• -25%
SkinSystem Krēms masāžai, celulīta...
SkinSystem Krēms masāžai, celulīta...
SkinSystem Krēms masāžai, celulīta ādas bojājumu mazināšanai 500ml
SkinSystem Krēms masāžai, celulīta ādas bojājumu mazināšanai 500ml

SkinSystem Krēms masāžai, celulīta ādas bojājumu mazināšanai 500ml

1010020011
>10
19,77 € 26,36 € -25%
PVN iekļauts
Pasūti Skin System produktus:
- virs 50eur un saņem -10% atlaidi
- virs 100eur un saņem -20% atlaidi
- virs 150eur un saņem -25% atlaidi
Time left

 

Masāžas krēms, kas paredzēts celulīta ādas nepilnību ārstēšanai un kopšanai. Īpaši bagāts ar augsti koncentrētām augu sastāvdaļām, tas stimulē asinsriti un paātrina vielmaiņu organismā, tādējādi samazinot lokalizēto tauku daudzumu, šķidruma stagnāciju un vienlaikus atjaunojot ādas toni. Pateicoties sabalansētajam sastāvam un augstajam gludumam, tas ir ideāls līdzeklis specifiskām masāžām lokālas šķidruma stagnācijas ārstēšanai un kopšanai.

 

AKTĪVĀS SASTĀVDAĻAS:

* CITRONS

Citronam ir svarīgas drenāžas īpašības. Tas stimulē mikroloku un palīdz pamodināt tauku vielmaiņu. Augstā C vitamīna koncentrācija padara to par vērtīgu palīdzību vēnu vestibila atjaunošanai un nostiprināšanai.

* RUSKUS

Miesnieka slotai (Ruscus Aculeatus) ir spēcīga flebotoniskā aktivitāte, tā veicina vēnu tonusu un piešķir asinsvadu sieniņām elastību. Tas samazina pārmērīgo kapilāru caurlaidību, kas izraisa limfas stagnāciju, kas izraisa kaitinošas celulīta plankumus. Noder kapilāru trausluma gadījumos. Tam ir arī ievērojamas diurētiskas īpašības, kas spēj samazināt ūdens aizturi, kas izraisa neērtu ekstremitāšu pietūkumu.

* SAGE

Bagāts ar labvēlīgām un aktīvām sastāvdaļām, piemēram, flavonoīdiem, B1, C vitamīnu un citām vielām, kas ir būtiskas ādas barošanai, tai ir svarīga antioksidanta un stimulējoša iedarbība. Tas neitralizē brīvos radikāļus, palēninot audu deģenerāciju, un, pateicoties sinerģijai starp hlorogēnskābi un citiem tās komponentiem, tai ir svarīga reducējoša, diurētiska un tonizējoša iedarbība.

* ALGA LAMINARIA

Laminārijas aļģes tiek uzskatītas par izcilām jūras aļģēm ar svarīgām stimulējošām un reducējošām īpašībām. Pateicoties milzīgajam joda daudzumam, tas stimulē vairogdziedzera darbību, paātrinot tauku vielmaiņu, tādējādi veicinot intersticiālo šķidrumu kustību un pakāpeniski samazinot celulīta plankumus. Tas atjauno audu tonusu ar redzamiem rezultātiem jau no pirmajām lietošanas reizēm.

Derīgs un efektīvs palīglīdzeklis ar lokalizētiem taukiem saistītu nepilnību profilaksē un ārstēšanā.

* KOFEĪNS

Kofeīns stimulē asins plūsmu, izvadot starpšūnu un šūnu starpšūnu šķidrumus un pamodinot šūnu aktivitāti un no tā izrietošo lipīdu metabolismu. Tādējādi tā ir ideāla dabiska aktīvā viela gadījumos, kad nepieciešams samazināt lokalizēto ķermeņa tauku daudzumu. Īpaši mitrinošs, antioksidants un reģenerējošs tas nodrošina ādas barošanu un aizsardzību, laika gaitā saglabājot to jaunu.

* GUARĀNA'

Paullina Cupana augļu ekstrakts ir īpaši bagāts ar antioksidantiem un stimulējošām vielām. Tam ir svarīga pretnovecošanās iedarbība uz epidermas šūnām, aizsargājot tās no brīvo radikāļu oksidēšanās. Īpaši bagāts ar kofeīnu papildus citiem svarīgiem stimulējošiem komponentiem, tas palielina lipīdu vielmaiņu un asinsriti, kā rezultātā palielinās skābekļa daudzums asinīs. Tas novērš pienskābes uzkrāšanos muskuļos, uzlabojot atjaunošanās laiku pēc intensīvas sporta aktivitātes.

* KARNITĪNS

Tas veic svarīgu novājēšanu un nostiprinošu darbību, pateicoties tā asinsvadu aizsargājošajām un prettūskas īpašībām saistībā ar lipolītiskajām īpašībām.

* ŠĪ SVIESTS

Īpaši bagāta ar vitamīniem, tai ir barojoša un antioksidanta iedarbība. Tajā pašā laikā tas veido aizsargplēvi uz ādas, pasargājot to no ārējām ietekmēm, no aukstuma un dehidratācijas, padarot to mīkstu un elastīgu.

* TĪRA SALDO MANDEĻU EĻĻA

Saldo mandeļu eļļa, bagāta ar vit. A B E un minerāli ir pazīstami ar savām daudzajām īpašībām: cīnās ar ādas novecošanos un sausumu un novērš celulīta veidošanos, atjaunojot perifēro cirkulāciju un samazinot ūdens aizturi.

 

KĀ IZMANTOT:

Paņemiet nepieciešamo produkta daudzumu. Ar apļveida kustībām masējiet traipu skarto vietu. Turpiniet ar piemērotāko masāžas tehniku.

Tilpums
401-850ml
Īpašības
Drenāžai
Mitrinošs
Pret celulītu

Skin System devīze ir “Apmierināti klienti – tā ir patiesā uzņēmuma vērtība!” Jau gandrīz 20 gadus Skin System ir viena no ievērojamākajām itāļu kompānijām, kas ražo BIO epilācijas vaskus un citus BIO epilācijai paredzētus produktus, kā arī sejas un ķermeņa kopšanas produktus. Aktīvi un inovatīvi darbojoties skaistumkopšanas nozarē, kompānija turpina attīstīt un paplašināt produktu sortimentu, aptverot arvien jaunus virzienus.

No neliela ģimenes uzņēmuma Skin System ir izaudzis par lielu, starptautisku kompāniju, kas savu produkciju eksportē uz vairāk kā 30 pasaules valstīm. Uzņēmums savu darbību sāka ar BIO epilācijas produktu ražošanu, bet tagad savu sortimentu ir paplašinājis, ražojot arī augstvērtīgu sejas, ķermeņa un nagu kopšanas kosmētiku. Kompānijas mērķis ir garantēt augstu produktu un pakalpojumu kvalitāti, izprotot katra klienta prasības, izmantojot savas profesionālās zināšanas un pieredzi.

Gadu gaitā uzņēmums ar savu nemitīgo darbu izpētes, attīstības jomā un konstantu profesionālo prasmju attīstīšanu, ir ieguvis klientu un sadarbības partneru augstu novērtējumu un atzinību.

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.