Nomierinoša līdzsvarojoša maska 225ml

Nomierinoša līdzsvarojoša maska 225ml

LO4805
PRECE NAV NOLIKTAVĀ 0
Profesionāļiem
Time left

 
Šī vieglā, īpaši nomierinošā, krēmīgā maska ir īpaši paredzēta taukainas, problemātiskas ādas nomierināšanai, tā sniedz tūlītēju atvieglojumu pēc dziļas poru attīrīšanas procedūras. Uzklājot plānā kārtā, tas kalpo kā “leave on” mitrinātājs. Lieliska kā līdzsvarojoša un nomierinoša maska mājas aptstākļos. Alveja, ķērpis, medus un kanēļa atvasinājums ar pastiprinātu absorbāciju ir dabiski vērsts uz taukainas ādas problēmām. Efektīvi uztur ādas mitruma līdzsvaru, kas ir būtisks, lai veicinātu taukainas ādas poru atvēršanos. Dabiskās mīkstinošās maskas īpašības ir pateicoties rūpīgi izvēlētām sastāvdaļām, kurām ir vismazākā tendence oksidēties (jojoba un triglicerīdi). E vitamīns uztur maskas dabisko sastāvdaļu kvalitāti.
Tilpums
151-400ml
Īpašības
Mitrinošs
Relaksēšanai
Sastāvdaļas
Alveja
Vitamīni
Ādas tips
Taukainai ādai

Anna Lotan produkti ir izstrādāti ne tikai, lai uzlabotu ādas izskatu, bet arī atvieglotu specifiskas ādas neērtības.

Visi preparāti tiek izstrādāti uzņēmuma laboratorijās, kas arī sniedz pētniecības un attīstības pakalpojumus citiem uzņēmumiem gan Izraēlā, gan ārvalstīs. Kaut arī zīmols Anna Lotan visā pasaulē tiek izplatīts tikai profesionāliem estētiķiem, citi zīmoli tiek izplatīti aptiekās, veselības, pārtikas veikalos un citos mārketinga kanālos. Daudzi no mūsu produktiem ir izstrādāti un klīniski pārbaudīti jutīgai vai alerģiskai ādai pirms to laišanas tirgū sabiedrībai.

Mūsu Or Akiva rūpnīca ir aprīkota ar vismodernākajām ražošanas iespējām, nodrošinot nemainīgi augstu produkcijas kvalitāti un visaptverošu uzpildīšanas iespējas tūkstošiem vienību stundā. Produktu izstrāde un ražošana koncentrējas uz modernām uz emulsijām balstītām formulām (krēmiem) visdažādākajiem ādas tipiem.

Produktu kvalitāte un drošība ir mūsu galvenā prioritāte.

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.