24h kopšanas krēms problemātiskai,...

24h kopšanas krēms problemātiskai, jaukta tipa ādai 75ml

43622B
1-4
28,90 €
PVN iekļauts

 
24 stundu krēms problemātiskai, jaukta tipa ādai. Arī jaukta tipa ādai nepieciešams normalizēt taukvielu izdalīšanos un pārmērīgu keratinizāciju. Tai pašā laikā ādai nedrīkst ļaut izžūt. Galvenās aktīvās vielas: •Salicilskābe, D-pantenols, hialuronskābe, Derma membrānas komplekss - DMC (Kompleksa struktūra ir līdzīga ādas struktūrai - tā ir inteliģenta transporta sistēma, kura perfekti nogādā vērtīgās vielas ādas struktūrā, līdz ar to daudzkārt pastiprinot to iedarbību. Neveido barjeru, kas kavētu krēma sastāvā esošo vielu nokļūšanu ādas iekšienē. ) Iedarbība: •Optimāla panesamība, pateicoties ādai līdzīgajai struktūrai •Uzlabo ādas līdzsvaru un stiprina aizsargbarjeru •Izlīdzina ādu un nomierina to.
Tilpums
51-150ml
Īpašības
24h
Atjaunojošs
Krēmveida
Ādas tips
Kombinētai ādai
Problemātiskai ādai
Preces veids
Krēmi

Izvairieties no kairinošu izejvielu izmantošanas

Mēs izvairāmies no tādu sastāvdaļu izmantošanas, kas kairina ādu, un apzināti tiecamies pēc produktiem, kas visvairāk ir piemērotas ādai.

         • Bez parabēniem

         • Bez minerāleļļām

         • Bez emulgatoriem

         • Bez PEG

ar izņēmumu - CC krēmi un šampūnu koncentrāti

JAUNĀKĀ SASTĀVDAĻU TEHNOLOĢIJA

Mēs rūpīgi izvēlamies jaunākās sastāvdaļas, piemēram, peptīdus, Derma Membrace Complex, BioEcolia un EGF. Tas nozīmē, ka mūsu pašreizējā sastāvdaļu bibliotēka var nodrošināt ādai optimālus ieguvumus un maksimālu efektu.

MEHĀNISKĀ, SKĀBĀ UN ENZIMATISKĀ

Pīlinga procedūras ir svarīga mūsu izstrādāto ādas kopšanas un ārstēšanas koncepciju sastāvdaļa. Tā atbrīvo ādu no visiem atlikumiem un atver poras. Tajā pašā laikā regulāras pīlinga procedūras veicina ādas atjaunošanos. Ārstēšanai sertificētajā BIODROGA MD kosmētikas institūtā mēs piedāvājam virkni intensīvu pīlinga procedūru dažādās koncentrācijās. Tas ļauj izvēlēties pareizo pīlinga procedūru katram ādas stāvoklim. Lai saglabātu ārstēšanas rezultātus, ieteicams veikt regulāras un konsekventas pīlinga procedūras mājās.

KONCEPCIJAS UZ MAŠĪNĀM

Mūsu produkti un procedūras ir izstrādātas tā, lai tās būtu ideāli integrētas mašīnveida procedūrās. Mēs pārbaudām visus produktu klāstus un procedūras gan kā manuālas, gan kā apstrādes, gan kā paplašinātu ārstēšanu, izmantojot atbilstošās mašīnas. Atbilstošie mašīnveida ārstēšanas komponenti vēl vairāk pastiprina ādas kopšanas rezultātus.

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.