Barojošs toksīnus izvadošs krēms 150ml

Barojošs toksīnus izvadošs krēms 150ml

I5210P
PRECE NAV NOLIKTAVĀ 0
Profesionāļiem
Time left

 
Detoxifying Day Cream Rich ir bagātīgs kopšanas krēms ar vērtīgiem lipīdiem (ieskaitot šī sviestu) stresa un sausas ādas kopšanai. Ar tā efektīvajām sastāvdaļām tiek atjaunota ādas dabiskā funkcija. Tas nomierina apsārtumu un iekaisumus, un āda ir pasargāta no žāvēšanas un agrīnas novecošanas. Aktīvās sastāvdaļas: PENTAVITIN® *: nodrošina ilgstošu ādas mitrināšanu. Alantoīns: nomierinošās un pretiekaisuma īpašības neitralizē apsārtumu. Šī sviests: mitrina ādu un padara to maigu un elastīgu. Alfa bisabolols: nomierinošās un pretiekaisuma īpašības neitralizē apsārtumu. Īsas un garas ķēdes hialuronskābe: palīdz saistīt ūdeni ādā, nodrošinot fillera efektu. Smalkas līnijas un grumbas tiek samazinātas līdz minimumam. Edelveisa ekstrakts: Ar augstu antioksidācijas spēju un darbojas kā ļoti labs radikāļu pārtvērējs, lai pasargātu ādu no bojājumiem, ko rada brīvo radikāļu pārpalikums. Venuceane®: novērš IR izraisītu stresu un nomāc iekaisumu. Sarkanās kamēlijas ekstrakts: piemīt gan antioksidējošas, gan pretiekaisuma īpašības. Tas arī stimulē kolagēna sintēzi. UVA / UVB: Gaismas aizsardzības filtrs aizsargā ādu no gaismas izraisītiem bojājumiem.
Tilpums
51-150ml
Īpašības
Ar UV aizsardzību
Atjaunojošs
Barojošs
Mitrinošs
Ādas tips
Jutīgai ādai
Preces veids
Krēmi

Izmantojot labi sabalansētus dabiskos un biotehnoloģiski aktīvus sastāvdaļu maisījumus, tiek izstrādāti produkti, pamatojoties uz aktuālajām patērētāju vajadzībām, vēlmēm un jaunākajiem zinātniskajiem atklājumiem. Izejvielas un dabiskās sastāvdaļas ir Inspira Cosmetics “attīstības kodols”, vienlaikus maksimāli izmantojot jaunākās inovatīvās un augstas kvalitātes biotehnoloģiskās vielas.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.