SkinSystem Peel-Off Maska sejai...
SkinSystem Peel-Off Maska sejai...
SkinSystem Peel-Off Maska sejai (zaļa) 100ml
SkinSystem Peel-Off Maska sejai (zaļa) 100ml

SkinSystem Peel-Off Maska sejai (zaļa) 100ml

1030020112
1-4
28,29 €
PVN iekļauts
Pasūti Skin System produktus:
- virs 50eur un saņem -10% atlaidi
- virs 100eur un saņem -20% atlaidi
- virs 150eur un saņem -25% atlaidi

 

Noņemama sejas maska, tā nomierina, nomierina un mitrina ādu. Izstrādāts ar nomierinošām augu aktīvajām alvejas un kumelīšu sastāvdaļām apvienojumā ar patentētu mitrinošu biokompleksu, kas atjauno ādas aizsargājošo lipīdu slāni. Tas līdzsvaro jutīgu un maigu ādu, kas ir pakļauta apsārtumam un kairinājumam vai atmosfēras spriedzei, piemēram, saulei, vējam un aukstumam vai jebkāda veida kairinājumam. Sniedz tūlītēju svaiguma un labsajūtas sajūtu. Ideāli piemērots jutīgiem un/vai delikātiem.

 

AKTĪVĀS SASTĀVDAĻAS:

* IRICALMIN PF

Gan augu, gan biotehnoloģiskās izcelsmes komplekss ar nomierinošu, atjaunojošu un reģenerējošu iedarbību uz bojātu ādu. Tas darbojas aktīvi, sniedzot tūlītēju atvieglojumu saules apdegumiem un \ vai kairinājumiem, tostarp skūšanās un depilācijas gadījumā. Atvieglo ādas niezi un stresu, kas pakļauta ārējai iedarbībai, tostarp vides piesārņojumam un īpaši agresīvām ziepēm. Tam ir svarīga mitrinoša un reģenerējoša iedarbība uz lipīdu slāni, garantējot ādas elastību un aizsardzību.

* ALVEJA

Īpaši bagāta ar vitamīnu A B C E, minerālvielām un citām dermas veselībai būtiskām vielām, tai ir svarīga nomierinoša, atsvaidzinoša, pretapsārtuma un reģenerējoša iedarbība. Tas neitralizē oksidatīvo stresu, tādējādi palēninot ādas fizioloģisko šūnu novecošanās procesu. Attīra netīro un uz pinnēm pakļauto ādu, kontrolējot pārmērīgu sebuma veidošanos.

* Kumelīte

Kumelīšu ekstraktam, kas īpaši bagāts ar flavonoīdiem, ir svarīga antioksidanta un atjaunojoša iedarbība uz dermu. Tas stimulē fibroblastu darbību ar sekojošu kolagēna, elastīna un hialuronskābes ražošanu, veicinot epidermas un dermas atjaunošanos. Tam ir svarīgas pretapsārtuma, nomierinošas un atslābinošas īpašības, kas nodrošina jutīgas, kuperozes, pinnes un/vai īpaši maigas ādas kopšanu.

* HIALURONSKĀBE

Tā ir viena no galvenajām saistaudu sastāvdaļām, piešķir ādai izturību un tvirtumu. Pateicoties samazinātajai molekulmasai, tas iesūcas dziļi, atsauc un saglabā lielu skaitu ūdens molekulu, kas līdz pat 70 reizēm pārsniedz tās svaru, nodrošinot mitrināšanu, stingrību un elastību, kas ir būtiskas jaunas un veselīgas ādas uzturēšanai.

* PANTENOLS

Pateicoties izteiktai mitrinošai, mīkstinošai un nomierinošai iedarbībai, tas ir īpaši piemērots sausas, jutīgas un/vai kairinātas ādas kopšanai un ārstēšanai vai kuperozes klātbūtnē.

* KVIEŠU DĪGU EKSTRAKTS

Tam piemīt spēcīgas mitrinošas, normalizējošas un ādas barjeru aizsargājošas īpašības. Nomierina un reģenerē UV starojuma apsārtumu un ārējo agresiju noslogoto ādu. Īpaši piemērots sausas, blāvas un izbalētas ādas kopšanai.

* SACCHAROMYCES CEREVISIAE EKSTRAKTS

Tam ir svarīgas mitrinošas un antioksidanta īpašības. Pētījumi liecina, ka pastāvīga ekstrakta lietošana uzlabo ādas mikroreljefu, relatīvi samazinot sīkās krunciņas un virsmas nelīdzenumus.

*TOKOFEROLS

Tas veic svarīgu antioksidantu darbību, kas spēj bloķēt kaitīgo ietekmi, ko brīvie radikāļi iedarbojas uz šūnām. Tas aizsargā kolagēna struktūru un saglabā ādas elastību, tādējādi novēršot priekšlaicīgu novecošanos saules staru, piesārņojuma un dūmu izraisītā oksidatīvā stresa dēļ. Āda paliek tik tonizēta un elastīga, izvairoties no grumbu rašanās, audu iztukšošanas un sejas ovāla izteiksmes zuduma.

 

KĀ IZMANTOT:

Uzklājiet plānu un vienmērīgu maskas kārtu uz attīrītas un sausas sejas, atstājot acis, uzacis, nāsis un lūpas. Atstāj nožūt 20-30 minūtes un maigi noņem no sejas kā plēvi. Noņemiet atlikumus ar ūdenī samērcētu sūkli.

Tilpums
51-150ml
Īpašības
Atsvaidzinošs
Mitrinošs
Ādas tips
Jutīgai ādai
Normālai ādai
Preces veids
Lobošās Peel-off maskas

Skin System devīze ir “Apmierināti klienti – tā ir patiesā uzņēmuma vērtība!” Jau gandrīz 20 gadus Skin System ir viena no ievērojamākajām itāļu kompānijām, kas ražo BIO epilācijas vaskus un citus BIO epilācijai paredzētus produktus, kā arī sejas un ķermeņa kopšanas produktus. Aktīvi un inovatīvi darbojoties skaistumkopšanas nozarē, kompānija turpina attīstīt un paplašināt produktu sortimentu, aptverot arvien jaunus virzienus.

No neliela ģimenes uzņēmuma Skin System ir izaudzis par lielu, starptautisku kompāniju, kas savu produkciju eksportē uz vairāk kā 30 pasaules valstīm. Uzņēmums savu darbību sāka ar BIO epilācijas produktu ražošanu, bet tagad savu sortimentu ir paplašinājis, ražojot arī augstvērtīgu sejas, ķermeņa un nagu kopšanas kosmētiku. Kompānijas mērķis ir garantēt augstu produktu un pakalpojumu kvalitāti, izprotot katra klienta prasības, izmantojot savas profesionālās zināšanas un pieredzi.

Gadu gaitā uzņēmums ar savu nemitīgo darbu izpētes, attīstības jomā un konstantu profesionālo prasmju attīstīšanu, ir ieguvis klientu un sadarbības partneru augstu novērtējumu un atzinību.

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.