SkinSystem Sprejs krūtīm, formējošs...

SkinSystem Sprejs krūtīm, formējošs 150ml

1010020142
>10
30,86 €
PVN iekļauts
Pasūti Skin System produktus:
- virs 50eur un saņem -10% atlaidi
- virs 100eur un saņem -20% atlaidi
- virs 150eur un saņem -25% atlaidi

 

Īpašs izsmidzināms krēms krūšu ārstēšanai. Tas nostiprina ādas audus, ko novājināja laika ritējums, diētas vai grūtniecība*, piešķirot tai tūlītēju elastību, tvirtumu un apjomu. Īpašas patentētas funkcionālas aktīvās sastāvdaļas, piemēram, Voluform ™, Regu Stretch un Tripeptide-5, sinerģijā ar vitamīniem, Horehound un Palmitate, veic svarīgu liftinga, nostiprinošu, formu veidojošu, elastīgu un kuplinošu darbību.

 

AKTĪVĀS SASTĀVDAĻAS:

* VOLUFORM™

Tonis un skaļums. Neaizstājamā aminoskābe ar augstu ādas iespiešanās indeksu, atbalsta un atjauno vitāli svarīgus ādas audus un pamata proteīnus. Tas iedarbojas tieši uz šūnām, kas garantē ādas apjomu un tonusu, nostiprinot fibroblastus, stimulējot tos kolagēna, hialuronskābes un elastīna ražošanā, kas ir dermas pamatstruktūras. Voluform™, alternatīva lipofilingam, spēj piepildīt audus un pārveidot apjomu, radot dabisku liftinga efektu.

* REGU® STRETCH

Elastība un tonis. Peptīds, kas veicina audu atjaunošanās procesu, stimulē kolagēna sintēzi, uzlabojot ādas elastību un tonusu.

* TRIPEPTĪDS-5

Antioksidantu pildīšana. Peptīds, kas spēj iekļūt dermas dziļākajos slāņos, ar pierādītu pretnovecošanās efektivitāti. Sasniedzot savu pozīciju, tas nosūta ziņu šūnām, kuras tiek aktivizētas, ražojot jaunu kolagēnu, tādējādi saglabājot ādu tvirtu un jaunu.

* VIT B5

Hidratācija-elastība-maigums. Pantotēnskābe mitrina ādu, padarot to mīkstu un elastīgu, kā arī veicina audu atjaunošanos.

* HOREHOUND

Hidratācijas aizsardzība pret brīvajiem radikāļiem. Horehounds, īpaši bagāts ar polifenoliem, triterpēniem, minerālsāļiem, peptīniem un gļotām, tai ir svarīga detoksikācijas, ādas pretstresa un aizsargājoša iedarbība uz ādu, bloķējot brīvo radikāļu izraisīto deģeneratīvo efektu. Tas nostiprina asinsvadu sienas, tādējādi veicinot pareizu asinsriti un atbilstošu uzturu un šūnu apgādi ar skābekli.

Pektīni un gļotas, heteropolisaharīdi, kas spēj absorbēt lielu ūdens daudzumu, radot Hidrokoloīdi, kas uzklāti uz ādas veido plānu elastīgu un aizsargājošu plēvi, spēj pakāpeniski izdalīt ūdeni raga slānī, tādējādi iegūstot aktīvās sastāvdaļas, kas indicētas sausuma ārstēšanai. āda, saspringta un novecojoša.

 

KĀ IZMANTOT:

Uzklājiet produktu uz krūtīm divas reizes dienā sešas nedēļas. Viegli masējiet ar apļveida kustībām, sākot no krūšu pamatnes uz augšu, izvairoties no areolas un sprauslas. Produktu var uzklāt arī uz dekoltē zonas.

* Produktu ieteicams lietot pēc zīdīšanas.

Tilpums
51-150ml
Īpašības
Formēšanai
Ādas elastībai
Preces veids
Krēmi

Skin System devīze ir “Apmierināti klienti – tā ir patiesā uzņēmuma vērtība!” Jau gandrīz 20 gadus Skin System ir viena no ievērojamākajām itāļu kompānijām, kas ražo BIO epilācijas vaskus un citus BIO epilācijai paredzētus produktus, kā arī sejas un ķermeņa kopšanas produktus. Aktīvi un inovatīvi darbojoties skaistumkopšanas nozarē, kompānija turpina attīstīt un paplašināt produktu sortimentu, aptverot arvien jaunus virzienus.

No neliela ģimenes uzņēmuma Skin System ir izaudzis par lielu, starptautisku kompāniju, kas savu produkciju eksportē uz vairāk kā 30 pasaules valstīm. Uzņēmums savu darbību sāka ar BIO epilācijas produktu ražošanu, bet tagad savu sortimentu ir paplašinājis, ražojot arī augstvērtīgu sejas, ķermeņa un nagu kopšanas kosmētiku. Kompānijas mērķis ir garantēt augstu produktu un pakalpojumu kvalitāti, izprotot katra klienta prasības, izmantojot savas profesionālās zināšanas un pieredzi.

Gadu gaitā uzņēmums ar savu nemitīgo darbu izpētes, attīstības jomā un konstantu profesionālo prasmju attīstīšanu, ir ieguvis klientu un sadarbības partneru augstu novērtējumu un atzinību.

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.