K.STYLE THICK&amp,VOLUME SHAPE VEIDOŠANAS LOSJONS 250 ML

K.Style Thick&Volume Shape veidošanas losjons 250ml

46413
1-4
16,00 €
PVN iekļauts

 
Veidošanas losjons apjomam un kuplumam. Elastīga fiksācija. Dabīgs, gluds pieskāriens. Unikālais vīnogu kauliņu komplekss un E vitamīna antioksidanti rūpējas par Jūsu matiem, sniedzot UV un termoaizsardzību, kā arī pasargā matu krāsu no izmazgāšanas. Matu tips: visi Fiksācijas pakāpe: 3
Tilpums
151-400ml
Īpašības
Ar UV aizsardzību
Termoaizsardzībai
Veidošanai
Pēc fiksācijas līmeņa
Vidējas fiksācijas
Matu tips/stāvoklis
Visiem matu tipiem
Preces veids
Losjoni

LAKMÉ atrodas Barselonā; tāpēc uzņēmumu iedvesmo Vidusjūras vērtības, piemēram, daba, aizraušanās, veselība, inovācijas un dizains. Uzkrātā pieredze un zināšanas matu kopšanā ir iemiesota zīmola produktos. Uzņēmuma laboratorija pastāvīgi meklē jaunus veidus, kā izveidot un uzturēt skaistus un veselīgus matus. Piedāvājumā ir plašs klāsts ar jebkura veida matu krāsošanas, veidošanas, apstrādes un kopšanas produktiem, vadošie uzņēmuma zīmoli: Collage, Chroma, Gloss, K. Therapy, Teknia un K Style. Dabiskie un sintētiskie Lakme komponenti tiek ražoti visstingrākajā kvalitātes kontrolē un atbilst visiem ES noteikumiem, un izejvielas nāk no tālākajiem planētas nostūriem (atsevišķus produktus sertificē Ecocert un RainForest).

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.