JOKO Tonālais Fluīds  Cashmere Finish...

JOKO Tonālais Fluīds Cashmere Finish | Mattējošs | Dabīgs | J150

NJPO10046
1-4
12,50 €
PVN iekļauts

 
Bāze grimam, krēmveida. Ideāli piemērota visiem ādas tipiem. Inovatīvā make-up bāze nodrošina tūlītēji nogludinošu efektu un noslēpj sejas ādas nepilnības. Pateicoties produkta mikropigmentu formulai tas viegli uzklājas un piešķir ādai matētu efektu, kā arī izlīdzina sejas ādas toni. Āda izskatās dabiski visas dienas garumā. Produkta sastāvā ietilpst C un E vitamīnu komplekss, kas mitrina un baro ādu.
Tilpums
0-50ml
Īpašības
Izlīdzinošs
Matējošs
Mitrinošs
Preces veids
Sejas krēmi | fluīdi

JOKO MAKE-UP - отражает мировые тенденции, модные цветовые палитры с оригинальными текстурами, консистенцией и простой, но выдающейся упаковкой. Бренд сотрудничает с профессионалами из Италии и Франции, и его уникальные коллекции создаются с использованием новейших активных компонентов и уникальной Швейцарской технологии микронизации.

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.