SkinSystem Komplekts lūpu apjomam un...
SkinSystem Komplekts lūpu apjomam un...
SkinSystem Komplekts lūpu apjomam un kopšanai (skrubis 15g + balzams 15ml)
SkinSystem Komplekts lūpu apjomam un kopšanai (skrubis 15g + balzams 15ml)

SkinSystem Komplekts lūpu apjomam un kopšanai (skrubis 15g + balzams 15ml)

1030020100
>10
20,57 €
PVN iekļauts
Pasūti Skin System produktus:
- virs 50eur un saņem -10% atlaidi
- virs 100eur un saņem -20% atlaidi
- virs 150eur un saņem -25% atlaidi

 

LŪPU SKRUBIS

Formāts 15 g

Lūpu skrubis ar cukurniedrēm, šī sviestu, mandeļu, kokosriekstu un olīveļļu, alvejas ekstraktu. Tas maigi noloba un piešķir mīkstas un samtainas lūpas ar tūlītēju kuplinošu efektu.

 

LŪPU BALZAMS

Formāts 15 ml

Lūpu balzams ar šī sviestu, mandeļu un kokosriekstu eļļām, rožu gūžas un alvejas ekstraktiem. Tas baro un aizsargā lūpas no ārējās agresijas. Tas nodrošina dabisku kuplinošu efektu.

 

AKTĪVĀS SASTĀVDAĻAS:

* NIEDRU CUKURS

Dabisks pīlings, kas bagāts ar glikolskābi, veicina ātru šūnu apriti. Tas piešķir lūpām mirdzumu un tvirtumu, sniedzot veselīgu un jauneklīgu izskatu. Lielisks nesējs, ļauj aktīvām vielām vieglāk iekļūt. Tas veic svarīgu mitrinošu darbību, satverot un noturot ūdens molekulas, un tajā pašā laikā antiseptisku darbību, aizsargājot lūpas no ārējās agresijas.

* ŠĪ SVIESTS

Īpaši bagāta ar vitamīniem, tai ir barojoša, aizsargājoša un antioksidanta iedarbība. Tajā pašā laikā tas rada aizsargplēvi, kas aizsargā lūpas no ārējām ietekmēm, aukstuma un dehidratācijas, padarot tās mīkstas.

* SALDO MANDEĻU EĻĻA

Tīrai saldo mandeļu eļļai, kas iegūta auksti, ir svarīga mīkstinoša, reģenerējoša un antioksidanta iedarbība, kas novērš epidermas dehidratāciju un novērš jebkāda veida lobīšanos.

* KOKOSRIEKSTU EĻĻA

Kokosriekstu eļļa: bagāta ar antioksidantiem vitamīniem un neaizstājamām taukskābēm, tai ir barojoša un mīkstinoša iedarbība uz lūpām; tajā pašā laikā tas aizsargā un dabiski nostiprina lūpas, pasargājot tās no ārējās agresijas.

* OLIO DI OLIVA

Organiskā neapstrādāta augstākā labuma olīveļļa: vitamīnu, tauku un skābju koncentrāts ādai, tas veicina hidrolipīdu plēves atjaunošanos, kas klāj mūsu lūpas, savukārt E vitamīns veicina šūnu atjaunošanos, cīnoties ar brīvajiem radikāļiem. Turklāt A vitamīns stimulē audu atjaunošanos un šūnu atjaunošanos. Āda īsā laikā atgūst elastību un maigumu, pasargājot tās no turpmākas atmosfēras agresijas.

* ALVEJA

Alvejas ekstrakts: tai piemīt nomierinošas un mitrinošas īpašības, un tajā pašā laikā veic plaisu atjaunojošu darbību.

* ROSA CANINA

Bagātināts ar A, C vitamīnu, bioflavoinoīdiem un pektīniem, tai ir nomierinoša un tonizējoša iedarbība uz sausu un bojātu ādu. Pateicoties karotinoīdu un antioksidantu saturam, tas palīdz novērst ādas novecošanos un atjaunot ārējos agresijas bojātos audus.

*TOKOFEROLS

Tam ir svarīga antioksidanta darbība, kas spēj bloķēt brīvo radikāļu kaitīgo ietekmi. Tas aizsargā dermas struktūru, saglabā tās elastību, tādējādi novēršot priekšlaicīgu novecošanos saules gaismas, piesārņojuma un dūmu oksidatīvā stresa dēļ.

 

KĀ IZMANTOT:

Lūpu skrubis: masāža uz lūpām 1/2 reizes nedēļā. Noskalojiet atlikumus. Nav ēdams.

Lūpu balzams: lietojiet uz lūpām katru dienu. Nav ēdams.

Tilpums
0-50ml
Īpašības
Mitrinošs
Preces veids
Balzami lūpām
Pīlingi
Skrubji

Skin System devīze ir “Apmierināti klienti – tā ir patiesā uzņēmuma vērtība!” Jau gandrīz 20 gadus Skin System ir viena no ievērojamākajām itāļu kompānijām, kas ražo BIO epilācijas vaskus un citus BIO epilācijai paredzētus produktus, kā arī sejas un ķermeņa kopšanas produktus. Aktīvi un inovatīvi darbojoties skaistumkopšanas nozarē, kompānija turpina attīstīt un paplašināt produktu sortimentu, aptverot arvien jaunus virzienus.

No neliela ģimenes uzņēmuma Skin System ir izaudzis par lielu, starptautisku kompāniju, kas savu produkciju eksportē uz vairāk kā 30 pasaules valstīm. Uzņēmums savu darbību sāka ar BIO epilācijas produktu ražošanu, bet tagad savu sortimentu ir paplašinājis, ražojot arī augstvērtīgu sejas, ķermeņa un nagu kopšanas kosmētiku. Kompānijas mērķis ir garantēt augstu produktu un pakalpojumu kvalitāti, izprotot katra klienta prasības, izmantojot savas profesionālās zināšanas un pieredzi.

Gadu gaitā uzņēmums ar savu nemitīgo darbu izpētes, attīstības jomā un konstantu profesionālo prasmju attīstīšanu, ir ieguvis klientu un sadarbības partneru augstu novērtējumu un atzinību.

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.