LCN Active Apricot Nail Growth - Gēla...

LCN Active Apricot Nail Growth - Gēla konsitences līdzeklis nagu augšanai 16ml

90218
1-4
14,25 €
PVN iekļauts

 
Uz ūdens bāzes veidots nagu atjaunotājs, kura sastāvā ir keratīna veicinošs komplekss. Pantenols un glicerīns veicina naga plātnes mitrināšanu un iekapsulētais A un E vitamīns baro un aizsargā gan kutikulu, gan naga plātni. Nagu stiprinošā formula pasargā no tos lūšanas un zvīņošanās.
Tilpums
0-50ml
Īpašības
Aizsargājošs
Mitrinošs
Stiprinošs
Sastāvdaļas
Pantenols
Vitamīni

Uzņēmums ļoti lepojas ar savu vēsturi, jo, kad Wilde Dental tika dibināts 1914. gadā, tikai nedaudzi apzinājās, ka šie vācu pionieri sveķu pētnieki zobārsniecības nozarē, tik ilgstoši ietekmēs skaistumkopšanas nozari. 1985. gadā tika nodibināta Wilde Cosmetics GmbH, lai nagu kosmētikā ieviestu novatorisku sveķu kvalitāti, izturību un skaistumu. Rezultāts? LCN - revolucionāra, viegli sacietējušu produktu līnija, kas paredzēta naglu blīvēšanai, labošanai, pagarināšanai un izrotāšanai. Pirmā šāda veida sistēma Eiropā nodrošināja akrila alternatīvu parastajai nagu kosmētikai, nodrošinot ilgstošu un bezgalīgi skaistāku rezultātu.

LCN USA šo Eiropas skaistuma noslēpumu ieved arī Amerikas tirgū. Un šodien LCN līnija ir paplašinājusies, iekļaujot vēl dabīgākus nagu, roku, kāju, ķermeņa un SPA produktus. Tomēr katrs LCN skaistumkopšanas produkts joprojām ir rūpīgu pētījumu, izglītotu nozares profesionāļu un nevainojams acu skatījums uz skaistuma un modes nākotni. LCN turpina pārspēt skaistumkopšanas industriju, savukārt tā kvalitāte mērāma laikā un darbā, kas ieguldīts zīmolā.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.