• -30%
ESLABONDEXX Pieniņš matiem,...

ESLABONDEXX Pieniņš matiem, mitrinošs, barojošs, matu mirdzumam 150ml

ESTYMI
PRECE NAV NOLIKTAVĀ 0
10,29 € 14,70 € -30%
PVN iekļauts

Piena sprejs ar dziļu un tūlītēju barojošu iedarbību, ideāli piemērots visiem matu tipiem. Nostiprina matus, nodrošinot mitrināšanu, spīdumu un aizsardzību pret bojājumiem ķīmiskās apstrādes laikā. Šis bagātīgais kokosriekstu eļļas, linsēklu eļļas, rozmarīna eļļas, olīveļļas un E vitamīna maisījums padara matus ārkārtīgi mirdzošus un veselīgus.

KĀ IZMANTOT:

Izsmidziniet uz mitriem vai sausiem matiem un sadaliet pa visu matu garumu un matu galiem.

IEGUVUMI:

Matu spīdums un fiksācija.

AKTĪVĀS SASTĀVDAĻAS:

Nio-protect tehnoloģija: novatoriska aktīvo sastāvdaļu kombinācija, kas atrodas niosomu pūslīšos. Tas aktīvi aizsargā matu šūnas no bojājumiem termiskās apstrādes laikā.

Hidrolizēts augu proteīns PG-propilsilāntriols: īpaši spēcīgs matus stiprinošs komplekss, iekļūst matu stiebros, lai palielinātu mitrumu un plastiskumu. Veido uz virsmas plēvi, lai ieeļļotu un nostiprinātu kutikulu. Iedarbojas uz matu kutikulu, lai kondicionētu un nodrošinātu mitrumu.

Izopentildiols: atjauno bojātus matus.

Rosmarinus officinalis lapu eļļa: ādu attīrošas īpašības, savelkoša iedarbība, balzamiko. Tas rūpējas par matu veselību, piešķirot tiem ļoti īpašu spilgtumu.

Linum Usitatissimum sēklu eļļa: barojoša iedarbība. Nostiprina matu šķiedras, piešķir aizsardzību un maigumu visā matu garumā. Piešķir spīdumu, maigumu, mirdzumu ar ļoti devitalizētu un apstrādātu.

Cocos nucifera eļļa: Kokosriekstu eļļa ir patiešām vērtīga matu un ķermeņa dabiskajai kopšanai. Tam ir antioksidanti un barojošas vielas. Tas ir ļoti piemērots sejas un ķermeņa ādas, kā arī matu kopšanai. Tas satur laurīnskābi, kas ātri uzsūcas matos, padarot tos stiprākus un spīdīgākus, kā arī dziļi barojot (matu kondicionēšana, maskēšana, smaržošana, ādas kondicionēšana.

Hidrogenēts etilheksils bija, hidrogenēta olīveļļa nepārziepjoja: bez smaržas un dabīgs mīkstinošs līdzeklis ar silikonam līdzīgām maņu īpašībām. Šī dabiskā alternatīva silikonam ir ļoti stabila pēc sastāva un piešķir mīkstu, vieglu un elegantu, sausu pēcsajūtu.

Tokoferilacetāts: nodrošina labvēlīgu antioksidantu iedarbību un ir labi zināms kondicionētājs.

 

Izmērs: 150 ml

 

Pieniņš-sprejs matiem ar dziļu un tūlītēju barojošu iedarbību, ideāli piemērots visiem matu tipiem. Nostiprina matus, nodrošinot mitrināšanu, spīdumu un aizsardzību pret elementiem. Šis bagātīgais kokosriekstu eļļas, linsēklu eļļas, rozmarīna eļļas, olīveļļas un E vitamīna maisījums padara matus ārkārtīgi mirdzošus un veselīgus.

Tilpums
51-150ml
Īpašības
Aizsargājošs
Matu spīdumam
Mitrinošs
Matu tips/stāvoklis
Visiem matu tipiem
Sastāvdaļas
Vitamīni
Preces veids
Pieniņi
Spreji

Jums arī varētu patikt

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.