RefectoCil Veidošanas želeja uzacīm...

RefectoCil Veidošanas želeja uzacīm un skropstām, 9ml

6196
>5
16,31 €
PVN iekļauts

 

Unikālā krāsu aizsargājošā formula palīdz aizsargāt skropstas un uzacis, tāpēc tās vēl uz ilgu laiku izskatās kā tikko krāsotas. D-pantenols piesaista mitrumu, nodrošinot skaisti koptus un mirdzošus matus. Savukārt visi nepaklausīgie matiņi tiek nofiksēti tiem paredzētajās vietās.

  • Ideāli piemērots, lai nobeigtu skropstu vai uzacu apstrādi
  • Piemērots krāsas aizsardzībai, matiņu veidošanai un kopšanai

Jautājumu, neskaidrību gadījumā klikšķināt šeit: Biežāk Uzdotie Jautājumi

Lietošana: Katru dienu uzklāt uz uzacīm un skropstām. Var izmantot arī kā atsvaidzinošu līdzekli starp uzacu un skropstu veidošanas reizēm.

Tilpums: 9ml

INGREDIENTS: Aqua, Alcohol denat., Glycerin, VP/VA Copolymer, Sodium PCA, Xanthan Gum, Carbomer, Arginine, Sodium Lactate, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Sodium Hydroxide, Aspartic Acid, PCA, Glycine, Alanine, Serine, Valine, Isoleucine, Proline, Threonine, Histidine, Phenylalanine.

Pielietojums
Skropstām | Uzacīm

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.