SkinSystem Nakts krēms ķermenim...
SkinSystem Nakts krēms ķermenim...
SkinSystem Nakts krēms ķermenim celulīta mazināšanai 200ml
SkinSystem Nakts krēms ķermenim celulīta mazināšanai 200ml

SkinSystem Nakts krēms ķermenim celulīta mazināšanai 200ml

1010020166
>5
30,86 €
PVN iekļauts
Pasūti Skin System produktus:
- virs 50eur un saņem -10% atlaidi
- virs 100eur un saņem -20% atlaidi
- virs 150eur un saņem -25% atlaidi

 

Intensīvs nakts krēms ar lipo samazinošu un remodelējošu darbību. Tas iedarbojas naktī un turpmākajās stundās ar pakāpenisku izdalīšanos, izmantojot patentētas specifiskas aktīvās sastāvdaļas ar celulītu un lokalizētiem taukiem saistītu ādas nepilnību kosmētiskai dziļai ārstēšanai. Tas nodrošina harmoniskākas formas un gludu, tonizētu un elastīgu ādu.

 

AKTĪVĀS SASTĀVDAĻAS:

* NOCTURSHAPE

Jūras izcelsmes biotehnoloģiskā aktīvā viela (Planktons), kas izmanto ķermeņa diennakts ritmus, lai neitralizētu nakturnīnu adipocītos, proteīnu, kas iesaistīts adipoģenēzē un lipīdu uzkrāšanā. Nakts laikā mūsu ķermenis atpūšas un šūnu vielmaiņa palēninās tieši tad, kad nakturnīns sasniedz savu maksimumu, izraisot lielāku tauku uzkrāšanos. Nocturshape, inhibējot nakturnīna aktivitāti, samazina lokalizētu aptaukošanos ar slaidinošu un izlīdzinošu efektu apstrādātajā zonā. Tas samazina celulītam raksturīgos tauku mezgliņus un uzlabo kopējo ādas toni.

* KOFEĪNS

Kofeīns ir augu izcelsmes organiska molekula, kas palīdz sadedzināt tauku nogulsnes, novēršot celulīta parādīšanos. Tas pastiprina lipolīzi un stimulē taukskābju mobilizāciju taukaudos, padarot tās pieejamas kā enerģiju ķermenim, pretējā gadījumā izvairoties no šūnu noārdīšanās, izraisot kaitinošu plankumu parādīšanos. Kofeīnam ir arī svarīgas drenējošas īpašības, tādējādi novēršot tūsku veidošanos, kas ir atbildīgas par celulīta parādīšanos. Būtiska molekula tūskas un šķiedraina celulīta (1. un 2. pakāpes celulīta) ārstēšanā. Šajā īpašajā sastāvā kofeīns ir aktīvā molekulārā plākstera veidā, kas, saskaroties ar ādu, nodrošina pakāpenisku un kontrolētu izdalīšanos laika gaitā, veicot reducējošu darbību pat nākamajās stundās.

* CAPSICUM

Stimulē mikrocirkulāciju, kas pievelk asinis uz ādas virsmu un aktivizē termoģenēzes procesu, kā rezultātā palielinās šūnu bazālās vielmaiņas ātrums. Tādējādi tas veicina tūskas reabsorbciju un lokālo tauku nogulsnēšanās samazināšanos.

* ŠĪ SVIESTS

Īpaši bagāta ar vitamīniem un ādai svarīgām vielām, tai ir svarīgas mitrinošas, barojošas un antioksidanta funkcijas. Tas veicina kolagēna veidošanos, kas piešķir tonusu, un, pateicoties izteiktajai barojošajai iedarbībai, piešķir elastību, tāpēc ir indicēts striju un nobriedušas ādas ārstēšanai. Tas rada aizsargplēvi pret ārēju agresiju, aukstumu un dehidratāciju.

* MANDEĻU EĻĻA

Spēcīgi mīkstinošs, atjaunojošs un antioksidants, tas novērš epidermas dehidratāciju, novēršot jebkāda veida lobīšanos. Bagāts ar vitamīniem, minerālu antioksidantiem un neaizstājamām taukskābēm, tas stimulē kolagēna un elastīna ražošanu, novēršot elastības un tonusa zudumu.

 

KĀ IZMANTOT:

Uzklājiet līdzekli uz apstrādājamajām vietām vakarā un ar apļveida kustībām iemasējiet, līdz tas pilnībā uzsūcas.

Tilpums
151-400ml
Īpašības
Ādas elastībai
Kolekcijas
Home Anti-Cellulite and Reducing Protocol
Preces veids
Krēmi

Skin System devīze ir “Apmierināti klienti – tā ir patiesā uzņēmuma vērtība!” Jau gandrīz 20 gadus Skin System ir viena no ievērojamākajām itāļu kompānijām, kas ražo BIO epilācijas vaskus un citus BIO epilācijai paredzētus produktus, kā arī sejas un ķermeņa kopšanas produktus. Aktīvi un inovatīvi darbojoties skaistumkopšanas nozarē, kompānija turpina attīstīt un paplašināt produktu sortimentu, aptverot arvien jaunus virzienus.

No neliela ģimenes uzņēmuma Skin System ir izaudzis par lielu, starptautisku kompāniju, kas savu produkciju eksportē uz vairāk kā 30 pasaules valstīm. Uzņēmums savu darbību sāka ar BIO epilācijas produktu ražošanu, bet tagad savu sortimentu ir paplašinājis, ražojot arī augstvērtīgu sejas, ķermeņa un nagu kopšanas kosmētiku. Kompānijas mērķis ir garantēt augstu produktu un pakalpojumu kvalitāti, izprotot katra klienta prasības, izmantojot savas profesionālās zināšanas un pieredzi.

Gadu gaitā uzņēmums ar savu nemitīgo darbu izpētes, attīstības jomā un konstantu profesionālo prasmju attīstīšanu, ir ieguvis klientu un sadarbības partneru augstu novērtējumu un atzinību.

Jums arī varētu patikt

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.