprakstīto paņēmienu kājām. Atstāj iedarboties 20/30 minūtes, ietinot klientu kārbā. Noņemiet pārsējus, ļaujiet atlikumiem uzsūkties ar vieglu masāžu un pabeidziet ārstēšanu, uzklājot šīs līnijas specifiskos produktus.

Tilpums
51-150ml
Īpašības
Ietīšanai
Pret celulītu
Sildošie
Ādas elastībai
Kolekcijas
Professional Anti-Cellulite and Reducing Protocol
Preces veids
Pārsēji

Skin System devīze ir “Apmierināti klienti – tā ir patiesā uzņēmuma vērtība!” Jau gandrīz 20 gadus Skin System ir viena no ievērojamākajām itāļu kompānijām, kas ražo BIO epilācijas vaskus un citus BIO epilācijai paredzētus produktus, kā arī sejas un ķermeņa kopšanas produktus. Aktīvi un inovatīvi darbojoties skaistumkopšanas nozarē, kompānija turpina attīstīt un paplašināt produktu sortimentu, aptverot arvien jaunus virzienus.

No neliela ģimenes uzņēmuma Skin System ir izaudzis par lielu, starptautisku kompāniju, kas savu produkciju eksportē uz vairāk kā 30 pasaules valstīm. Uzņēmums savu darbību sāka ar BIO epilācijas produktu ražošanu, bet tagad savu sortimentu ir paplašinājis, ražojot arī augstvērtīgu sejas, ķermeņa un nagu kopšanas kosmētiku. Kompānijas mērķis ir garantēt augstu produktu un pakalpojumu kvalitāti, izprotot katra klienta prasības, izmantojot savas profesionālās zināšanas un pieredzi.

Gadu gaitā uzņēmums ar savu nemitīgo darbu izpētes, attīstības jomā un konstantu profesionālo prasmju attīstīšanu, ir ieguvis klientu un sadarbības partneru augstu novērtējumu un atzinību.

Jums arī varētu patikt

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.