• -10%
Pretgrumbu krēms ar SPF30 50ml

Pretgrumbu krēms ar SPF30 50ml

I4129
PRECE NAV NOLIKTAVĀ 0
37,80 € 42,00 € -10%
PVN iekļauts
Time left

 
Augstas kvalitātes mitrinošs krēms, kas nodrošina UV aizsardzību un anti-age iedarbību. Īpaši izstrādāts katram ādas tipam IEGUVUMI Aizsardzība pret UV starojumu, kā arī gaišākas un vienmērīgākas sejas krāsas nodrošināšana Āda ir acīmredzami mitrināta un barota, izraisot smalko līniju un grumbu izzušanu Samazina esošos vecuma plankumus un novērš jaunas pigmentācijas veidošanos Uzlabo ādas atjaunošanos, vienlaikus stiprinot tās barjeru AKTĪVĀS SASTĀVDAĻAS Age Spot Corrector: iekapsulēts dārza kreses ekstrakts un iekapsulēts Genisteīns (bioloģiski aktīva viela no sojas augiem); pārbaudāmi izgaismo vecuma plankumus un pigmentāciju Radiant Skin Complex: ļoti aktīvs Rabdosia Rubescens un Siegesbeckia Orientalis augu komplekss; piemīt nomierinoša un antioksidanta iedarbība, veicina vienmērīgu, mirdzošu sejas ādu A vitamīns: stimulē jaunu epidermas šūnu veidošanos; uzlabo ādas mikro sejas krāsu; samazina grumbu dziļumu un apjomu Minerālu komplekss: “izsvītro” smalkas līnijas un grumbiņas; uzreiz panākot vizuālu izlīdzinātu sejas krāsu UVA + UVB filtri: samazina UV stresu uz ādas un aizsargā pret priekšlaicīgu ādas novecošanos Fomes Officinalis: ievērojami paaugstina un uzlabo ādas profilu
Tilpums
0-50ml
Īpašības
Ar UV aizsardzību
Pret novecošanos | Pret grumbu
SPF 30–60
Sastāvdaļas
Vitamīni
Preces veids
Krēmi

Izmantojot labi sabalansētus dabiskos un biotehnoloģiski aktīvus sastāvdaļu maisījumus, tiek izstrādāti produkti, pamatojoties uz aktuālajām patērētāju vajadzībām, vēlmēm un jaunākajiem zinātniskajiem atklājumiem. Izejvielas un dabiskās sastāvdaļas ir Inspira Cosmetics “attīstības kodols”, vienlaikus maksimāli izmantojot jaunākās inovatīvās un augstas kvalitātes biotehnoloģiskās vielas.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.