Barojošs atjaunojošs krēms 100ml

Barojošs atjaunojošs krēms 100ml

I5310P
PRECE NAV NOLIKTAVĀ 0
Profesionāļiem
Time left

 
Atjauno ādu, kamēr jūs gulēsit. Augstkalnu edelveiss apkaros priekšlaicīgu novecošanos, un augsto tehnoloģiju peptīds Matrixyl Synthe’6 piešķirs jūsu ādai patīkamu izskatu. Aktīvās sastāvdaļas: Pentavin: nodrošina ilgstošu ādas mitrināšanu. Alantoīns: nomierinošās un pretiekaisuma īpašības neitralizē apsārtumu. Šī sviests: mitrina ādu un padara to maigu un elastīgu. E vitamīna acetāts: piemīt antioksidatīvs efekts. Alfa bisabolols: nomierinošās un pretiekaisuma īpašības neitralizē apsārtumu. Īsas un garas ķēdes hialuronskābe: Ūdens saistošās īpašības aizsargā ādu no izžūšanas. Edelweiss ekstrakts: Ar augstu antioksidācijas spēju un darbojas kā ļoti labs radikāļu pārtvērējs un aizsargā ādu no bojājumiem, ko rada brīvo radikāļu pārpalikums. Matrixyl synthe´6: Ļoti efektīvs peptīds veicina sintēzi 6 galvenajām ādas matricas sastāvdaļām. Āda tiek izlīdzināta un pacelta.
Tilpums
51-150ml
Īpašības
Atjaunojošs
Barojošs
Mitrinošs
Preces veids
Krēmi

Izmantojot labi sabalansētus dabiskos un biotehnoloģiski aktīvus sastāvdaļu maisījumus, tiek izstrādāti produkti, pamatojoties uz aktuālajām patērētāju vajadzībām, vēlmēm un jaunākajiem zinātniskajiem atklājumiem. Izejvielas un dabiskās sastāvdaļas ir Inspira Cosmetics “attīstības kodols”, vienlaikus maksimāli izmantojot jaunākās inovatīvās un augstas kvalitātes biotehnoloģiskās vielas.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.