BIELENDA,BOTANICAL LIP CARE Balzāms...

BIELENDA,BOTANICAL LIP CARE Balzāms lūpām, ar eksotiskiem augļiem 10g

195825
>5
5,25 €
PVN iekļauts
Pasūti Bielenda produktus:
- virs 50eur un saņem -10% atlaidi
- virs 100eur un saņem -20% atlaidi
- virs 150eur un saņem -30% atlaidi

 

Uzticieties DABAS spēkam - iepazīstiet PATIESU AUGU aktīvo sastāvdaļu botāniskā sastāva SUPERSPĒKĀ. EKSOTISKS YUZU BOTĀNISKAIS LŪPU BALZAMS efektīvi baro un mitrina maigo lūpu ādu, novēršot sasprēgājušu, savilktu un sausu lūpu sajūtu. Augiem draudzīga formula, kas bagāta ar karīta sviestu, un atlasītu dabisko eļļu sastāvs rūpējas par maigo lūpu ādu, mīkstina to un pasargā no nelabvēlīgiem laika apstākļiem.

Lūpas atgūst dabisko gludumu, elastību, pareizu mitrināšanu un veselīgu izskatu. Bagāts ar C vitamīnu un antioksidantiem, juzu ekstrakts ir vērtīgs keramīdu avots, kas stiprina ādas barjeras funkciju. Maigi rozā balzama nokrāsa un brīnišķīgā augļu smarža padarīs aplikāciju ārkārtīgi patīkamu, un JŪS TO IEMĪLĒSIET JAU NO PIRMĀS LIETOŠANAS REIZES

Īpašības
Barojošs
Mitrinošs
Sastāvdaļas
Šī sviests
Svars
0-100gr
Preces veids
Balzami lūpām

Sakarā ar to, ka Bielenda ir sava rūpnīca un laboratorija, uzņēmuma speciālisti pastāvīgi meklē jaunus augus, kuru īpašības var sniegt vēl nebijušus un neticamus rezultātus ādas kopšanas jomā. Apvienojot daudzu gadu pieredzi, zināšanas un iedvesmu, Bielenda pastāvīgi izstrādā jaunas kosmētikas radīšanas formulas, kas patiešām nodrošina rezultātus. Pateicoties savai ražošanai, Bielenda ļauj uzturēt visaugstākos kvalitātes standartus - katra partija tiek rūpīgi kontrolēta. Produkti netiek testēti uz dzīvniekiem!

Bielenda sortimentā ir vairāk kā 400 produkti sejas, ķermeņa un matu kopšanai, kas ir rūpīgi izveidoti 25 gadu laikā. Profesionālajā sortimentā ir vairāk kā 150 produkti un to skaits nepārtraukti pieaug. Ādas terapeiti visā pasaulē ļoti atzinīgi novērtē Bielenda jūraszāļu maskas un skrubjus.

Bielenda Kosmetyki Naturalne (Bielenda Natural Cosmetics) tika dibināta 1990. gadā. Šis ir ģimenes uzņēmums, kuru dibināja Barbara Belenda, balstoties uz bagātīgu pieredzi un lielu entuziasmu kosmētikas nozarē. Bielenda Polijā bija pirmais sertificētais uzņēmums, kas pirmo reizi sāka ražot dabīgu kosmētiku no dabīgiem augu materiāliem.

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.