BAO-MED Dušas želeja-eļļa ķermenim 50ml
BAO-MED Dušas želeja-eļļa ķermenim 50ml
BAO-MED Dušas želeja-eļļa ķermenim 50ml
BAO-MED Dušas želeja-eļļa ķermenim 50ml
BAO-MED Dušas želeja-eļļa ķermenim 50ml
BAO-MED Dušas želeja-eļļa ķermenim 50ml

BAO-MED Dušas želeja-eļļa ķermenim 50ml

BM028720
>10
13,25 €
PVN iekļauts

 

Saskaņā ar patērētāju pētījumiem 73% patērētāju domā, ka viņu āda ir jutīgāka nekā pirms dažiem gadiem. Daudzi populāri ziepes un ķermeņa mazgāšanas līdzekļi noņem mitrumu no jūsu ādas, jo tie ir izstrādāti, lai noņemtu taukus, padarot ādu sārmainu.

Bao-Med Pure Oil Bodywash ir īpaši izstrādāts, lai optimāli barotu ādu. Mūsu ķermeņa mazgāšanas līdzekļa unikāls ir tas, ka tas nesatur ūdeni, atšķirībā no daudzām citām dušas želejām. Ķermeņa mazgāšanas līdzeklis ir izgatavots no augstas kvalitātes baobaba eļļas un olīveļļas. Šī dabisko sastāvdaļu kombinācija nodrošina, ka ķermeņa mazgāšanas līdzeklis maigi attīra un mitrina ādu.

Kad Bao-Med Pure Oil Bodywash saskaras ar ūdeni, tas uzreiz pārvēršas biezās, greznās putās, kas atstāj satīna mīkstu spīdumu visā ķermenī. Ķermeņa mazgāšanas līdzeklis ir piemērots lietošanai arī kā vannas eļļa.

  • Mitrinošs ķermeņa mazgāšanas līdzeklis.

  • Izstrādāts no tīras baobaba eļļas un olīveļļas, bagātas ar omega un vitamīniem.

  • Ķermeņa mazgāšanas līdzeklis maigi attīra ādu ar zīdaini maigām putām.

  • Bagātīgā tekstūra atstāj uz ādas barojošu, aizsargājošu plēvi.

  • Atvieglo, mīkstina un mitrina sausu, niezošu, zvīņainu un savilktu ādu.

  • Maigais aromāts maigi smaržo ādu.

KĀ IZMANTOT:

Uzklājiet Bao-Med Pure Oil Bodywash līdzekli uz samitrinātas ādas un maigi iemasējiet, līdz tas pārvēršas zīdaini mīkstās putās, noskalojiet ar remdenu ūdeni.

Tilpums
0-50ml
Īpašības
Atsvaidzinošs
Mitrinošs
Preces veids
Dušas eļļas
Dušas želejas

No auksti spiestajām baobaba augļu sēklām, izdalās eļļa, ko izmanto Bao-Med eļļā, ziepēs un ķermeņa kopšanas līdzekļos. Papildus šīm sēklām augļi satur sausu, baltu pulveri, kas ir vitamīniem un minerālvielām bagāts. Šis baobaba pulveris tiek izmantots mūsu uztura bagātinātājos.

Jums arī varētu patikt

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.