• -25%
SkinSystem Krēms ķermenim, modelējošs...
SkinSystem Krēms ķermenim, modelējošs...
SkinSystem Krēms ķermenim, modelējošs 200ml
SkinSystem Krēms ķermenim, modelējošs 200ml

SkinSystem Krēms ķermenim, modelējošs 200ml

1010020167
>5
24,11 € 32,14 € -25%
PVN iekļauts
Pasūti Skin System produktus:
- virs 50eur un saņem -10% atlaidi
- virs 100eur un saņem -20% atlaidi
- virs 150eur un saņem -25% atlaidi
Time left

 

SkinSystem Draining and Toning Home Protocol, kas īpaši izstrādāts, lai ērti turpinātu Profesionālo ārstēšanu mājās, pastiprinot un/vai pagarinot salonā iegūto efektu.

Visā ārstēšanas laikā ir ieteicams ievērot sabalansētu uzturu un veikt atbilstošu fizisko aktivitāti. Visi SkinSystem līnijas produkti respektē ādu un tos var droši lietot. Preparāti ir bagātināti ar jaunākās paaudzes patentētām aktīvajām sastāvdaļām ar pierādītu un sertificētu efektivitāti.

 

Intensīvs krēms ar nostiprinošu un atjaunojošu darbību ķermenim. Paredzēts dziļai ādas nepilnību ārstēšanai, kas saistītas ar tonusa un elastības zudumu, nodrošina atjaunotu toni un harmoniskākas formas. Tās efektivitāti garantē sinerģiska darbība starp divām patentētajām aktīvajām sastāvdaļām un augsti koncentrētu fitoterapeitisko sastāvdaļu: Voluform TM dziļi piepilda apjomus, Sveltine® ST pārveido augšstilbus, vēderu un gurnus un paceļ augšstilbu, bet šī sviests. padara ādu elastīgāku, saglabājot tās dabisko tonusu un novēršot striju rašanos.

 

AKTĪVĀS SASTĀVDAĻAS:

* VOLUFORM™

Aminoskābju atvasinājums ar augstu ādas iekļūšanas indeksu, kas pazīstams ar spēju atbalstīt audus un vitāli svarīgos ādas proteīnus. Tas iedarbojas tieši uz šūnu, kas garantē ādas apjomu un tonusu, stiprinot fibroblastus un uzlabojot elastību. VOLUFORM ir dabiska alternatīva lipofilingam, jo ​​tā spēj piepildīt un pārveidot apjomu no iekšpuses, paceļot ādu un piešķirot tai tonusu un elastību.

* SVELTINE® ST

Lythrum Salicaria ekstrakts, kas bagāts ar diviem specifiskiem biomarķieriem, kas vienlaikus iedarbojas uz galvenajām ķermeņa zonām, paceļot sēžamvietu un pārveidojot augšstilbus, gurnus, vēderu un rokas. Tas iedarbojas uz visu adipocītu vielmaiņu ar remodelējošu efektu padziļināti apstrādātajās zonās ar neparastu efektivitāti un darbības ātrumu.

* BURRO DI KARITÈ

Šī sviests: īpaši bagāts ar vitamīniem un ādai svarīgām vielām, tam ir svarīgas mitrinošas, barojošas un antioksidanta funkcijas. Tas veicina kolagēna veidošanos, kas piešķir tonusu, un, pateicoties izteiktajai barojošajai iedarbībai, piešķir elastību, tāpēc ir indicēts striju un nobriedušas ādas ārstēšanai. Tas rada aizsargplēvi pret ārēju agresiju, aukstumu un dehidratāciju.

 

KĀ IZMANTOT:

Uzklājiet produktu no rīta un vakarā uz apstrādājamajām vietām un iemasējiet ar apļveida kustībām, līdz tas pilnībā uzsūcas.

Tilpums
151-400ml
Īpašības
Atjaunojošs
Ādas elastībai
Kolekcijas
Draining and Toning Home Protocol
Preces veids
Krēmi

Skin System devīze ir “Apmierināti klienti – tā ir patiesā uzņēmuma vērtība!” Jau gandrīz 20 gadus Skin System ir viena no ievērojamākajām itāļu kompānijām, kas ražo BIO epilācijas vaskus un citus BIO epilācijai paredzētus produktus, kā arī sejas un ķermeņa kopšanas produktus. Aktīvi un inovatīvi darbojoties skaistumkopšanas nozarē, kompānija turpina attīstīt un paplašināt produktu sortimentu, aptverot arvien jaunus virzienus.

No neliela ģimenes uzņēmuma Skin System ir izaudzis par lielu, starptautisku kompāniju, kas savu produkciju eksportē uz vairāk kā 30 pasaules valstīm. Uzņēmums savu darbību sāka ar BIO epilācijas produktu ražošanu, bet tagad savu sortimentu ir paplašinājis, ražojot arī augstvērtīgu sejas, ķermeņa un nagu kopšanas kosmētiku. Kompānijas mērķis ir garantēt augstu produktu un pakalpojumu kvalitāti, izprotot katra klienta prasības, izmantojot savas profesionālās zināšanas un pieredzi.

Gadu gaitā uzņēmums ar savu nemitīgo darbu izpētes, attīstības jomā un konstantu profesionālo prasmju attīstīšanu, ir ieguvis klientu un sadarbības partneru augstu novērtējumu un atzinību.

Jums arī varētu patikt

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.