JESSICA Nagu laka Psycho Rhino 14,8ml

JESSICA Nagu laka Psycho Rhino 14,8ml

CNC-1221
>5
8,02 €
PVN iekļauts
Pasūti Jessica produktus:
- virs 50eur un saņem -10% atlaidi
- virs 100eur un saņem -20% atlaidi
- virs 150eur un saņem -25% atlaidi

 
Nagu laka ar A, D, E vitamīnu. Piesātināts tonis, ilgnoturīga. Mitrina, baro, saudzē un aizsargā dabīgos nagus. Nesatur DBP, formaldehīdu, toluolu. Nelobās un neplaisā.
Tilpums
0-50ml
Īpašības
Mitrinošs

Džesikas panākumu sēklas tika iesētas agri. Kā bērns, kas uzaug Rumānijā, Džesikai tika ieaudzināts tas, cik svarīgi ir izskatīties labi koptai. 17 gadu vecumā Džesikas ģimenei nācās bēgt no Rumānijas. Pēc pārcelšanās uz Losandželosu, vajadzībā pēc atvaļinājuma un valodas, kas nav angļu, Džesika iestājās skaistum kopšanas skolā un mazliet negribīgi sāka nodarboties ar manikīru. Tomēr vēl nebija pagājis ilgs laiks, līdz viņa saprata, ka ir atradusi savu īsto aicinājumu. Džesika izglītoja pati sevi par naga anatomiju. Viņa uzskatīja, ka nagi ir jākopj un jāuztur tāpat kā āda, kurai piemīt individuāls režīms. Koncentrējoties uz dabisko nagu kopšanu, viņa attīstīja aizraušanos ar manikīra pieredzes uzlabošanu - padarot to izsmalcinātu un greznu - gan klientam, gan profesionālim, kas veic darbu.

Džesika atvēra savu salonu, Jessica Nail Clinic Beverlihilsā 1969. gadā. Tas bija pirmais - tikai nagu - salons, un tas ļāva Džesikai iemācīt savu tehniku profesionāļiem, ko viņa sauca par “Nail Cultivists”. Viņa iedvesmoja nodot zināšanas klientam praksē. Viņas pieeja pulcināja savu fanu leģionus, tostarp tādas augstas kvalitātes slavenības kā Barbra Streisand un Diana Ross, kā arī ilglaicīgā kliente Nancy Reagan, kuru Džesika regulāri apmeklēja Baltajā namā, lai sakoptu viņas nagus.

Kad viņas panākumi turpināja pieaugt, Džesika uzsāka darbu pie Jessica Cosmetics - produktu līnijas, kuras pamatā bija viņas inovatīvā filozofija, kas bija vērsta uz naga apstrādāšanu no pamatiem. Šodien līnija piedāvā plašu apstrādes produktu klāstu, vairāk nekā 230 pielāgotas krāsas, efektus, GELeration Soak-Off gela sistēmu, Zen Spa Pedikīru un Fusion 2.5.2 pedikīru. Jessica izstrādājumi ir atrodami 60 pasaules valstīs, un ir visuzticamākais nagu kopšanas avots.

MŪSU FILOZOFIJA

Lieliska krāsa sākas ar pareizo pamatu. Nagiem ir sava bioloģija, tieši tāpat kā matiem un ādai. Labākajai kopšanai un skaistākajam iznākumam nagi prasa izkoptu pieeju, kas līdzinās tam, kā sejas kopšanas estētikā rūpējas par ādu.

Nagu tipus vislabāk var raksturot kā Sausus, Trauslus, Bojātus vai Normālus, un tie var lobīties vai plīst. Katram nagu tipam un katrai problēmai ir risinājums labākajām rūpēm un visskaistākajam iznākumam. JESSICA Nails Cultivist saprot katra klienta nagu uzbūvi kā panākumu atslēgu, lai atjaunotu veselību un labsajūtu dabiskiem nagiem, un tam jāizdomā individuālai personai unikāls režīms. Jessica Nail Cultivation System ® un Jessica ekskluzīvie apstrādes produkti ir paredzēti šim nolūkam. Ar botāniku, antioksidantu vitamīnu un proteīnu audzēšanas palīdzību Jessica produkti uzlabo nagus pie avota — pamata.

 

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.