VOESH Komplekts pēdām, kolagēna,...
VOESH Komplekts pēdām, kolagēna,...
VOESH Komplekts pēdām, kolagēna, mitrinošs, ar kaņepju eļļu (1pāris)
VOESH Komplekts pēdām, kolagēna, mitrinošs, ar kaņepju eļļu (1pāris)

VOESH Komplekts pēdām, kolagēna, mitrinošs, ar kaņepju eļļu (1pāris)

VFM212CBD
>10
7,95 €
PVN iekļauts

 

VOESH maska-zeķītes. Tās sastāvā ir argana eļļa un bagātīga kolagēna emulsija, kas iekļūst dziļi ādā un mitrina to. Izgatavots no ļoti plāna divslāņu materiāla. Aizsargā ādu no UV stariem līdz pat 98,9%. Ietaupiet laiku mitrinot pēdu ādu, vienlaikus veicot pedikīru. Lieliski piemērots, lai mīkstinātu ādu.

Lietošana: Kad esat gatavs sākt pedikīra procedūru, vienkārši atdaliet pirkstu galus pa perforētām iepriekš sagrieztām līnijām. 

Nesatur parabēnus, minerāleļļas, sintētiskus sulfātus, glutēnu.

100% vegānisks produkts. 

Īpašības
Mitrinošs
Sastāvdaļas
Bez parabēniem
Bez sulfātiem (SLS-SLES)
Kalogēns
Pielietojums
Kājām

Vienkārši Skinsational

Vai esat gatavs piedzīvot visas jūtas? Mūsu plašajā spa procedūru kolekcijā rūpes par sevi tiek pārceltas uz nākamo līmeni. Padomājiet par greznām jūras sāls procedūrām un samtaini mīkstiem losjoniem; izlīdzinošus cukura skrubjus un zīdainus masāžas sviestus. Šīs patīkamās tekstūras jums liks gaidīt katru dienu, lai sasniegtu šo “Ahhh” mirkli.

Smaržas baudai

Pacilājošs citrons. Relaksējoša lavanda. Atsvaidzinošs mandarīns. Nomierinoša zaļā tēja. Mēs uzskatām, ka lieliska smarža ir neatņemama SPA pieredzes sastāvdaļa. Tās izraisa patīkamas atmiņas, ietekmējot mūsu pašsajūtu. Tāpēc visi SPA produkti tiek pilnveidoti ar gardām smaržām, kas paredzētas katram noskaņojumam. Jo katra diena ir atšķirīga.

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.